۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

پرستاران در انتظار پرداخت مابه‌التفاوت اضافه‌کاری هستند

  • کد خبر: ۳۱۷۴۶۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
پرستاران در انتظار پرداخت مابه‌التفاوت اضافه‌کاری هستند
رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: قرار بود مبلغ ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به عنوان مابه التفاوت اضافه‌کار پرستاران و کارکنان بالینی بیمارستان‌های دولتی برای پنج ماه پایانی امسال از منابع عمومی به وزارت بهداشت پرداخت شود، اما تاکنون محقق نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نجاتیان افزود: یکی از دغدغه‌ها و درخواست پرستاران و کارکنان بالینی بیمارستان‌ها که به علت کمبود نیرو مجبور به اضافه کاری اجباری هستند، افزایش مبلغ اضافه کار بود.

وی اظهار داشت: بعد از تشکیل دولت چهاردهم افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران جزو اولین قول‌های رئیس جمهور و وزیر بهداشت به پرستاران بود که اعلام کردند این مساله را حل می‌کنند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: این مساله در واقع مشکل نظام سلامت است، چون نیروی پرستار کافی ندارد و به همین علت پرستاران مجبور هستند، اضافه کار اجباری داشته باشند.

به گفته وی، مبلغ اضافه کاری بسیار کم بود و معوقات خیلی زیادی هم داشت. دکتر پزشکیان نیز با توجه به اهمیت موضوع در گفت‌و‌گو‌های انتخاباتی و پس از آن در چندین نوبت به مبلغ کم اضافه کاری پرستاران اشاره کرده است از جمله در مراسم روز پرستار دکتر پزشکیان خبر افزایش مبلغ اضافه کاری پرستاران را اعلام کرد و بعد از آن شورای حقوق و دستمزد اصلاحاتی انجام داد و دستورالعمل ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: وزیر بهداشت نیز همواره بر رسیدگی به خواسته‌های پرستاران از جمله افزایش مبلغ اضافه کار تاکید کرده است.

وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی با درآمد فعلی توان پرداخت مبالغ اضافه کاری پرستاران را از منابع درآمد اختصاصی خود ندارند و افزایش مبلغ اضافه کاری بدون تامین مالی از سوی دولت فقط باعث افزایش مطالبات معوقه و اعتراضات پرستاران و کارکنان بیمارستانی می‌شود.

نجاتیان گفت: با مصوبه شورای حقوق و دستمزد و ابلاغ وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار بود که اضافه کاری پرستاران از اول آبان با مبلغ جدید پرداخت شود، اما هنوز اعتبارات لازم تامین نشده است.

وی تاکید کرد: با وجود اعلام رئیس جمهور و وزیر بهداشت و ابلاغ مصوبه شورای حقوق و دستمزد برای افزایش ۲.۵ برابری مبلغ اضافه کاری پرستاران و کارکنان بالینی بیمارستان ها، اما هنوز بودجه دولتی لازم تخصیص داده نشده و عدم پرداخت این مبلغ اعتراضاتی را به دنبال داشته است از این رو از رئیس جمهور درخواست می‌کنیم با دستور مستقیم مشکل را حل کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: کارکنان بیمارستان‌ها و پرستاران همچنان منتظر پرداخت مبالغ اضافه کار بر اساس مصوبه جدید هستند تا قول رئیس جمهور و وزیر بهداشت به مرحله عمل برسد، اما اگر بودجه آن تامین نشود و این اتفاق نیفتد شاهد گسترده‌تر شدن نارضایتی پرستاران خواهیم بود.

وی افزود: در این فاصله یک یا دو دانشگاه علوم پزشکی از منابع خود پرداخت اضافه کار پرستاران را با مبلغ جدید شروع کردند به این امید که دولت این هزینه را جبران می‌کند و اگر سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم را هر چه سریعتر اختصاص ندهد، مشکلات پیچیده‌تر می‌شود و بیمارستان‌ها نمی‌توانند به فعالیت عادی خود ادامه دهند.

استخدام ۱۶ هزار پرستار محقق نشد

وی افزود: یکی دیگر از مواردی که مورد تاکید قرار گرفته استخدام ۱۶ هزار پرستار است که تاکنون اقدامی در این رابطه انجام نشده است.

به گفته نجاتیان، به نظر می‌رسد اکنون زمانی است که رئیس جمهور باید یک دستور جدی و قاطع به دو سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی بدهد تا به تعهدات خود و دولت در قبال مردم و نظام سلامت عمل کنند.

حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ۱۰ دی ماه از تصویب نرخ اضافه کار کارکنان مشمول قانون بهره وری خبر داده بود: یکی از دستاورد‌های کار تیمی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصویب نرخ اضافه کار کارکنان مشمول قانون بهره وری است.

وی افزود: این مصوبه امروز با حضور وزیر بهداشت و معاون توسعه این وزارتخانه در شورای حقوق دستمزد کشور به تصویب رسید. همچنین با آغاز بکار دولت چهاردهم، امسال اضافه کار پرستاران از ۲۸ تا ۷۰ هزار تومان افزایش دو برابر داشته است؛ به‌طوری‌که آنها باید به ازای هر ساعت اضافه کار ۵۰ تا بیش از ۱۰۰ هزار تومان دریافت کنند و دانشگاه‌های علوم پزشکی ملزم به پرداخت این مبالغ هستند.

کرمانپور یادآورشد: افزایش اضافه کار از آبان امسال قابل اجرا بوده است البته برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی همچنان در حال پرداخت معوقات گذشته پرستاران هستند. دولت چهاردهم و وزارت بهداشت برای حل مشکلات پرستاران عزم جدی دارند البته مشکلات حوزه پرستاری سال‌ها انباشته و مزمن شده است و انتظار اینکه در کوتاه مدت و در چند ماه همه مشکلات حل شود؛ واقع‌بینانه نیست.

وی افزود: پیش از این، مبلغ اضافه‌کاری برای پرستاران بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان بود که انگیزه‌ای برای بسیاری از پرستاران ایجاد نمی‌کرد و با معوقات چندین ماهه همراه بود. در همین راستا، پیشنهاد اولیه وزارت بهداشت، رسیدن به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برای اضافه‌کاری بود، اما به دلیل شرایط اقتصادی در نهایت افزایش ۲.۵ برابری تصویب شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->