قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد
سرخط خبرها

واردات نفت چین از ایران و روسیه افزایش یافت

  • کد خبر: ۳۱۹۱۰۰
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷
واردات نفت چین از ایران و روسیه افزایش یافت
منابع بازرگانی و تحلیلگران غرب از افزایش واردات نفت چین از ایران و روسیه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحلیلگران غربی به رویترز گفتند: بهبود صادرات نفت روسیه و ایران به چین که بزرگترین واردکننده جهان است، نگرانی‌های پیرامون عرضه را که قیمت جهانی نفت را تقویت کرده بود، تا حدودی برطرف می‌کند.

واشنگتن، تحریم‌های متعددی را علیه کشتی‌ها و نهاد‌هایی که در حمل نفت تحت تحریم آمریکا مشارکت دارند، اعمال کرده است. در بسته تحریمی ۱۰ ژانویه، بیش از ۱۴۰ نفتکش معادل حدود ۴۲ درصد از کل صادرات نفت روسیه از مسیر دریا، هدف تحریم آمریکا قرار گرفتند که باعث افزایش نرخ کرایه کشتی‌ها شد.

اِما لی، تحلیلگر شرکت ورتکسا اعلام کرد سه برابر شدن نرخ کرایه برای بارگیری نفت اسپو از بندر کازمینوی روسیه در شرق دور روسیه به مقصد چین در سفر یک هفته‌ای، باعث شد حداقل ۱۷ نفتکشی که تحت تحریم نیستند، در فاصله ۱۱ ژانویه تا ۲۰ فوریه، به این مسیر جلب شوند.

طبق آمار شرکت مالی LSEG، تعداد ۱۱ نفتکش غیرتحریمی، به تازگی به مسیر انتقال نفت از روسیه به چین پیوسته‌اند.

به گفته معامله گران، نرخ نفتکش‌ها از شرق دور روسیه به شمال چین، آخرین بار، حدود چهار میلیون تا ۴.۵ میلیون دلار بود.

تحلیلگر ورتکسا اظهار کرد: این کشتی‌ها، نفت اسپوی بارگیری شده در فوریه را به میانگین ۹۲۰ هزار بشکه در روز سال ۲۰۲۴، در مقایسه با ۸۶۰ هزار بشکه در روز در ژانویه، افزایش دادند. این بهبود در حالی روی داد که تحویل نفت اسپو به چین در فوریه، به ۷۸۰ هزار بشکه در روز کاهش می‌یابد.

طبق داده‌های شرکت کپلر و اظهارات معامله گران، نفتکش بسیار بزرگ دابان، حدود دو میلیون بشکه نفت را از سه نفتکش کوچکتر در اوایل فوریه بارگیری کرده است. دابان، پیش از این، برای تحویل نفت ایران به چین استفاده شده بود و آخرین بار، در مسیر حرکت به یانتای چین مشاهده شد.

رویترز پیشتر گزارش کرده بود برای تسهیل تخلیه محموله‌ها، پایانه‌های جدیدتر شامل دونگ یینگ شاندونگ و ژوشان در شرق چین، نفتکش‌های تحریمی را می‌پذیرند.

ریچارد برونز، مدیر ژئوپلیتیک در شرکت «انرژی اسپتکس» اظهار کرد: یکی از عواملی که در جریان بیشتر نفت روسیه به چین نقش داشت، فعالیت کمتر پالایشگاه‌های روسیه به دلیل حملات پهپادی اوکراین بود که نفت خام بیشتری را برای صادرات موجود کرد. همچنین محموله‌های نفت اورال بیشتری به مقصد چین می‌روند که احتمالا به دلیل کندی صادرات به ترکیه و مقصد‌های دیگر از زمان اعلام تحریم‌های آمریکا در ژانویه است.

افزایش صادرات نفت ایران به چین

داده‌های ورتکسا نشان داد که واردات نفت ایران به چین، در فاصله اول تا ۲۰ فوریه، به ۱.۴ میلیون بشکه در روز در مقایسه با کمتر از ۸۰۰ هزار بشکه در روز در ژانویه، افزایش یافته است.

بنا بر این داده‌ها، حجم نفت ایران به مقصد شاندونگ، از ۱.۱ میلیون بشکه در روز فراتر رفت و از میانگین سال ۲۰۲۴، بالاتر بود.

داده‌های کپلر نشان داد که ورود نفت ایران به چین، از ۶۹۲ هزار بشکه در روز در ژانویه، به ۷۷۱ هزار بشکه در روز در فوریه افزایش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، داده‌های این دو شرکت به دلیل استفاده آنها از شیوه‌های متفاوت برای رصد کشتی‌ها، یکسان نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->