معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست

  • کد خبر: ۳۱۶۹۶۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بدون امنیت، نمی‌توان تحقیق و تحصیل کرد، گفت: امنیت همه دانشگاه‌های کشور برای ما مهم است و به همین منظور، بازدیدی از محوطه و خوابگاه دو دانشگاه (صنعتی شریف و امیرکبیر) داشتم و امروز نیز این کار را انجام می‌دهم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف، امروز دوشنبه در حاشیه هفتمین اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک ایران و روسیه که در باغ‌موزه نگارستان در حال برگزاری است، در ادامه پاسخ به خبرنگار علمی ایرنا، افزود: طبق ابلاغیه روز گذشته به دانشگاه‌ها تاکید کردیم که برای تامین امنیت با نهاد‌های ذیربط در تماس باشند و جلساتی برگزار کنند و هیچ دانشگاهی نباشد که مکاتبه‌ای با مراجع نداشته باشد.

وزیر علوم گفت: من نیز روز گذشته به طور خاص برای اینکه نشان دهم چقدر این موضوع برای ما مهم است و حتی اگر دستگاهی قصوری در تامین امنیت داشته باشد، ما به سهم خود حتی سهم آن دستگاه را تا حد ممکن می‌پذیریم و انجام می‌دهیم، به همین دلیل روز گذشته از محل دانشگاه شریف و دانشگاه امیرکبیر تا محل خوابگاه‌ها پیاده رفتم و از خوابگاه‌ها و کوچه‌ها و معابر عمومی از نزدیک بازدید کردم و امروز هم به دانشگاه‌های دیگر می‌روم.

وی گفت: نامه‌ای هم به همه رؤسای دانشگاه‌های کشور ارسال و تاکید کردیم که مانند جلساتی که ما با مراجع ذیربط برگزار کردیم و پیگیری در صحنه و میدان داشتیم آنها هم این اقدام را انجام دهند تا دیگر شاهد تکرار حادثه غم‌باری مثل تکرار حادثه امیر محمد عزیز خالقی نباشیم.

سیمایی در ادامه همچنین درباره پیام هفتمین اجلاس روسای ایران و روسیه گفت: پیام این اجلاس این است که علم مرز ندارد، مرز علم بی‌انتهاست و علم را نمی‌توان در یک جغرافیا و در یک سرزمین، محصور کرد و همه ما نیازمند به همکاری‌های بین‌المللی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه بین ایران و روسیه سالهاست که همکاری‌های علمی و پژوهشی برقرار است و این اجلاس را یک گام موثری می‌دانم برای اینکه روابط دیرینه ایران و روسیه تعمیق پیدا کند.

وجود روابط علمی، زمینه‌ساز تفاهم و تعامل میان کشورهاست

وزیر علوم درخصوص نقش دیپلماسی علمی در حل چالش‌های دو کشور گفت: ممکن است حتی بین کشور‌ها روابط سیاسی قطع باشد ولی روابط علمی ادامه داشته باشد و وجود روابط علمی خود زمینه‌ساز ایجاد تفاهم و تعامل بین کشور‌ها خواهد بود، بنابراین می‌توان دیپلماسی علمی را بدون محدودیت‌های سیاسی با همه جهان گسترش دهیم و به خصوص دنبال این هستیم که این دیپلماسی در میان ایران و کشور‌های منطقه و کشور‌های اسلامی فعال‌تر باشد.

سیمایی بیان کرد: تمام اهتمام خود را بر این قرار دادیم که دیپلماسی خود را با کشور‌های آسیای میانه، منطقه خلیج فارس و خاورمیانه فعال کنیم و بر این اساس، طرح مشترک با روسیه داریم پروژه‌های مشترک فراوانی بین ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف انرژی و محیط زیست داریم، برای مثال تفاهم‌نامه‌ها درباره تبادل استاد و دانشجو، پروژه‌های فنی و قرارداد‌های علمی و فناوری در حوزه‌های صنعت انرژی و محیط زیست داریم.

وی ادامه داد: هم اکنون خواهان این هستیم که این روابط گسترش پیدا کند، در زمینه هوش مصنوعی نیز رشته و واحد درسی تقریبا برای بیشتر رشته‌های تحصیلی تعریف کردیم، تحقیقات هم در این زمینه بسیار جدی شروع شده است.

وزیر علوم در خصوص جلسه روز گذشته در کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس گفت: جلسه دیروز، جلسه بسیار خوب و هم‌دلانه‌ای بود و ما گزارشی از حادثه تلخی که برای فرزند عزیز دانشگاهی امیر محمد عزیز پیش آمده بود گزارش دادیم و در واقع اقدامات خود را برای پیشگیری از تکرار این حادثه به سمع و نظر نمایندگان عزیز رساندیم، نمایندگان هم بسیار هم‌دلی و همکاری و هم‌زبانی با ما داشتند و در مجموع از اقداماتی که انجام شده رضایت داشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->