گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟
سرخط خبرها

زمان بازدید از موزه انقلاب و دفاع مقدس تهران در ماه رمضان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۹۷۲۷
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
زمان بازدید از موزه انقلاب و دفاع مقدس تهران در ماه رمضان ۱۴۰۳
ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ماه مبارک رمضان اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از ۱۲ اسفندماه تا ۱۰ فروردین سال ۱۴۰۴، از ساعت ۱۰ تا ۱۹ است.

بازدید از سراسرنمای مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی از ۱۰ تا ۱۷ (۱۶آخرین پذیرش) و بازدید از تالار‌های هفتگانه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ (۱۸ آخرین پذیرش) است. این مجموعه در روز اول فروردین ۱۴۰۴ و همچنین در سالروز شهادت مولای متقیان امام علی (ع) تعطیل است.

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری را برای تحویل سال، ماه رمضان و ایام نوروز تدارک دیده است که متعاقبا به اطلاع عموم خواهد رسید.

این مجموعه، بزرگ‌ترین موزه نظامی جهان اسلام؛ یکی از جاذبه‌های گردشگری تهران است که از سال ۱۳۹۱ به همت شهرداری تهران در اراضی عباس‌آباد به بهره برداری رسیده است.

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با زیربنای ۲۰۵ هزار متر مربع یکی از بزرگترین باغ موزه‌های کشور است و شامل بخش‌های مختلفی مانند تالار‌های هفت گانه، سراسرنما، مسجد، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آب‌نمایش، سالن‌های آمفی تئاتر و امکانات تفریحی است.

این مجموعه با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا علاوه بر نمایش حماسه ملت ایران در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، توانسته است به فراخور تقویم هر ساله نمایشگاه‌های موقت، مراسم و برنامه‌های مختلفی را برگزار کند.

منبع: روابط عمومی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->