تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی سامان‌دهی ۲۰۰ مسجد محوری مشهد برای حضور در اجتماع صادقیون | استقرار ۳۰ مبلّغ در مسیر حرکت عزاداران «شیخ‌الائمه»، لقبی که از عظمت علمی امام‌صادق(ع) حکایت دارد مشهد یکپارچه عزادار امام‌جعفرصادق(ع) می‌شود تعویض پرچم و نصب کتیبه ایوان طلای حرم مطهر رضوی هم‌زمان با ایام شهادت امام‌صادق(ع) + فیلم جشنواره‌های فرهنگی «آوای صلح» برگزار می‌شوند یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش
سرخط خبرها

فیلم موسی کلیم‌الله، اثری شاخص در سینمای دینی و هنر نوین است

  • کد خبر: ۳۱۸۷۹۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
فیلم موسی کلیم‌الله، اثری شاخص در سینمای دینی و هنر نوین است
تولیت آستان قدس رضوی فیلم «موسی کلیم‌الله» را نه‌تنها از نظر هنری، بلکه از منظر انتقال مفاهیم دینی و ارزشی، بسیار ارزشمند دانست و گفت: این فیلم توانسته مفاهیم وحیانی و دینی را به‌طور مناسبی به مخاطب منتقل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد مروی در پردیس سینمایی با همراهی تهیه‌کننده فیلم، به تماشای فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمی‌کیا نشست.

تولیت آستان قدس رضوی پس از تماشای فیلم، با سید محمود رضوی تهیه‌کننده این اثر گفت‌و‌گو و در جمع خبرنگاران ضمن تشکر از عوامل دخیل در ساخت این فیلم، اظهار کرد: این فیلم نه‌تنها از نظر هنری، بلکه از منظر انتقال مفاهیم دینی و ارزشی، بسیار ارزشمند است و توانسته مفاهیم وحیانی و دینی را به‌طور مناسبی به مخاطب منتقل کند.

مروی با اشاره به استفاده از فناوری‌های تولید مجازی و جلوه‌های بصری پیشرفته در این فیلم، افزود: یکی از نقاط قوت این اثر، استفاده از تکنولوژی‌های نوین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و جوانان متخصص کشور است که اثبات می‌کند می‌توان با تکیه بر توانمندی‌های داخلی، آثاری زیبا و موفق از نظر جلوه‌های سینمایی و تصاویر تاریخی باورپذیر خلق کرد.

وی ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان نام‌آشنای سینمای ایران را هنرمندی متعهد و نوآور دانست و تصریح کرد: آقای حاتمی‌کیا در این اثر، با دقت و ظرافت ضمن وفاداری به منابع مذهبی و تاریخی، داستانی عمیق و تأثیرگذار را خلق کرده‎اند، علاوه بر کارگردانی قوی، بازی‌های درخشان بازیگران، به‌ویژه خانم زارعی و دیگر هنرمندان، به این اثر عمق و جذابیت بیشتری بخشیده است.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه جای خالی آثار سینمایی تاریخی در سینمای ایران به‌شدت احساس می‌شود، گفت: فرهنگ و تاریخ ما مملو از مفاهیم دینی و ارزشی است که می‌تواند از طریق هنر و سینما به نسل‌های جدید منتقل شود. روش‌های سنتی انتقال این مفاهیم هرچند مؤثر و ارزشمند هستند، اما استفاده از ابزار‌های نوین مانند فیلم، سریال و تئاتر می‌تواند تأثیرگذاری این مفاهیم را چندین برابر کند.

وی همچنین افزود: تجربه آثار تلویزیونی و سینمایی اخیر نشان داده که فیلم‌های تاریخی و دینی می‌توانند هم برای مخاطبان جذاب و هم اثرگذار باشند. این نوع سریال‌ها و فیلم‌ها نه‌تنها مخاطب را سرگرم می‌کنند، بلکه پیام‌های عمیق دینی و اخلاقی را نیز به آنها منتقل کرده و می‌توانند در جامعه تأثیرات مثبت و ماندگاری داشته باشند.

مروی با ابراز امیدواری از اینکه شاهد ساخت آثار بیشتری در این زمینه باشیم، گفت: جامعه ما به چنین آثاری نیاز دارد و این فیلم نشان داده که سینمای ایران ظرفیت خلق آثار بزرگ و تأثیرگذار را دارد. امیدواریم شاهد ادامه این مسیر باشیم و آثار بیشتری از این دست در سینمای ایران تولید شود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->