نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند

  • کد خبر: ۳۲۰۲۲۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند
رئیس سازمان بهزیستی گفت: نیمی از جمعیت کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست با رویکرد خانواده‌محوری به دامان خانواده‌های زیستی یا جایگزین بازگردانده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از «مرکز نگهداری کودکان عرفان» سبزوار، افزود: برنامه و سیاست کلی سازمان بهزیستی خانواده محوری است چنان که هر کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در گام نخست به دامان خانواده بازگردانده می‌شود.

وی با بیان اینکه بهزیستی سالانه ۶ هزار کودک بی سرپرست و بدسرپرست ورودی دارد، تصریح کرد: بهترین محیط برای پرورش، آغوش خانواده است لذا با سیاست خانواده محوری ۵۰ درصد این کودکان به خانواده‌ها بازگردانده شده‌اند.

رییس سازمان بهزیستی گفت: در وهله نخست چنانکه خانواده زیستی شرایط مناسب نگهداری این کودکان را نداشته باشد، آنها به خانواده جایگزین شامل اقوام درجه یک که صلاحیت نگهداری از کودک را داشته باشند، سپرده می‌شوند به طوری که اکنون ۱۸ هزار کودک در سطح کشور در خانواده‌های جایگزین زندگی می‌کنند.

حسینی افزود: در ادامه سیاست خانواده محوری چنانچه امکان زندگی در خانواده زیستی جایگزین فراهم نباشد، کودک به خانواده‌ای که صلاحیتش در مراجع گوناگون احراز شده باشد، به روش‌های خاص به فرزندخواندگی سپرده می‌شود چنانکه اکنون ۲۵ هزار فرزند در سراسر کشور به فرزندخواندگی سپرده شده‌اند.

وی تصریح کرد: چهارمین بخش مرتبط با این بخش، خانواده میزبان است که اگر والدین کودک مددجوی زندان و یا درگیر اعتیاد باشند، وی تا زمان مشخص شدن تکلیف والدین خود، به خانواده ذیصلاحی که با عنوان خانواده میزبان خوانده می‌شود، در ۲ دوره سه ماهه نگهداری می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی گفت: پس از این مراحل کودکان بی سرپرست و بدسرپرست وارد مراکز شبه خانواده می‌شوند که اکنون ۶۴۰ مرکز شبه خانواده مخصوص این کودکان وجود دارد که در این قالب به حدود ۹ هزار فرزند خدمات ارائه می‌شود.

حسینی، همچنین با اشاره به فعالیت ۳۴ شیرخوارگاه در سطح کشور، افزود: با سیاست خانواده محوری به تدریج این مراکز شیرخوارگاهی نیز خالی از کودک می‌شوند.

کاشت چند اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در محوطه مرکز نگهداری کودکان و صرف افطار با کودکان، از برنامه‌های رییس سازمان بهزیستی در سبزوار بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->