آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۵۰ طرح پژوهشی کرونا را اجرا کرد

  • کد خبر: ۳۱۷۳۰
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۵۰ طرح پژوهشی کرونا را اجرا کرد
مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۳۰۰ طرح و ایده پژوهشی از سوی محققان و متخصصان با موضوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا به این دانشگاه ارائه شده که ۲۵۰ طرح از این تعداد به تایید استادان ذیربط رسیده و اجرایی شده‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید اسلامی گزارش داد: انجام پژوهش، مقررات و چارچوب‌های خاص خود را دارد و فرد ایده دهنده در جهت پیشگیری، مدیریت و درمان بیماری‌های مختلف همچون کرونا طرح‌های خود را ارائه می‌دهد و برخی از آنها پس از بررسی لازم از سوی متخصصان و اعضای هیأت علمی و تأیید نهایی از سوی کمیته اخلاق و شورای پژوهشی وارد مرحله اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که طرح و ایده‌ای با موضوع کووید ۱۹ یا سایر موضوعات دارند می‌توانند طرح خود را به‌صورت حضوری و مکتوب یا از طریق ایمیل به آدرس ramresearch@mums.ac.ir به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحویل دهند افزود: در این مرحله تنها ارائه طرح و ایده مکتوب کفایت می‌کند.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طراحان در صورت نیاز، دعوت حضوری می‌شوند تا شواهد و نتایج علمی و عملی مؤثر و ثمربخش طرح و ایده خود را بیان کنند و در مرحله بعد این افراد به اعضای هیأت علمی و کارکنان مربوطه معرفی می‌شوند تا طرح و ایده به یک پروژه پژوهشی تبدیل شود و پس از طی مراحل و تأیید کمیته اخلاق به مرحله اجرا درآید.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۰۰ طرح و ایده پژوهشی با موضوع کرونا دریافت شده که از این تعداد بیش از ۲۵۰ مورد آن به تأیید رسیده و به مرحله  اجرا درآمده است گفت: همچنین از مجموع طرح‌ها و ایده‌های پذیرفته شده بیش از ۲۰ مورد آن با موضوع طب سنتی بوده ‌است.

دکتر اسلامی افزود: بخشی از اقداماتی که با موضوع کرونا مطرح می‌شود هنوز در مرحله پژوهش قرار دارد و امکان پاسخ قطعی تا پایان کار و زمان نتیجه‌گیری نهایی وجود ندارد و از عموم مردم می‌خواهیم عجله‌ای در این خصوص نداشته باشند.

وی ادامه داد: تعداد طرح‌ها و ایده‌هایی که با موضوع کرونا ارائه شده به نسبت مواردی که در سایر موضوعات است قابل توجه بوده و بررسی برخی از طرح‌ها و ایده‌ها به جهت حساسیت بسیار زمان‌بر است.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تأکید بسیار بر ارزیابی دقیق کیفیت طرح‌ها داشته‌ایم و معتقدیم که تعداد کمتر اما با کیفیت بهتر، مهمتر از طرح‌ و ایده بسیار با کیفیت کمتر است.

وی با تأکید بر اینکه در طرح و ایده ارائه شده باید به موضوعات امنیت، اخلاق، حقوق و سلامت توجه شود افزود: برخی از طرح‌ها با توجه به حساسیتی که دارند در گام نخست روی حیوان اجرا می‌شود و اگر ثمربخش بود روی انسان اجرا می‌گردد اما برخی دیگر از طرح‎ها و ایده‌های پیشگیری، دارویی و درمانی به جهت آنکه از قطعیت بیشتری در فرضیات و اثربخشی برخوردار هستند پس از اخذ رضایت آگاهانه روی انسان انجام می‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->