کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار عدد قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند
سرخط خبرها

نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج و پدافند غیرعامل بهزیستی کشور در مشهد برگزار شد (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۲۷۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج و پدافند غیرعامل بهزیستی کشور در مشهد برگزار شد (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)
نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج، مشاورین امور ایثارگران، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران استان‌های کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی برجی، سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، در نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج، مشاورین امور ایثارگران، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران استان‌های کشور که امروز (۳۰ بهمن ۱۴۰۳) در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه تفکر بسیجی، روحیه ایثار و شهادت‌طلبی از ویژگی‌های مجموعه بهزیستی است، به خدمات ارائه‌شده توسط این سازمان اشاره و اظهار کرد: یکی از حوزه‌های این مجموعه حوزه سالمندی است که باید برای آن تدبیری اندیشید؛ چراکه ما در مرحله ورود به سالمندی در کشور قرار داریم، به طوری که حدود ۱۱ درصد جمعیت استان خراسان رضوی بالای ۶۰ سال سن دارند. در تمام دنیا روند ورود به سالمندی یک بازه زمانی ۱۰۰ساله است و متاسفانه در کشور ما این روند ۲۰ساله است. در ۲۰ سال دیگر جمعیت سالمندی ۲۲ درصدی خواهد بود و به یک کشور سالخورده تبدیل خواهیم شد. اگر تدابیر لازم اندیشیده نشود، پرسنل حاضر پاسخگوی نیاز ما نخواهد بود.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ارائه خدمات به افراد توان‌خواه را از دیگر فعالیت‌های بهزیستی عنوان کرد و افزود: ۱۳ گروه معلول داریم که نیاز به توجه و خدمات ویژه دارند. به‌مدد ژنتیک و علم پزشکی، اکثر معلولیت‌ها در حال کاهش است، اما در دو گروه روند افزایشی را داریم؛ گروه اول حوزه اوتیسم است، اگر تدبیری اندیشیده نشود و نگاه از دید پدافند غیرعامل نباشد، شاید تمام پتانسیل باید به سمت این بیماری برود. همچنین آسیب‌های مغزی و ضایعات نخاعی یکی دیگر از معلولیت‌هایی که طی سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

وی اظهار کرد: طبق آمار تصادفات و مرگ‌ومیر جاده‌ای، سال گذشته نزدیک به ۲۱ هزار فوت در جاده به دلیل تصادف داشته‌ایم که نیازمند حداقل ۲ یا ۳ برابر ارائه خدمات ویژه می‌شوند. ما باید در حوزه سالمندی، اوتیسم و آسیب‌های مغزی برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم؛ در غیر این صورت با بحران روبه‌رو خواهیم شد. درحال‌حاضر شاید پرسنل پاسخگوی نیاز باشند، اما در آینده با توجه به سیر صعودی در روند افزایش سالمندی و معلولیت، وضعیت متفاوت خواهد بود.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: علاوه بر داشتن روحیه بسیجی افراد حاضر در بهزیستی، کار دلی کردن دومین ویژگی آنان است. اکثر افراد بسیج خیلی از کارها را فراتر از قوانین و وظایف محول‌شده انجام می‌دهند. اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید افرادی تربیت کنیم که وابسته به عوامل بیرونی نبوده و خودانگیخته و خودشکوفا باشند.

برجی اظهار کرد: متأسفانه باوجود این‌همه پیشرفت در زمینه‌های مختلف، در زمینه ارتباطات انسانی و کمک به هم‌نوع، دچار تنزل شدیم. افرادی باید تربیت کنیم که خودانگیخته باشند و نیاز به پاداش و تقویت بیرونی نداشته باشند. همه یاد گرفتیم با رویکرد بیرونی خود را کنترل کنیم که این رویکرد، اشتباه است.

 تفکر بسیج را نمی‌توان از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جدا کرد

در ادامه، رضا رحیمی‌نسب، مدیرکل و دبیر شورای مشاورین و دستگاه اجرایی کشور، طی سخنانی عنوان کرد: اگر تفکر بسیجی در کشور حاکم شود، مشکلات جاری ازجمله همین گرانی‌ها و مسائل اقتصادی نیز برطرف می‌شود و اگر فاصله مدیران کشور از تفکر بسیجی کم شود، مشکلات نیز کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد: در جامعه، اقشار مختلفی مانند کارمند، پاسدار، پزشک و مدیر وجود دارد اما همه بسیجی نیستند که اگر این اقشار با واژه بسیجی عجین و با قابلیت‌های بسیج ترکیب بشوند، آن زمان در جامعه اثرگذار خواهند بود.

نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج و پدافند غیرعامل بهزیستی کشور در مشهد برگزار شد (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)

دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران گفت: مطابق قانون، همه دستگاه‌های اداری یک رابط زیر نظر مستقیم مسئول دستگاه، برای ارتباط و ارائه خدمات به جامعه ایثارگری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند.

رحیمی‌نسب افزود: رابطان ایثارگران دستگاه‌ها طبق قانون، ۱۴ مأموریت در حوزه خدمات و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برعهده دارند که مسئولان بسیج دستگاه‌ها در حوزه ترویج فرهنگ ایثار می‌توانند ارتباط تنگاتنگی با این رابطان برقرار کنند.

رتبه نخست مخاطرات زیست‌محیطی جهانی مربوط به بحران معیشت است

رئیس پژوهشکده‌ سوانح طبیعی ایران نیز در این گردهمایی گفت: بر اساس گزارش خطرات مجمع جهانی اقتصاد، طی دو سال آینده، بحران معیشت و هزینه‌های زندگی در رتبه نخست مخاطرات زیست‌محیطی در حوزه سوانح دسته‌بندی و اعلام شده است.

امیرحسین گرگانی افزود: پس از این مخاطره، دیگر مخاطرات که در حوزه محیط زیست قرار دارند شامل سوانح طبیعی و رویدادهای شدید آب‌وهوایی و عدم موفقیت در کاهش اثرات طبیعی و اقلیمی است که نشان می‌دهد اغلب اقدامات جهانی درخصوص مقابله با تغییرات اقلیمی شکست خورده است.

وی گفت: بر اساس این پژوهش که مجمع جهانی اقتصاد درخصوص خطرات منتشر کرده، در دهه آینده، چهار مخاطره نخست جهانی همین مخاطرات زیست‌محیطی ذکرشده خواهد بود.

رئیس پژوهشکده‌ سوانح طبیعی ایران اظهار کرد: هرچند کشور ما از نعمت‌های زیادی مانند دستیابی به آب‌های آزاد و دیگر تنوع‌ها بهره‌مند بوده، اما دارای سطح بالای ناهمواری و سطح بارش‌ متفاوت است؛ لذا ایران جزو ۱۰ کشور به‌اصطلاح «سانحه‌خیز» جهان بوده که به‌واسطه ویژگی‌های ذکرشده، صاحب کنش‌های طبیعی است.

گرگانی ادامه داد: البته اینکه گفته می‌شود ایران جزو ۱۰ کشور سانحه‌خیز جهان است، گذاره غلطی است و باید توجه شود ما جزو ۱۰ کشوری هستیم که بیشترین آمار مرگ‌ومیر را در سوانح داشته‌ایم که به عنوان مثال زلزه بم آمار را بالا برده است.

وی بیان کرد: مخاطرات ذکرشده حاصل کنش‌های طبیعی در کشور بوده که به حوادث طبیعی و انسان‌ساخت در قالب ۵۶ مخاطره و عنوان در شورای عالی مدیریت بحران دسته‌بندی و ثبت شده است.

رئیس پژوهشکده‌ سوانح طبیعی ایران گفت: البته امروزه بین سوانح طبیعی و انسان‌ساخت مرز مشخصی نیست و این‌ها هم‌پوشانی زیادی دارند؛ چنانچه بخش عمده سیلاب‌های سال ۹۸ انسان‌ساخت محسوب می‌شود. لذا نمی‌توان مرز دقیقی بین این دو مخاطرات تعیین کرد.

گرگانی در پایان بیان کرد: بخش جمعیت با نیازهای ویژه شامل اقشار آسیب‌پذیر یا افراد با نیازهای ویژه، باید قبل از بروز بحران در یک منطقه برای دستگاه‌های امدادرسان شناخته شده باشد و در زمان بحران، دستگاه‌های بحران‌مدار به ارائه خدمات به آن‌ها توجه کنند.

گفتنی است آیین اختتامیه این گردهمایی، فردا (چهارشنبه، یکم اسفند ۱۴۰۳) با سخنرانی سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از معاونان این سازمان در مشهد برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->