ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور دستگیری سارقان ۷۰ میلیارد طلا در سبزوار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شدند سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه ۱۴۰۴ | فیش حقوقی خرداد صادر نشد شناسایی ۸۲۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده در مناطق غیرنظامی تهران چرا سیل تگزاس تبدیل به فاجعه‌ای چنین کُشنده شد؟ حضور دو یوزپلنگ آسیایی در منطقه یوزکنام پل ابریشم + ویدئو آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین از ۲۴ تیر ۱۴۰۴ جهش آنی مبلغ قبوض تلفن ثابت به نام آبونمان روند کاهشی ابتلا به سالک در مشهد مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد
سرخط خبرها

پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم

  • کد خبر: ۳۱۸۱۰۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
رئیس‌جمهور تاکید کرد که مشکل کشور توسط کسانی حل می‌شود که درد داشته و اراده حل مساله دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیین اختتامیه و اعطای جوایز برگزیدگان جشنواره‌های بین‌المللی خوارزمی و جوان خوارزمی امروز (یکشنبه) در محل سالن اجلاس سران جمهوری اسلامی گشایش یافت.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان پس از تقدیر از برگزیدگان سی‌وهشتمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی با گرامی داشت یاد شهید سیدحسن نصرالله، اظهار کرد: بارها گفته‌ام که مشکل کشور ما توسط کسانی که درد دارند و کسانی که می دانند و اراده حل مساله دارند، حل می شود.

وی اضافه کرد: انسان‌های دردمند دنبال راه‌حل مشکلات هستند. هیچ مشکلی وجود ندارد که راه‌حل یا راه‌حل هایی نداشته باشد. کافی است که باور کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. درد داشته باشیم و دنبال راه‌حل باشیم.

پزششکیان در ادامه گفت: باید دنبال دانشگاهی باشیم که دنبال حل مشکلات جامعه باشد. دانشگاه‌های نسل سه و چهار ، دنبال حل مساله هستند و فقط یک دانشگاه تحقیقاتی صرف نیستند. هر موضوعی بوسیله مجموعه‌ای از رشته‌ها دنبال شده و برای آن راه‌حل پیدا می شود.

پزشکیان خاطرنشان کرد:ما می‌توانیم با تکیه بر جوانان، نخبگان، دانشمندان و دانشگاه‌های خود مشکلات را حل کنیم، ولی به شرطی که دانشگاه مشکل محور و جامعه‌محور باشد. دانشگاه‌ها باید مشکلات کشور را حل کنند. دانشگاه باید درد جامعه داشته و اساتید و دانشجویان ما باید راه‌حل برای مشکلات پیدا کنند. باید درد جامعه وجود داشته باشد. امیدوارم ما به کمک دانشگاهیان مشکلات را حل کرده و شرایط را دگرگون کنیم، ولی اول باید باور به توان دگرگون کردن شرایط را پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: خیلی از مدیران ما فریز شده‌اند و نمی‌توانند از قالب خود درآمده و جور دیگری فکر کرده و حرکت کنند. باید از چارچوب خارج شد و از بیرون به مساله نگاه کرد تا راه‌حل پیدا شود. برنامه راهبردی یعنی خروج از چارچوب. انسان دنبال زندگی در مریخ است، ولی ما الان برق، آب و گاز را درست مصرف نمی‌کنیم. حل این مشکلات به وسیله نخبگان دانشگاهی ممکن است. ما هم هرکاری از دستمان بربیاد برای کمک به شما دانشگاهیان در زمینه مقررات، مالی و تجهیزات انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: ما مشکل دیگری داریم که پراکندگی در ساختار آموزش و تحقیقاتی خیلی زیاد است. ابزار دانشگاهی داریم که استفاده کافی از آنها نمی‌شود. یا کارشناس جای دیگری است و پول و منابع جای دیگری است. عدم تمرکز، منابع ما را هدر می‌دهد که دانشگاهیان باید این ایجاد تمرکز راه‌حل ارائه کنند.

پزشکیان افزود: برای انتخاب نحوه آموزش در دانشگاه‌ها، تمرکز بر مسائل اصلی، تخصیص منابع واستفاده از دستاورد‌های دانشگاه باید جلسه بگذاریم. وقتی وزیر بودم در همایشی در مکزیک شرکت کردم که آنجا مطرح شد که فقط ده درصد تحقیقات دانشگاهی استفاده می‌شود. گیر کجاست که محقق کار می‌کند، ولی از زحمات او استفاده نمی‌شود و تحقیق خاک می‌خورد؟ تحقیقات باید براساس نیاز جامعه انجام شود تا کاربردی باشد و همه از جمله محقق و تولیدکننده و جامعه از این تحقیق بهره ببرند. این مشکل باید حل شود. ۹۰ درصد تحقیقات در طاقچه‌ها خاک می‌خورد. این عدد جهانی است و شاید این عدد در کشور ما بیشتر باشد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه آینده را فکر ما و شما می‌سازد و آینده چیزی است که ما می‌خواهیم، افزود: ما می‌توانیم آینده را زیبا و خوب کنیم، ولی باید برنامه داشته، از یکدیگر پشتیبانی کرده و دست به دست هم دهیم. اگر بگوییم آینده درست نمی‌شود، شرایط هم تغییر نمی‌کند، زیرا باوری به تغییر وجود ندارد.

رئیس جمهور تاکید کرد: دنبال مدیری باید بود که باور به تغییر دارد. باید به بهترین شدن باور داشته باشیم. ما و شما می‌توانیم به آینده کشور امید بدهیم. اگر شما امید نداشته باشید، مشکلات همچنان انباشته شده و حل نخواهد شد. ما می‌توانیم روند فعلی را به نفع کشور و مردم تغییر دهیم.

گفتنی ست؛ جشنواره خوارزمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۶۶ بنیان نهاده شد، اکنون باسابقه‌ترین جشنواره علمی جمهوری اسلامی ایران است و جامعه برگزیدگان این جشنواره به اجتماعی چند هزارنفره می‌رسد. این جایزه به‌تدریج تکامل یافت و جشنواره جوان خوارزمی نیز در سال ۱۳۷۸ به آن اضافه شد.سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، متولی برگزاری جشنواره‌های خوارزمی است و اعضای هیات‌علمی این سازمان در قالب گروه‌های مختلف تخصصی داوری اولیه را برعهده دارند.

فراخوان پذیرش سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی در اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از طریق وبگاه جشنواره و سایر مسیرهای اطلاع‌رسانی الکترونیکی و پستی در داخل کشور و به زبان انگلیسی در خارج از کشور اعلام شد و پذیرش طرح‌ها در آبان ماه خاتمه یافت.

جشنواره بین‌المللی خوارزمی در چهار محور اصلی پژوهش‌های بنیادی، طرح‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار و در ۱۸ گروه تخصصی در تمام زمینه‌های علمی و فنی به جز علوم انسانی در سطح ملی و بین‌الملی فعالیت می‌کند.

در این دوره بیش از ۵۰۰ طرح در سامانه جشنواره بین‌الملی خوارزمی ثبت شد که در نهایت ۳۰ طرح به هیات داوران جشنواره ارائه شد و در نهایت هشت طرح داخلی و یک طرح ایرانی مقیم کشور هلند به عنوان برگزیدگان سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی انتخاب شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->