آیت الله مروی: در کنار بهره‌برداری از فضای مجازی، روش‌های سنتی و ارتباطات مستقیم روحانیت با مردم نیز مورد توجه قرار گیرند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه
سرخط خبرها

رحیم‌پور ازغدی: تمام مکاتب دینی و ایدئولوژی‌های مادی قدیم و جدید به منجی اعتقاد دارند

  • کد خبر: ۳۱۶۷۴۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
رحیم‌پور ازغدی: تمام مکاتب دینی و ایدئولوژی‌های مادی قدیم و جدید به منجی اعتقاد دارند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه تمام مکاتب دینی و ایدئولوژی مادی قدیم و جدید به منجی معتقد هستند، گفت: همه آن‌ها به جامعه‌ای اشاره دارند که در آینده باید تحقق پیدا کند و یا تحقق پیدا خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن رحیم‌پور ازغدی در برنامه «طرحی برای فردا» شبکه یک سیما درباره نگاه شرق و غرب و مکاتب دینی و غیر دینی به منجی عالم، گفت: اگرچه بعضی معتقدند هیچ جامعه غیر دینی هیچ وقت وجود نداشته، اما دین به معنای ادیان ابراهیمی نه ادیان بشری و مکاتب و ایدئولوژی‌های مادی و بشری، وجه مشترکی دارند و آن اینکه آن موعود چه خصوصیاتی دارد؟ دقیقاً چگونه عمل خواهد کرد؟ چه وقت خواهد آمد؟ چگونه خواهد آمد؟ کجا ظهور خواهد کرد؟ دقیقاً چه کسی است؟ و چه شعار‌هایی خواهد داشت؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تمام مکاتب دینی و ایدئولوژی مادی قدیم و جدید در شرق و غرب عالم به یک جامعه خاصی اشاره کردند، که در آینده باید تحقق پیدا کند و یا تحقق پیدا خواهد کرد، گفت: اینکه به این موعود چه کسی وعده داده، آیا خداوند وعده داده، فرستادگان یا سخنگویان او وعده دادند، یا متفکران و ایدئولوگ‌های بشری وعده دادند، یا بشر از روی امید به آینده به خود وعده می‌دهد، در این مورد استدلال‌های فلسفی، اخلاقی و الهی شده است.

وی ادامه داد: امروز باب مشترک گفت‌و‌گو بین روحانیون و معنویون، بین عدالت‌خواهان و آزادی‌خواهان و بین انقلابیون و نخبگان جهانی در سراسر جهان باز شده و آن این است که باید آینده‌ای در کار باشد و این وضع جهان قابل تامل و توجیه نیست.

به گفته رحیم‌پور ازغدی سرفصل‌های مشترکی که از سوی موعود‌های دینی و غیر دینی، اسلامی و غیر اسلامی، شیعی و غیر شیعی داده شده، اشاره کردند که منتظرند روزی جامعه جهانی به ارزش‌هایی نظیر برابری در برابر قانون، برابری در استفاده از امکانات عمومی زندگی، برابری در استفاده از حقوق عمومی و ... برسند. همه تشنه عشق و محبت‌اند و از این همه نفرت و جنگ در جهان می‌نالند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->