تغییرات بزرگ استقلال در سال ۱۴۰۴| خداحافظی با ناکامی پیشکسوت اخلاق‌مدار فوتبال خراسان درگذشت اسکوچیچ: نتیجه در ۲ بازی مشخص می‌شود اورونوف به بازی با چادرملو می‌رسد ۴ بازیکن تیم پرسپولیس در خطر محرومیت ترکیب احتمالی استقلال مقابل النصر دلیل غیبت رونالدو در دیدار با استقلال از زبان سرمربی النصر | پیولی: ناراحتم که رونالدو به ایران نیامد بوایسار سایتیف، نابغه کشتی جهان درگذشت + علت فوت از یاغی‌گری تا فراموشی؛ هاشمی‌نسب و تقلا برای دیده‌شدن مهدی تاج در مشهد به دادگاه رفت! پخش زنده بازی بارسلونا و رئال سوسیداد در لالیگا (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین کاپیتان‌های پرسپولیس شاکی از سروش رفیعی دورسون همچنان پنالتی‌زن اول پرسپولیس؟ تغییر رفتار کارتال با بازیکنان پرسپولیس فوتبال بازیکن ذوب آهن تمام شد! پشت پرده برکناری بادامکی از مدیریت آکادمی پرسپولیس تقابل مهرداد محمدی و رونالدو در بازی برگشت استقلال-النصر غایبان النصر برابر استقلال مشخص شدند | غیبت ستارگان برنامه بوژوویچ برای شکست النصر ستاره آرژانتینی اتلتیکو مهارناپذیر شد
سرخط خبرها

واعظ آشتیانی: فدراسیون فوتبال نماد ناکارآمدی است

  • کد خبر: ۳۱۹۴۹۷
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
واعظ آشتیانی: فدراسیون فوتبال نماد ناکارآمدی است
مدیر عامل سابق استقلال معتقد است که این فدراسیون فوتبال قادر به سوق دادن فوتبال ایران به سوی پیشرفت نیست. او براین باور است که وزیر ورزش هم زورش به مهدی تاج نرسیده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق استقلال درباره انتخابات اخیر که در فدراسیون فوتبال برگزار شد صحبت‌هایی انجام داده که بسیار قابل توجه است. او چنین گفته است:« دوستان با اتخاذ این شیوه کار را به جایی رساندند که انتخاباتی بین بد و بدتر برگزار می شود. نفراتی که مدیریتشان را در گذشته دور و نزدیک دیدیم و کارنامه شان اظهر من الشمس بوده اما می آیند و کاندید می‌شوند. کاری به علی کفاشیان و شهاب عزیزی خادم ندارم چرا که دوران مدیریت آن ها هم عملکردشان نقدهایی داشته اما حداقل نسبت به دوره اخیر اوضاع بهتر بود. با انتخابات امروز، به نظر من باید به حال فوتبال افسوس خورد و باید منتظر باشیم فوتبال ایران هم به سرنوشت میانمار و کویت تبدیل شود. کشورهایی که زمانی در قاره آسیا حرف برای گفتن داشتند اما امروزه جزو تیم های درجه چند فوتبال محسوب می شوند. با این سو مدیریتی که جریان دارد، ما هم همین مسیر را می رویم. با روسای که به حوزه کاری شان هیچ شناختی ندارند و حتی از افراد متخصص در کنارشان هم استفاده نمی کنند.»

مدیرعامل اسبق استقلال اضافه کرد: «من نه به عنوان کسی که در این ورزش و فوتبال مدیریت کرده‌ام بلکه در قامت یک کنشگر و طرفدار فوتبال، اعتراف می‌کنم که نگران آینده هستم و متاسفم افرادی را در رده های بالا می بینم که نماد ناکارآمدی و عدم شفاف سازی هستند. باید به حال این مجمع غیر خلاق افسوس خورد که سکان هدایت فوتبال را به افرادی با کارنامه سیاه سپرده اند. به نظرم باید به کسانی که رای ندادند یا آرایشان سفید بود، درود بفرستیم! کاری به افرادی که با حب و بغض صحبت می‌کنند، ندارم اما افرادی که امروز رای دادند، باعث می شوند انتقاد از فضای فوتبال و مدیران دیده نشود. برای افراد پشت پرده هم که نمی خواهند این رشته ورزشی با همه پتانسیل و محبوبیتش در ایران موفق شود، تاسف می خورم. متاسفم که از نظر این افراد ناکارآمدی، نمره قبولی می‌گیرد و شما دیدید حتی زور وزیر ورزش هم به این آقایان نرسید!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->