محبی: با اخبار جعلی قضاوتم نکنید مشکل ثبت قرارداد گلر جدید بارسا حل شد سردار آزمون گران‌ترین بازیکن امارات شد کاپیتان پرسپولیس در لیست مازاد هاشمیان قرارداد ۶ بازیکن پرسپولیس هنوز ثبت نشده است آل کثیر کارت بازی برای استقلال ندارد درباره «محمود نامجوی» اسطوره فقید وزنه‌برداری | بر سکوی افتخار تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و مایورکا در هفته اول لالیگا ۲۶-۲۰۲۵ | استارت بارسا با همان ستاره‌های قدیمی منصوریان: جویباری اقتدار نداشت اعتراض باشگاه استقلال به بازی در تبریز | تصمیم جانب‌دارانه ممنوع! درخواست درویش از پیروانی: فقط سرپرست باش! پخش زنده بازی لیورپول و بورنموث (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جان باختن آرش جوانمردی، فوتبالیست جوان ایرانی در انگلیس + علت فوت رضاییان در غیاب چشمی، کاپیتان استقلال | شانس کم حردانی مخالفت فدراسیون‌نشین‌ها با بخشش ساپینتو | پویش بی‌فایده! عارف غلامی با ۱۱ بازی در ۲ سال، به استقلال برگشت دام منچسترسیتی برای هدف لیورپول نتیجه و فیلم خلاصه بازی پاریس سن ژرمن و تاتنهام(۲۳ مرداد ۱۴۰۴)| باز هم قهرمانی برای انریکه تردید سپاهان برای صدور رضایت‌نامه محمدرضا اخباری چرا دوناروما از پاری‌سن‌ژرمن جدا شد؟+ عکس | رودست پپ به انریکه
سرخط خبرها

واعظ آشتیانی: فدراسیون فوتبال نماد ناکارآمدی است

  • کد خبر: ۳۱۹۴۹۷
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
واعظ آشتیانی: فدراسیون فوتبال نماد ناکارآمدی است
مدیر عامل سابق استقلال معتقد است که این فدراسیون فوتبال قادر به سوق دادن فوتبال ایران به سوی پیشرفت نیست. او براین باور است که وزیر ورزش هم زورش به مهدی تاج نرسیده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق استقلال درباره انتخابات اخیر که در فدراسیون فوتبال برگزار شد صحبت‌هایی انجام داده که بسیار قابل توجه است. او چنین گفته است:« دوستان با اتخاذ این شیوه کار را به جایی رساندند که انتخاباتی بین بد و بدتر برگزار می شود. نفراتی که مدیریتشان را در گذشته دور و نزدیک دیدیم و کارنامه شان اظهر من الشمس بوده اما می آیند و کاندید می‌شوند. کاری به علی کفاشیان و شهاب عزیزی خادم ندارم چرا که دوران مدیریت آن ها هم عملکردشان نقدهایی داشته اما حداقل نسبت به دوره اخیر اوضاع بهتر بود. با انتخابات امروز، به نظر من باید به حال فوتبال افسوس خورد و باید منتظر باشیم فوتبال ایران هم به سرنوشت میانمار و کویت تبدیل شود. کشورهایی که زمانی در قاره آسیا حرف برای گفتن داشتند اما امروزه جزو تیم های درجه چند فوتبال محسوب می شوند. با این سو مدیریتی که جریان دارد، ما هم همین مسیر را می رویم. با روسای که به حوزه کاری شان هیچ شناختی ندارند و حتی از افراد متخصص در کنارشان هم استفاده نمی کنند.»

مدیرعامل اسبق استقلال اضافه کرد: «من نه به عنوان کسی که در این ورزش و فوتبال مدیریت کرده‌ام بلکه در قامت یک کنشگر و طرفدار فوتبال، اعتراف می‌کنم که نگران آینده هستم و متاسفم افرادی را در رده های بالا می بینم که نماد ناکارآمدی و عدم شفاف سازی هستند. باید به حال این مجمع غیر خلاق افسوس خورد که سکان هدایت فوتبال را به افرادی با کارنامه سیاه سپرده اند. به نظرم باید به کسانی که رای ندادند یا آرایشان سفید بود، درود بفرستیم! کاری به افرادی که با حب و بغض صحبت می‌کنند، ندارم اما افرادی که امروز رای دادند، باعث می شوند انتقاد از فضای فوتبال و مدیران دیده نشود. برای افراد پشت پرده هم که نمی خواهند این رشته ورزشی با همه پتانسیل و محبوبیتش در ایران موفق شود، تاسف می خورم. متاسفم که از نظر این افراد ناکارآمدی، نمره قبولی می‌گیرد و شما دیدید حتی زور وزیر ورزش هم به این آقایان نرسید!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->