آیا پروانه ساخت فیلم‌ها حذف می‌شود؟ خانه سینما پاسخ داد صداوسیما دوباره رکورد زد | «الگوریتم» به میلیون‌ها بازدید رسید سوگل خلیق به جمع کارناوالی‌ها پیوست «لینا لونا» با نغمه‌های ایرانی به شبکه دو می‌آید + زمان پخش رونمایی از کتاب «پایداری ایرانی» در مشهد پویانمایی «موزه» هر روز در قاب شبکه نهال + زمان پخش نمایش «رامسس دوم» به تعویق افتاد + علت فیلمی عاشقانه و جنگی از دل جنگ ۱۲ روزه به جشنواره فجر می‌رود مژده دایی، بازیگر تئاتر و سینما، درگذشت نگاهی به کارنامه بازیگری «شهرام حقیقت دوست» از «خط قرمز» تا «برتا؛ داستان یک اسلحه» واکنش بهروز افخمی به جدایی‌اش از برنامه «هفت» برنامه‌های سیما برای «۱۳ آبان» + شبکه و زمان پخش زمان اکران فیلم «جیغ ۷» مشخص شد آغاز اکران «عاشق پاییز» در سینماهای «هنروتجربه» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۳ تا ۹ آبان ۱۴۰۴) چهره چندبعدی از یک هنرمند مردمی | یادی از مرتضی احمدی به مناسبت سالروز درگذشتش درگذشت «چکی کاریو» بازیگر برجسته فرانسوی حمله «هریسون فورد» بازیگر جنگ ستارگان، به ترامپ
سرخط خبرها

علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست

  • کد خبر: ۳۲۰۰۰۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست
بازیگر پیشکسوت سینما گفت: سینما نه تنها سرگرمی و تفنن بلکه مجالی برای شناخت مسائل انسانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نصیریان در آیین رونمایی و اکران فیلم «هفت بهارنارنج» به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور گفت: خیلی خوشحالم که این فیلم اکران می‌شود و در آن حضور دارم.

وی ادامه داد: درست است که بخشی از سینما تفنن و سرگرمی است، اما همه سینما تفنن و سرگرمی نیست؛ به‌ویژه از جوان‌ها می‌خواهم که این مسئله را تبلیغ کنند که سینما صرفاً محل تفریح و تفنن نیست. درست است که سینما جذابیت‌های سرگرم‌کننده‌ای دارد، اما سینما یک موضوع و یک مسئله انسانی است و در فیلم و سینما است که مسائل جامعه‌شناختی و روانشناختی مطرح و باز می‌شوند و کالبدشکافی انسانی رخ می‌دهد.

نصیریان تاکید کرد: نباید با تاکید بر تفنن و سرگرمی، جامعه و مخاطب را از ذوق و زیبایی که باید در هنر باشد و مسائل اجتماعی و انسانی جدا کنیم. بالاخره مخاطب وقتی فیلمی را می‌بیند باید یک مفهوم و معنایی را برداشت کند. به قول یک کارگردان تئاتر آلمانی، تئاتر یک نویسنده ندارد، نویسنده اول متن را می‌نویسد، کارگردان با کارگردانی‌اش متن را بازنویسی می‌کند و بعد از آن بازیگر با بازی‌اش و در نهایت تماشاگر با نگاه به اثر و برداشتی که از آن دارد دوباره کار و محتوا را بازنویسی می‌کند، در نتیجه مردم باید وقتی که یک فیلم را می‌بینند از محتوا و مضمون آن چیزی به همراه داشته باشند و چیزی در ذهن آنها شکل بگیرد. ما نباید صرفاً به سرگرمی و تفریح اکتفا کنیم و آن وقت فیلم‌هایی که مفاهیم و محتوایی در بر دارند محروم بمانند، دیده نشوند و در نهایت باعث ضرر و زیان تهیه‌کنندگانشان شوند.

بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر افزود: جامعه باید از سینمای واقعی و درست و هنرمندانه که دارای مضامین، محتوا و زیبایی هنر است، بهره‌مند شود؛ خواهش من این است که از این قبیل آثار حمایت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->