اطلاعیه شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره بروز خاموشی‌ها (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدیدی برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شده است روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید
سرخط خبرها

اعطای سیاست‌های تشویقی واردات از تعهدات دولت قبل است | سفره مردم شوخی‌بردار نیست

  • کد خبر: ۳۱۸۵۷۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
اعطای سیاست‌های تشویقی واردات از تعهدات دولت قبل است |  سفره مردم شوخی‌بردار نیست
سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه اعطای بسته‌های تشویقی واردات از تعهدات دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ است، گفت: ما ملزم به اجرای تعهدات دولت قبل هستیم، اما شیوه اجرای آن بدون امضای طلایی و در کارگروهی تصمیم‌گیری شد و مستندات آن هم به دستگاه‌های نظارتی ارائه شده است. 

به گزارش شهرآرانیوز، شهرزاد مشیری با رد وجود امضای طلایی در وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: اینکه فردی در فضای مجازی یا رسانه‌ای بخواهد اطلاع‌رسانی کند مساله‌ای نیست؛ به شرط آنکه مدارک و شواهد مستدل داشته باشد و اتفاقا اگر دارد به دستگاه‌های نظارتی هم ارائه کند؛ نه اینکه بدون پشتوانه به وزارتخانه و افراد تهمت بزند. 
وی درباره فرایند ثبت سفارش واردات محصولات کشاورزی گفت: این سامانه مانند گذشته فعال است و به صورت دقیق کار می‌کند، مواردی هم که گفته می‌شود تخلف نیست، بلکه بر اساس سیاست‌های تشویقی و مربوطه به سال ۱۴۰۲ و دولت گذشته است. 
مشیری با بیان اینکه اعطای بسته‌های تشویقی به صادرکنندگان و واردکنندگان در همه‌جای جهان مرسوم است، گفت: دولت‌ها بر اساس سیاست‌های تشویقی و بر اساس عملکرد به صادرکننده امتیازاتی مانند معافیت مالیاتی درقبال خرید از تولیدکننده داخلی و صادرات برخی محصولات اعطا می‌کنند.
وی با اشاره به اجرای طرح‌های تشویقی برای صادرات محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ گفت: طبق این طرح در قبال صادرات سیب درختی برای حمایت از تولید داخل در قالب بسته تشویقی، مجوز واردات برخی میوه‌های گرمسیری داده شده است، یا در مقابل خرید برنج از تولیدکننده داخلی که برنج روی دستشان مانده بود، مجوز خرید برنج خارجی داده شد، که البته اجرای این فرایند منوط به تایید مسوول استانی است. 

اعطای بسته‌های تشویقی واردات مشروط است

مشیری اظهار داشت: اعطای مجوز واردات دانه‌های روغنی به شرط خرید دانه از تولیدکننده داخلی و پرداخت پول کشاورزان، از دیگر سیاست‌های تشویقی برای فعالان اقتصادی و واردکنندگان محصولات کشاروزی است.
سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: اجرای سیاست‌ها و اعطای بسته‌های تشویقی به واردکننده محصولات کشاورزی متعلق به دولت چهاردهم و دوره وزارت آقای نوری نیست؛ بلکه مربوط به سال ۱۴۰۲ و دولت گذشته است، اما ما متعهد به عمل به تعهدات و توافقات دولت‌ها هستیم. 

امضای طلایی نداریم | تعهدات ۳ طرح تشویقی از دولت قبل

مشیری گفت: هیچ اتفاق غیرقانونی و خارج از فرایندی شکل نگرفته است؛ در وزارت جهاد کشاورزی هیچ تصمیمی با امضای طلایی یک نفر انجام نمی‌شود، بلکه اعطای بسته‌های تشویقی طبق یک دستورالعمل و به صورت شفاف در یک کارگروه مصوب می‌شود. 
سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: گاهی بر اساس نیاز و شرایط بازار و برای تنظیم بازار در مقطعی تصمیم گرفته می‌شود واردکننده به جای بخشی از تعهد برای خرید و واردات دانه روغنی مقدار مشخصی روغن وارد کند، این تصمیم بر مبنای مسئولیت ذاتی تنظیم بازار است و فرایند آن تحت رصد و بازرسی دستگاه نظارتی انجام می‌شود. 
مشیری توضیح داد: سه طرح تشویقی «اعطای مجوز واردات دانه روغنی یا روغن خارجی در قبال خرید دانه داخلی»، «اعطای مجوز واردات برنج خارجی در قبال خرید برنج داخلی» و «اعطای مجوز واردات میوه‌های گرمسیری درقبال خرید سیب درختی از باغداران داخلی» از تعهدات دولت سیزدهم در سال گذشته است و دولت چهاردهم و وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از تولید داخل ملزم به اجرای آنهاست و نتیجه آن در سال ۱۴۰۳ در بازار مشخص است، شیوه اجرای آن در کارگروهی تصمیم‌گیری شد و مستندات آن هم به دستگاه‌های نظارتی ارائه شده است. 

سفره مردم شوخی‌بردار نیست

مشیری با انتقاد از انتشار اخبار بدون مدرک با هدف تشویش اذهان عمومی و اختلال در بازار گفت: تامین امنیت غذایی موضوعی حساس و به دلسوزی و تعهد نیاز دارد، نه به این شکل که در فضای مجازی بدون مدرک فردی حرفی بزند و به عواقب آن در بازار هم فکر نکند، امنیت غذایی به متخصصان بازار سپرده شده است، نه فردی که هیچ مسئولیت و دلسوزی درباره معیشت مردم ندارد وغیرمسئولانه حرف می‌زند و منتشر می‌کند. 
سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تشویش اذهان عمومی در هر زمینه‌ای مضر است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مسئول تنظیم بازار، تامین معیشت و سفره مردم است، افرادی که غیرمسئولانه اظهارنظر می‌کنند، یادشان باشد سفره مردم شوخی‌بردار نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->