آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چالش‌های تأمین دارو در مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | در جست وجوی دارو توانبخشی سالمندان در منزل، گامی برای بازگرداندن شور زندگی
سرخط خبرها

هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۲۸۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند
براساس ارزیابی جدید جهانی، در هر ۴۳ ثانیه، یک فرد بر اثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهد و احتمال اینکه فرد خودکشی‌کننده یک مرد باشد، بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که مردان دو برابر زنان بر اثر خودکشی می‌میرند و تلاش‌های آن‌ها سه برابر بیشتر منجر به مرگ می‌شود.

از سوی دیگر، اقدام به خودکشی غیرکشنده که نیاز به مراقبت پزشکی دارد در زنان سه برابر مردان است.

«امیلی رزنبلد»، محقق ارشد از دانشگاه واشنگتن، در بیانیه‌ای خبری گفت: «مردان تمایل دارند روش‌های خشن‌تر و کشنده‌تر خودکشی مانند اسلحه را انتخاب کنند، در حالی که زنان به احتمال زیاد روش‌های کشنده‌تری مانند مسمومیت و مصرف بیش از حد دارو را انتخاب می‌کنند که احتمال زنده ماندن شأن بیشتر است.»

برای مطالعه جدید، محققان داده‌های مطالعه‌ای را که بار جهانی بیماری‌ها و آسیب‌ها را ارزیابی می‌کند، تجزیه و تحلیل کردند.

محققان دریافتند سالانه حدود ۷۴۶ هزار مرگ ناشی از خودکشی در سراسر جهان رخ می‌دهد.

آنها دریافتند که در طول سه دهه گذشته، نرخ مرگ و میر ناشی از خودکشی در سراسر جهان کاهش یافته است و از حدود ۱۵ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۹۰ به ۹ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۱ رسیده که نزدیک به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

میزان خودکشی در میان زنان در این دوره بیش از ۵۰ درصد و برای مردان ۳۴ درصد کاهش یافته است.

محققان دریافتند بیشترین کاهش، ۶۶ درصد، در شرق آسیا رخ داده است که عمدتاً ناشی از کاهش خودکشی در چین است.

اما در حالی که به نظر می‌رسد پیشگیری از خودکشی در مقیاس جهانی وجود دارد، اما نرخ‌ها هنوز در بخش‌های خاصی از جهان در حال افزایش است:

• ۳۹ درصد در آمریکای لاتین مرکزی، با افزایش ۱۲۳ درصدی تنها در میان زنان مکزیکی.

• ۱۳ درصد در منطقه آند آمریکای لاتین، که اکوادور پیشتاز این افزایش است.

• ۹ درصد در مناطق گرمسیری آمریکای لاتین، با بالاترین نرخ در پاراگوئه.

• ۷ درصد در آمریکای شمالی، از جمله افزایش ۲۳ درصدی در میان زنان ایالات متحده.

دکتر «محسن نقوی»، پژوهشگر ارشد مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت واشنگتن، در بیانیه‌ای گفت: «در حالی که پیشرفت‌های حاصل در کاهش نرخ خودکشی دلگرم‌کننده است، اما واضح است که خودکشی همچنان بر برخی کشور‌ها و جمعیت‌ها بیش از سایرین تأثیر می‌گذارد».

به گفته محققان، از نظر منطقه‌ای، بالاترین میزان مرگ و میر خودکشی در اروپای شرقی، جنوب صحرای آفریقا و صحرای مرکزی آفریقا مشاهده شد.

این مطالعه همچنین تفاوت‌های عجیبی را بین مردان و زنان نشان داد:

• مردان بیش از دو برابر بیشتر در معرض خطر خودکشی هستند، اما زنان ۴۹ درصد بیشتر احتمال دارد که اقدام به خودکشی کنند.

• در سطح جهان، مردان بیش از سه برابر زنان با استفاده از اسلحه دست به خودکشی می‌زنند، ۱۰% در مقابل ۳%.

• در هر دقیقه چهار مرد و شش زن در سراسر جهان به دنبال اقدام به خودکشی نیاز به مراقبت در بیمارستان دارند.

در سال ۱۹۹۰، میانگین سنی مرگ ناشی از خودکشی برای مردان ۴۳ سال و برای زنان ۴۲ سال بود. تا سال ۲۰۲۱، این رقم برای هر دو جنسیت به حدود ۴۷ سال افزایش یافت.

بالاترین میانگین سنی خودکشی در آسیای شرقی مشاهده شد- ۵۸ سال برای مردان و ۶۰ سال برای زنان. کمترین میانگین سنی خودکشی در اقیانوسیه بود که برای مردان ۳۶ سال و برای زنان ۳۴ سال بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->