جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان

  • کد خبر: ۳۱۸۰۸۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان
محققان سرطان کودکان از خانواده‌ها می‌خواهند مراقب علائم سرطان استخوان، یکی از مرگ‌بارترین سرطان‌های کودکان، باشند. این بیماری در کودکان بزرگ‌تر از ۵ سال و نوجوانان شایع است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان و پزشکان بریتانیایی به مردم توصیه می‌کنند مراقب علائم سرطان استخوان در کودکان و نوجوانان باشند. این سرطان بسیار کشنده است، اما اگر در مراحل اولیه آن تشخیص داده شود، شانس بقا افزایش می‌یابد.

هر سال در بریتانیا حداقل ۱۵۰ مورد سرطان استخوان در کودکان تشخیص داده می‌شود و تقریبا از هر ۱۰ نفر، فقط ۷ نفر تا پنج سال پس از تشخیص زنده می‌مانند. سه‌چهارم سرطان‌های استخوان (استئوسارکوم) در ابتدا اشتباه تشخیص داده می‌شوند.

محققان دانشگاه ناتینگهام با بررسی ۱۴۰۰ بیمار جوان، علائم سرطان استخوان را مشخص کردند و در عین حال گفتند که بسیاری از این علائم ممکن است با بیماری‌های دیگر اشتباه گرفته شوند.

درد و تورم، دو علامت از علائم بسیار رایج سرطان استخوان هستند که بروز هر کدام از این علائم میان علامت‌های دیگر این بیماری به‌ترتیب ۶۴ و ۲۲ درصد است.

تشخیص تومور‌های استخوانی در کودکان معمولا سخت است و ممکن است با بیماری‌های رایج‌تر دوران کودکی و جراحات دیگر اشتباه گرفته شود.

علائم ابتلا به سرطان استخوان

سرطان استخوان اغلب از انتهای استخوان‌های بلند، جایی‌که با رشد استخوان، بافت‌های جدید به وجود می‌آیند شروع می‌شود. شایع‌ترین محل رشد تومور‌های سرطانی در استخوان‌های بازوها، پا‌ها (به‌ویژه اطراف مفاصل زانوها) و شانه است. از علائم این بیماری باید به موارد زیر اشاره کرد:
* درد مداوم استخوانی که بدتر هم می‌شود
* اشکال در حرکت مفصل، به‌دلیل تورم و قرمزی روی استخوان
* تشخیص توده‌ای بزرگ روی استخوان
* اشکال در راه رفتن (مانند لنگیدن)
* شکننده شدن استخوان‌ها

روش درمان سرطان استخوان

با روش شیمی‌درمانی، تومور‌های سرطانی، کوچک شده و از بین می‌روند. همچنین برای از بین بردن سلول‌های سرطانی از رادیوتراپی استفاده می‌شود. گاهی‌اوقات باید بخش‌هایی از استخوان‌های سرطانی را برداشت که این کار با جراحی انجام می‌شود و در موارد شدیدتر ممکن است به قطع عضو منجر شود.

با تشخیص به‌موقع این بیماری، احتمال درمان و شانس زنده ماندن بیمار افزایش می‌یابد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->