کسب رتبه اول درآمدی و جذب اعتبارات عمرانی توسط معاونت خدمات شهری مشهد جایگاه اول خدمات شهری مشهد در توسعه زیرساخت، پاکیزگی و درآمدزایی کشور مشهد؛ شهر بدون دست‌فروش سرگردان، با رویکرد نوین مدیریت شهری خدمات شهری، ویترین برتری مشهد در مدیریت شهری کشور حمایت کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز از دانشجویان نوقلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پیش‌بینی ما برای امسال، ۵ میلیون مترمربع آسفالت است کارخانه تولید قیر امولسیون در مشهد به بهره‌برداری رسید | قلندرشریف: اقدامات شهرداری مشهد در کشور الگو شده است + فیلم هزینه ۲ میلیون یورویی برای خرید ماشین‌آلات پیشرفته تراش و آسفالت و ایجاد کارخانه تولید قیر امولوسیون در مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: هدف‌گذاری آسفالت سالانه شهر باید به ۷ میلیون مترمربع برسد معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: هر متر مربع روکش آسفالت مشهد ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد معاون شهردار مشهد: سیاست اصلی ما این بود که از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم حجت‌الاسلام‌والمسلمین منصوریان: حلقه‌های میانی را برای برطرف‌کردن آسیب‌های اجتماعی به صحنه آوردیم نمایشگاه «به توان مردم» در مشهد افتتاح شد+ فیلم شهردار مشهد مقدس: شهرآرا یک رسانه محلی و شهری، اما با بُعد ملی است | رسانه مردم مشهد یکی از سفیر‌های فرهنگ رضوی است + فیلم بهره‌برداری از کارخانه تولید قیر امولسیون و رونمایی از ماشین‌آلات سنگین جدید سازمان عمران شهرداری مشهد کوچه‌ای که تنها بازمانده محله‌ای کهن است | «پاچنار»، هزارتویی دور یک مسجد گرفتاری کسبه و ساکنان کوچه سرشور مشهد با ترافیک، بی نظمی و تابلوهای ورود ممنوع حادثه در محل خط لوله آب در پروژه احداث دوربرگردان شرقی ابوطالب مشهد (۵ خرداد ۱۴۰۴) کاهش مصرف برق در بوستان‌های مشهد | روشنایی تا ۵۰ درصد کم می‌شود
سرخط خبرها

تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری

  • کد خبر: ۳۲۰۳۵۸
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
  • ۱
تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تأمین منابع مالی کافی برای تکمیل پروژه‌های ناتمام، توجه به مناطق حاشیه‌ای و نظارت دقیق بر اجرای طرح‌ها از محور‌های اصلی سیاست‌گذاری بودجه ۱۴۰۴ خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه سال ۱۴۰۴، شورای اسلامی شهر مشهد با هدف ایجاد زیرساخت‌های پایدار و بهبود کیفیت زندگی شهروندان، تمرکز و برنامه‌ریزی ویژه‌ای بر اولویت‌های بودجه‌ای مدیریت شهری کرده است‌. این برنامه‌ریزی در موقعیت کنونی که نیاز به توسعه متوازن و عدالت‌محور در همه بخش‌های شهری احساس می‌شود، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

طبق گفته رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، تأمین منابع مالی کافی برای تکمیل پروژه‌های ناتمام، توجه به مناطق حاشیه‌ای و نظارت دقیق بر اجرای طرح‌ها از محور‌های اصلی سیاست‌گذاری این بودجه خواهد بود. شورای اسلامی شهر مشهد بر آن است تا با ایجاد شفافیت در فرایند بودجه‌ریزی و جلب مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز ارتقای کیفیت زندگی و توسعه پایدار در این شهر مقدس باشد.

مهدی ناصحی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با بیان اولویت‌های بودجه سال آینده در شورای شهر مشهد، اظهار کرد: هدف اصلی شورای شهر، پیگیری تأمین اعتبار و منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های ناتمام است؛ بنابراین این موضوع با توجه به ضرورت‌ها و اولویت‌بندی‌های انجام‌شده در کمیسیون‌های مختلف، از مهم‌ترین سیاست‌های شورا خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد به مسئله عدالت‌محوری در توسعه منابع نیز اشاره کرد و گفت: ما در تلاش هستیم تا راه‌های جدیدی برای تأمین منابع مالی پیدا کنیم؛ به‌ویژه پس از ابلاغ قانون پایدار که محدودیت‌هایی در حوزه مسکن و شهرسازی ایجاد می‌کند، شهرداری موظف است بر اساس جداول و ردیف‌های بودجه، راهکار‌های جایگزینی برای تأمین منابع پیدا کند.

وی با اشاره به لزوم تعریف پروژه‌های موردنیاز برای شهر مقدس مشهد و اهمیت نسبت بودجه فرهنگی به کل بودجه، ادامه داد: امسال برای اولین‌بار، ۱۰درصد از بودجه به حوزه خدمات حاشیه شهر اختصاص یافته است و این نسبت باید در سال‌های آینده تداوم یابد.

ناصحی همچنین درباره نظارت بر اجرای بودجه تصریح کرد: عمده تلاش ما تأمین منابع و نظارت بر آن‌هاست تا پروژه‌ها در زمان مقرر اجرا شوند. حضور فعال همکاران در پروژه‌های مختلف و نظارت‌های سیستماتیک، می‌تواند به پیشرفت این پروژه‌ها کمک کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
0
0
کجاست عدالت؟!!! که الان منطقه ۱۲ بلوار امیریه اصلا نه پیاده رویی داره و نه هیچی، شما جرات نداری شب یا زمان باران و برف تو این پیاده رو راه بری، نه چراغی و تاریک و خاکی، کاش خونه یک مسئولی تو این خیابون می بود که زودتر کار انجام میشد نه که الان زنگ میزنیم به ۱۳۷ میگه باید استشهاد پر کنید، از حاشیه شهر هم منطقه الهیه بدتر شده.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->