آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

وجود ۹۰۰ هزار کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در کشور

  • کد خبر: ۳۱۷۴۲۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
وجود ۹۰۰ هزار کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در کشور
مشاور آموزشی رئیس جمهور از وجود ۹۰۰ هزار نفر کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام یزدانی مشاور آموزشی رئیس جمهور و رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آموزش مسئله‌ای فراتر از درس و مشق و کارنامه و مدرک است و به نوعی محوری‌ترین پدیده اجتماعی است. دسترسی عادلانه به اموزش کیفی و معنی‌دار مهن‌ترین آزمون برای یک تمدن، کشور و حاکمیت است. اگر دسترسی عادلانه به آموزش کیفی و معنی‌دار وجود داشته باشد نشانگر حاکمیت مطلوب بر جامعه است و آموزش کیفی به توسعه اقتصادی، همگرایی اجتماعی، توسعه فرهنگی و اکولوژیک منجر می‌شود.

وی افزود: در مقابل، بیسوادی عامل ایجاد چرخه معیوب در جامعه است و بی‌سوادی فقر را ایجاد و فقر بی‌سوادی را تشدید می‌کند. بی‌سوادی و کاهش سطح سلامت نیز با یکدیگر رابطه مستقیم دارند. این مسائل نشان می‌دهد برای توسعه همه جانبه، نیاز به توسعه آموزش کیفی داریم.

وی ادامه داد: تحول آموزش در دستور کار دولت چهاردهم قرار گرفته و رییس جمهور بر اصلاحات آموزشی به عنوان مهم‌ترین اصلاحات دولت ایشان تاکید دارند. نشست‌های متعدد و اقدامات مختلفی نیز در این زمینه برگزار و انجام شده است.

یزدانی بیان کرد: ما به دنبال دسترسی عادلانه به تحصیل هستیم. تحصیلات حق همه کودکان، نوجوانان و جوانان است و نباید کسی از این حق محروم شود. اگر نگاه آموزش و پرورش به یک کودکی که از تحصیل بازمانده، به عنوان یک فاجعه باشد، هیچ کودکی از تحصیل بازنخواهد ماند و اتفاق بزرگی رخ می‌دهد.

مشاور آموزشی رئیس جمهور اعلام کرد که از کودکان ۶ تا ۱۸ سال ۹۰۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل هستند.

وی گفت: حدود ۹۸ درصد افراد، تحصیلات ابتدایی و ۹۰ درصد متوسط اول و ۸۰ درصد متوسط دوم را تکمیل می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان و نوجوانان باید دسترسی به تحصیل داشته باشند. گام اول در این راستا، دسترسی فیزیکی کودکان به مدارس است، اما عوامل دیگری نیز بر عدم دسترسی برخی کودکان به مدارس موثر است.

وی افزود: رئیس جمهور هفتگی در شورایعالی آموزش و پرورش شرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه آموزش، فرآیندی است که باعث می‌شود افراد برای ورود به زندگی آماده شوند، تصریح کرد: باید غیر از مدرسه‌سازی، اتفاقی بیفتد که بتوانیم دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزشی را افزایش دهیم.

یکی از ایرادات نظام آموزشی ما، این است که به دلیل تعداد بالای دانش‌آموزان، کودکان فقط فرصت جزوه‌برداری پیدا می‌کنند و این موضوع باعث کاهش کیفیت آموزش می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->