برگزاری آئین قرآنی ابراهیم به مناسبت سالگرد شهید جمهور در مشهد سریال «سووشون» مجوز پخش ندارد یادی از ابراهیم شکورزاده بلوری، محقق و پژوهشگر فرهنگ عامه خراسان | راوی قصه‌های مردم حال‌وهوای بهاری این روزهای تئاتر مشهد | آینده روشن تئاتر مشهد در مسیر جوان‌گرایی جشن تولد ۵۷ سالگی رضا عطاران در کنار مشهدی‌ها روایت «حماسه و ادب» در مشهد | از رونمایی انیمیشن با موضوع شاهنامه تا پویش «بچه‌مرشد» معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست

  • کد خبر: ۳۲۰۰۰۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست
بازیگر پیشکسوت سینما گفت: سینما نه تنها سرگرمی و تفنن بلکه مجالی برای شناخت مسائل انسانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نصیریان در آیین رونمایی و اکران فیلم «هفت بهارنارنج» به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور گفت: خیلی خوشحالم که این فیلم اکران می‌شود و در آن حضور دارم.

وی ادامه داد: درست است که بخشی از سینما تفنن و سرگرمی است، اما همه سینما تفنن و سرگرمی نیست؛ به‌ویژه از جوان‌ها می‌خواهم که این مسئله را تبلیغ کنند که سینما صرفاً محل تفریح و تفنن نیست. درست است که سینما جذابیت‌های سرگرم‌کننده‌ای دارد، اما سینما یک موضوع و یک مسئله انسانی است و در فیلم و سینما است که مسائل جامعه‌شناختی و روانشناختی مطرح و باز می‌شوند و کالبدشکافی انسانی رخ می‌دهد.

نصیریان تاکید کرد: نباید با تاکید بر تفنن و سرگرمی، جامعه و مخاطب را از ذوق و زیبایی که باید در هنر باشد و مسائل اجتماعی و انسانی جدا کنیم. بالاخره مخاطب وقتی فیلمی را می‌بیند باید یک مفهوم و معنایی را برداشت کند. به قول یک کارگردان تئاتر آلمانی، تئاتر یک نویسنده ندارد، نویسنده اول متن را می‌نویسد، کارگردان با کارگردانی‌اش متن را بازنویسی می‌کند و بعد از آن بازیگر با بازی‌اش و در نهایت تماشاگر با نگاه به اثر و برداشتی که از آن دارد دوباره کار و محتوا را بازنویسی می‌کند، در نتیجه مردم باید وقتی که یک فیلم را می‌بینند از محتوا و مضمون آن چیزی به همراه داشته باشند و چیزی در ذهن آنها شکل بگیرد. ما نباید صرفاً به سرگرمی و تفریح اکتفا کنیم و آن وقت فیلم‌هایی که مفاهیم و محتوایی در بر دارند محروم بمانند، دیده نشوند و در نهایت باعث ضرر و زیان تهیه‌کنندگانشان شوند.

بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر افزود: جامعه باید از سینمای واقعی و درست و هنرمندانه که دارای مضامین، محتوا و زیبایی هنر است، بهره‌مند شود؛ خواهش من این است که از این قبیل آثار حمایت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->