به گزارش شهرآرانیوز، همایش «فریاد ایران۳» نکوداشت شهید سیدمجتبی نوابصفوی، با حضور اعضای خانواده این شهید بزرگوار در مشهد برگزار شد.
این همایش با محورهای مطالبه و اعلام حمایت از نیروهای مسلح جهت پاسخ دندانشکن به آمریکا و رژیم صهیونیستی، مطالبه برخورد با عوامل کاهش ارزش پول ملی و مطالبه ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب و با حضور «سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی» معاون سابق رئیسجمهور و رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران و «حسین صمصامیمزرعهآخوند» نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.
قاضیزادههاشمی در بخشی از سخنان خود گفت: وقتی استقلال کشوری دچار خدشه شود، کمکم باید داشتههای خود را واگذار کند. مذاکره اگر به معامله عزتمندانه مبدل شود و چیزی به سود منافع ملی اتفاق بیفتد، خوب است در غیر این صورت سازش و تسلیم است.
وی در ادامه سخنان خود و درخصوص تأکید حاضران در مراسم مبنی بر پاسخ دندانشکن به رژیم اشغالگر قدس خاطرنشان کرد: برادران ما در نیروهای مسلح، تمام تلاش خود را در راستای ارتقای توانمندیهای نظامی انجام میدهند و اراده و توانایی خود برای این پاسخ را نیز اعلام کردهاند؛ یعنی هم توان و هم عزم این کار در نیروهای مسلح ما وجود دارد، اما عزم ملی هم باید پشت این اراده باشد و خود را نشان دهد و این، همان چیزی است که محاسبات دشمن درباره ما را همواره تغییر داده است.
قاضیزادههاشمی تأکید کرد: ملت ایران در برابر دشمن خارجی همیشه متحد و منسجم است و باوجود همه اختلافنظرهای داخلی، وقتی پای استقلال و مقابله با دشمن خارجی در میان باشد، متحد و منسجم است.
وی در خصوص لزوم عمل به احکام اسلامی در جامعه نیز گفت: اصرار بر پیادهسازی احکام اسلامی موضوعی است که از ابتدای اسلام باید مورد توجه قرار میگرفت و اگر از همان ابتدا پای عمل به احکام ایستاده بودیم، اتفاقاتی که امروزه در اجتماع با آن مواجه هستیم، نمیافتاد. این وظیفه عمومی مؤمنین است. حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است و نظام اسلامی نیز نظامی است که احکام اسلامی در آن جاری باشد.
در ادامه مراسم، صمصامی نیز با بیان اینکه در عرصه اقتصادی، با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: اگر احکام اسلامی در این حوزه اجرا میشد، این مسائل به وجود نمیآمد.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ۳۶ بانک در کشور بود که به شیوه ربوی اداره میشد و این اتفاق تا سال ۱۳۶۳ و مصوبه عملیات بانکی بدونربا ادامه داشت. از آن تاریخ تاکنون، میخواهیم این موضوع را به اجرا درآوریم، اما بانکی که بستر شکلگیری آن ربا باشد، امکان اجرای چنینقانونی را ندارد و مردم نیز از سیستم بانکی موجود، تصوری از اینکه بانکداری اسلامی در آن جریان دارد، ندارند.
صمصامی خاطرنشان کرد: نقش دولت اسلامی این است که توازن اجتماعی ایجاد کند و اجازه ندهد ثروت جامعه در اختیار یک اقلیت محدود باشد، تامین اجتماعی را محقق کند و کسی در جامعه بیکار نباشد، همچنین حداقل معیشت را برای مردم برقرار کند؛ اما دولتها در ۴۶ سال گذشته در این عرصه موفق نبودهاند. یکی از دلایل این موضوع این است که به اندازهای درگیر مشکلات جاری شدهایم که نتوانستیم چنین بستری را در اجتماع فراهم کنیم. البته در کنار این، اتفاقات دیگری هم شکل گرفت. برخی سیاستهای اقتصادی دولتها در اسلام ریشه نداشته و حتی با شرایط روز جامعه هم انطباق نداشت. سیاستهایی که محصول بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بود و هرچند برنامههای اجرایی این صندوق در قالب آن رخ میداد، اما تعهداتی که باید درقبال آن شکل میگرفت، محقق نشد.
گفتنی است در پایان این مراسم، از خانواده شهید نوابصفوی تجلیل شد.