خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: دلالان از بازار برنج سود می‌برند

  • کد خبر: ۳۱۸۹۳۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: دلالان از بازار برنج سود می‌برند
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: برنج از کشاورز کیلویی ۶۵ هزار تومان خریداری شده، اما درحال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود. چرا وقتی کشاورز محصول خود را به دلال‌ها فروخته، قیمت این محصول تعیین می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عباسی، در انتقاد به وضعیت موجود در حوزه کشاورزی و مدیریت بازار محصولات کشاورزی، اظهار کرد: در تصمیم‌گیری‌ها هم مصرف‌کننده و هم تولیدکننده متضرر شده‌اند، آیا مردم مقصر هستند؟ متأسفانه همه کاسه‌کوزه‌ها سر مردم شکسته می‌شود. همه مسئول هستند و همه به خوبی توجیه می‌کنند که وظایفشان را درست انجام داده‌اند، اما در نهایت فقط مردم مقصر شناخته می‌شوند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی، به هزینه‌های بالای سرشماری کشاورزی اشاره کرد و افزود: برای سرشماری کشاورزی هزار میلیارد تومان هزینه شد. ما التماس کردیم که شش ماه یا یک سال اجرای آن را عقب بیندازند تا زیرساخت‌ها فراهم شود و گزارش دقیق‌تری تهیه کنیم، اما موافقت نشد.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به نبود برنامه ریزی در بخش کشاورزی، گفت: هر تصمیمی که گرفتیم، مصرف‌کننده و تولیدکننده را ذبح کردیم و تنها دلالان و واسطه‌ها سود بردند.

عباسی با اشاره به تفاوت فاحش قیمت خرید برنج از کشاورز و فروش آن در بازار گفت: برنج از کشاورز کیلویی ۶۵ هزار تومان خریداری شده، اما درحال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود. چرا وقتی کشاورز محصول خود را به دلال‌ها فروخته، قیمت این محصول تعیین می‌شود؟ چرا شورای قیمت گذاری زمان نادرستی را برای اعلام قیمت انتخاب کرده است؟ اینها ایرادات اساسی است.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس ادامه داد: ۵۰ هزار تن سیب زمینی توسط افرادی خاص وارد شده و فقط عده خاصی از آن سود می‌برند. صادرات نیز شرایط مشابهی دارد و مجددا عده خاصی از آن منتفع می‌شوند. اما دود این مسائل به چشم مردم می‌رود. چرا مسئولین کار خود را درست انجام نمی‌دهند؟ نظارتی بر توزیع، قیمت و کیفیت محصولات نیست. آیا برای مردم تلاش می‌کنیم یا برای واردکننده‌ها و دلالان؟

عباسی با انتقاد از عدم برنامه‌ریزی مناسب در مدیریت بازار گفت: خانم مشیری معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نشست کمیسیون گفت سه یا چهار ماه فرصت برای بررسی نیاز دارد. پس از این مدت سال جدید شروع شده و مردم همچنان مشکل دارند. نمی‌شود صبر کنیم تا مشکل پیش بیاید و بعد به فکر حل آن بیفتیم. در محصولاتی مانند سیب‌زمینی و برنج مشکل پیدا کردیم؛ باید از قبل برنامه‌ریزی کنیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->