آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور مورد حمایت دولت است

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۲
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
رئیس جمهور: اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور مورد حمایت دولت است
رئیس جمهور گفت: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز در مراسم رونمایی از نخستین بسته حمل و نقل عمومی برقی تهران که به همت شهرداری تهران در مجموعه برج میلاد تهران برگزار شد، با بیان اینکه انسان آنچه می‌بینید به دست می‌آورد، اظهار کرد: نگاه ما آینده ما را می‌سازد و این نفس ماست که باید تصفیه شود و درست ببیند. اگر چنین باشیم از تعالی و تکامل عقب نمی‌مانیم‌.

وی با بیان اینکه این هوایی که تنفس می کنیم، برازنده ما انسان‌ها نیست، ادامه داد: اقدامی که شهردار تهران و شورای شهر طراحی کردند، زحمت کشیده‌اند تا هوایی که در آن زندگی می‌کنیم آلوده نباشد. بدانیم یا ندانیم مثل یک ماهی هستیم که در آب آلوده زندگی می‌کنیم‌.

رئیس‌جمهور یادآور شد: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. این اقدامات انجام‌شده آغاز راهی است تا هوا را پاک کنیم. این یک اقدام آغازین است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: این نگاه حتی نوع تحصیل و تکنیک و آموزش ما را هم تغییر می‌دهد. باید به دنبال تکنیک پاک و تمیز و برتر باشیم‌. باید روند و نگاه ما به شکلی جهت داده شود که برتر بودن و اول بودن را در خودمان، اطراف خودمان، جامعه‌مان، محله‌مان و شهرمان و صنعت و دانشگاه ایجاد کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای رسیدن به چنین جایگاهی نیازمند تصفیه نفس هستیم. باید جور دیگری نگاه کرد، زحمت کشید و تلاش کرد و باید به سمت قله‌ای دیگر حرکت کرد.

وی با تقدیر از شهردار تهران و شورای شهر برای اقدام انجام‌شده در حمل‌ونقل برقی تهران، گفت: با تمام وجود از تیمی که در این زمینه کار می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم و این موضوع را نه فقط در تهران بلکه در تمام کشورمان دنبال می‌کنیم که طرحی در اندازیم تا کل سیستم در زمینه حمل‌ونقل عمومی تغییر یابد. این اقدام را بخش خصوصی می‌تواند انجام دهد و ما فقط باید بستر را برای آنان باز کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به سخنانی از نهج‌البلاغه، یادآور شد: من اگر دولت، اداره، بیمارستان و نظامی باشم چنانچه تولیدکننده‌، صادرکننده و صنعتگری نباشد، پولم کجاست که بنشینم و مدیریت کنم؟ به برکت آنان است که کار می‌کنم، پس باید کاری کنم که آنان راحت تولید و تجارت کنند تا در جامعه اشتغال باشد و فقر و بیچارگی نباشد.

پزشکیان تاکید کرد: این امر به برکت تولیدکننده، تاجر و صنعتگر است و این نگاه می‌تواند ما را نجات دهد. این بخش رونق پیدا کند، حکومت قوام پیدا می‌کند، اینان اگر باشد بقیه هم می‌توانند بمانند، جز این فایده‌ای ندارد.

وی تصریح کرد: ما بسته به نگاهی که داریم می‌توانیم به دست آوریم و نگاه‌مان را باید به بی‌نهایت وصل کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->