با حکم پزشکیان؛ سرپرست جهاد دانشگاهی کشور منصوب شد استقرار ۴ هزار نیروی پلیس در خیابان‌های مشهد در شب چهارشنبه‌سوری تقویت حوزه اقدامات پیشگیرانه در هلال احمر خراسان رضوی معاون دادستان مشهد: مسئولان متخلف امان نخواهند داشت برگزاری دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران + جزئیات مصدومیت ۱۷ نفر در مشهد قبل از چهارشنبه‌سوری | ۴ مصدوم در بیمارستان بستری شدند و به‌راستی چه زیباست! سفر‌های نوروزی به مقصد مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) آزادی بخشی؛ بزرگواری دنیا، شرافت آخرت اقدام مجرمانه ورزشکار مشهور رزمی | امیرعلی اکبری باز هم شیر را به محیط زیست تحویل نداد کاهش زمان فرایند فرزندخواندگی به ۳ ماه عواطف زنانه پشت میز عدلیه | گفتگوی صمیمانه با نیره عابدین‌زاده که مجتمع‌های شوق زندگی مشهد با ایده او تاسیس شد مشارکت مشهدی‌ها در پویش‌هایی برای آزادی زندانیان | مهربانی، خون بهای آزادی فرودگاه مشهد در ایستگاه پایانی جشنواره استقبال از بهار ۱۴۰۴ | از پیش‌بینی افزایش سفر‌های هوایی تا تشدید نظارت بر خدمات مسافری کشف بزرگ پیش سازهای مواد محترقه با تلاش شبانه روزی پلیس مشهد هشدار معاونت پیگیری حقوق عامه دادسرای عمومی خراسان رضوی: ایمن بمانید، از مواد محترقه پرهیز کنید! تأمین سلامت مادران در ایام نوروز با برنامه‌ریزی ویژه وزارت بهداشت بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) انتقال خون خراسان رضوی نیازمند دریافت تمامی گروه‌های خونی است (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۸۰۰ نیروی آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ مشهد | فقط ۲ بیمارستان در مشهد تأییدیه ایمنی دارند ۵ هزار نیروی داوطلب جوان هلال‌احمر، همیار مسافران نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی حقوق اسفندماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ موافقان و مخالفان طرح افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان چه می‌گویند؟ افزایش مبلغ «بن کارگری» از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آتش سوزی گسترده در خوزستان | ادارات و مراکز آموزشی تعطیل شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ اسفند ۱۴۰۳) | آسمان صاف و آفتابی در سطح استان آیا حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال آینده، ۴۵ درصد افزایش می‌یابد؟ پیش‌بینی پایداری جو تا سه‌شنبه هفته جاری (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) آدمکش‌های اجاره‌ای راز قتل هولناک را فاش کردند نخستین پایگاه نذر خون مساجد خراسان رضوی در مشهد افتتاح شد افراد چاق مجاز به مصرف چه نوع آجیل‌هایی هستند؟
سرخط خبرها

معاون حقوقی رئیس جمهور: ایران با رونق صنعت گردشگری از صادرات نفت بی‌نیاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۶۳۱۶
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۶
معاون حقوقی رئیس جمهور: ایران با رونق صنعت گردشگری از صادرات نفت بی‌نیاز می‌شود
معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: اگر صنعت گردشگری رونق گیرد، می‌توان امیدوار بود که از صادرات نفت هم ما را بی‌نیاز کند. 

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مجید انصاری در بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری با حضور در غرفه‌های ادارات کل میراث فرهنگی استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و. از نزدیک در جریان تازه‌ترین دستاورد‌ها و فعالیت‌های آنها قرار گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که دولت چه اقداماتی را در خصوص توسعه بحث گردشگری مورد توجه قرار داده است، گفت: این صنعت بدون شک با توجه به ظرفیت‌های بالای کشورمان می‌تواند درآمدزایی زیادی را داشته باشد و شخص آقای رئیس جمهوری هم در جلسات دولت بر توجه ویژه نهاد‌های مرتبط با بحث گردشگری برای ایجاد زیرساخت‌ها همواره تأکید دارند.

حجت‌الاسلام انصاری به برنامه‌ریزی کشور‌های همسایه برای افزایش حضور توریست در کشورهایشان اشاره و تصریح کرد: کشور ما دارای چهار فصل است و از نظر میراث فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری هم بسیار غنی هستیم، اما در خصوص جذب گردشگر آن طور که باید موفق عمل نکردیم و باید برای آن برنامه‌ریزی و نقشه راه داشته باشیم. باید سعی کرد تا در راستای توسعه زیر ساخت‌ها اهتمام جدی‌تری انجام شود و آموزش‌های لازم را به نهاد‌های مرتبط و مردم داد تا در برخورد با گردشگران چهره ممتازی را از کشورمان با این تمدن شگفت‌انگیز ارائه دهیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور بیان کرد: اگر صنعت گردشگری رونق گیرد، می‌توان امیدوار بود که از صادرات نفت هم ما را بی‌نیاز کند و در بحث اشتغالزایی و درآمدزایی ارزی کمک شایانی را به دولت کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->