یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را برعهده گرفت

  • کد خبر: ۳۱۶۸۷۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را برعهده گرفت
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دنبال حادثه اخیر قتل «امیرمحمد خالقی» دانشجوی دانشگاه تهران توسط دو سارق زورگیر، در تماس تلفنی با خانواده این دانشجو اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم را عهده‌دار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف امروز یکشنبه ۲۸ بهمن به دنبال حادثه اخیر قتل مرحوم «امیرمحمد خالقی» دانشجوی دانشگاه تهران توسط دو سارق زورگیر، در تماس تلفنی با خانواده آن مرحوم با آنان گفت‌و‌گو و ابراز همدردی کرد.

در جریان این مکالمه پدر امیر محمد خالقی از همدلی و اهتمام سیمایی تشکر کرد و از وی خواست تا پیگیر مجازات عاملان این حادثه باشد.

وزیر علوم همچنین ضمن ابراز همدردی و دلجویی با خانواده مرحوم خالقی اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده گرفته است.

گفت‌وگوی عارف با خانواده «امیرمحمد خالقی»

همچنین معاون اول رئیس‌جمهور امروز یکشنبه در تماس تلفنی با خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران، ضمن ابراز همدردی با خانواده وی عذرخواهی کرد و گفت: نباید این اتفاق می‌افتاد؛ این حادثه باید هشداری باشد برای دولت و نیروی انتظامی که از این حوادث جلوگیری کنند.

امیر محمد خالقی درمیان؛ دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب ۲۴ بهمن در مسیر بازگشت به خوابگاه، در محله‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران توسط سارقان زورگیر با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفت و متاسفانه با وجود انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات درگذشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->