آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه
سرخط خبرها

هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۲۸۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند
براساس ارزیابی جدید جهانی، در هر ۴۳ ثانیه، یک فرد بر اثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهد و احتمال اینکه فرد خودکشی‌کننده یک مرد باشد، بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که مردان دو برابر زنان بر اثر خودکشی می‌میرند و تلاش‌های آن‌ها سه برابر بیشتر منجر به مرگ می‌شود.

از سوی دیگر، اقدام به خودکشی غیرکشنده که نیاز به مراقبت پزشکی دارد در زنان سه برابر مردان است.

«امیلی رزنبلد»، محقق ارشد از دانشگاه واشنگتن، در بیانیه‌ای خبری گفت: «مردان تمایل دارند روش‌های خشن‌تر و کشنده‌تر خودکشی مانند اسلحه را انتخاب کنند، در حالی که زنان به احتمال زیاد روش‌های کشنده‌تری مانند مسمومیت و مصرف بیش از حد دارو را انتخاب می‌کنند که احتمال زنده ماندن شأن بیشتر است.»

برای مطالعه جدید، محققان داده‌های مطالعه‌ای را که بار جهانی بیماری‌ها و آسیب‌ها را ارزیابی می‌کند، تجزیه و تحلیل کردند.

محققان دریافتند سالانه حدود ۷۴۶ هزار مرگ ناشی از خودکشی در سراسر جهان رخ می‌دهد.

آنها دریافتند که در طول سه دهه گذشته، نرخ مرگ و میر ناشی از خودکشی در سراسر جهان کاهش یافته است و از حدود ۱۵ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۹۰ به ۹ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۱ رسیده که نزدیک به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

میزان خودکشی در میان زنان در این دوره بیش از ۵۰ درصد و برای مردان ۳۴ درصد کاهش یافته است.

محققان دریافتند بیشترین کاهش، ۶۶ درصد، در شرق آسیا رخ داده است که عمدتاً ناشی از کاهش خودکشی در چین است.

اما در حالی که به نظر می‌رسد پیشگیری از خودکشی در مقیاس جهانی وجود دارد، اما نرخ‌ها هنوز در بخش‌های خاصی از جهان در حال افزایش است:

• ۳۹ درصد در آمریکای لاتین مرکزی، با افزایش ۱۲۳ درصدی تنها در میان زنان مکزیکی.

• ۱۳ درصد در منطقه آند آمریکای لاتین، که اکوادور پیشتاز این افزایش است.

• ۹ درصد در مناطق گرمسیری آمریکای لاتین، با بالاترین نرخ در پاراگوئه.

• ۷ درصد در آمریکای شمالی، از جمله افزایش ۲۳ درصدی در میان زنان ایالات متحده.

دکتر «محسن نقوی»، پژوهشگر ارشد مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت واشنگتن، در بیانیه‌ای گفت: «در حالی که پیشرفت‌های حاصل در کاهش نرخ خودکشی دلگرم‌کننده است، اما واضح است که خودکشی همچنان بر برخی کشور‌ها و جمعیت‌ها بیش از سایرین تأثیر می‌گذارد».

به گفته محققان، از نظر منطقه‌ای، بالاترین میزان مرگ و میر خودکشی در اروپای شرقی، جنوب صحرای آفریقا و صحرای مرکزی آفریقا مشاهده شد.

این مطالعه همچنین تفاوت‌های عجیبی را بین مردان و زنان نشان داد:

• مردان بیش از دو برابر بیشتر در معرض خطر خودکشی هستند، اما زنان ۴۹ درصد بیشتر احتمال دارد که اقدام به خودکشی کنند.

• در سطح جهان، مردان بیش از سه برابر زنان با استفاده از اسلحه دست به خودکشی می‌زنند، ۱۰% در مقابل ۳%.

• در هر دقیقه چهار مرد و شش زن در سراسر جهان به دنبال اقدام به خودکشی نیاز به مراقبت در بیمارستان دارند.

در سال ۱۹۹۰، میانگین سنی مرگ ناشی از خودکشی برای مردان ۴۳ سال و برای زنان ۴۲ سال بود. تا سال ۲۰۲۱، این رقم برای هر دو جنسیت به حدود ۴۷ سال افزایش یافت.

بالاترین میانگین سنی خودکشی در آسیای شرقی مشاهده شد- ۵۸ سال برای مردان و ۶۰ سال برای زنان. کمترین میانگین سنی خودکشی در اقیانوسیه بود که برای مردان ۳۶ سال و برای زنان ۳۴ سال بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->