۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند

  • کد خبر: ۳۲۳۹۴۲
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، نسبت به انجام مراقبت‌های پرستاری توسط افراد غیر پرستار یا پرستاران فاقد صلاحیت لازم، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نجاتیان گفت: متأسفانه به دلیل کمبود پرستار، از افرادی استفاده می‌شود که یا پرستار نیستند یا پرستار هستند، اما صلاحیت‌های کافی ندارند و پرونده‌های انتظامی آنها بررسی نشده و حتی در برخی موارد افراد غیر پرستار مسئول ارائه خدمات مراقبتی در منزل هستند.

وی افزود: از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درخواست کردیم به سازمان نظام پرستاری اجازه دهد تا نظارت بر کیفیت خدمات پرستاری را در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به ویژه در منزل بر عهده بگیرد، زیرا در متن قانون به ما تکلیف شده که در جهت ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری ورود کنیم، اما ابزاری در اختیار ما نیست و از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خواستیم که این اختیار در قالب صدور پروانه کار برای پرستاران و حق نظارت بر عملکرد آنها در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و همچنین در منازل به ما داده شود.

نجاتیان ادامه داد: سازمان نظام پرستاری معتقد است به واسطه وظایف قانونی که به آن محول شده، می‌تواند در ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری در کشور نقش مؤثری ایفا و همچنین با توجه به کمبود منابع و ظرفیت محدود دولت برای تأمین نیروی انسانی در بخش پرستاری، در کنار وزارت بهداشت به این موضوع کمک کند.

وی با بیان اینکه با کمبود جدی پرستار در کشور مواجه هستیم، گفت: حدود ۱۰۰ هزار پرستار نسبت به تعداد تخت‌های بیمارستانی کمبود داریم البته تعداد مجوز‌های صادر شده برای جذب پرستار به ویژه در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات موجود بسیار محدود و سختگیرانه بوده و حتی قادر به جبران خروجی نیرو‌های بازنشسته نبوده و به طور میانگین، هر سال حدود ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از پرستاران بازنشسته می‌شوند، اما ظرفیت جذب نیروی جدید به‌ویژه در بخش پرستاری تنها حدود ۱۰ هزار نفر در سال‌های گذشته بوده که این میزان حتی قادر به پاسخگوی رفع کمبود نیرو‌ها نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->