پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان؛ از بی انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۸۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از رشد بیش از ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگاه‌ها در بودجه سال ۱۴۰۴ خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی پندار از رشد بیش از ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگاه‌های دولتی تابعه این وزارت در بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: اعتبارات دانشگاه‌های دولتی تابعه این وزارت در سال ۱۴۰۳ از مبلغ ۴۶ هزار و ۲۰۰ میلیون تومان به ۶۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ افزایش پیدا کرده است که از رشد بالای ۴۰ درصد برخوردار است.

وی ضمن بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل موثر برتحقق اهداف کمی وکیفی حوزه آموزش عالی، بودجه و منابع مالی مورد نیاز فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری است، گفت: این معاونت با درک اهمیت این مساله همواره کوشیده است تا با رایزنی و ایجاد رابطه موثر بین وزارت، سازمان برنامه و بودجه کشور و مجلس شورای اسلامی، سهم اعتبارات این حوزه از کل بودجه کشور را افزایش دهد، به طوری‌که نتیجه این همکاری‌ها منجربه رشد اعتبارات هزینه‌ای حوزه آموزش عالی به میزان متوسط ۴۳ درصد شده است.

ایجاد ردیف اعتبار بابت حق اشتراک پایگاه‌های علمی در بودجه ۱۴۰۴

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم افزود: برای اولین بار ردیف اعتباری بابت حق اشتراک پایگاه‌های علمی بین‌المللی به منظور بهبود دسترسی اعضای هیات علمی و محققان به آخرین دستاورد‌های علمی بین‌المللی؛ در بودجه سال ۱۴۰۴ ایجاد شد که در این حوزه اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

افزایش اعتبار مربوط به توسعه خوابگاه‌های متاهلین

پندار اعلام کرد: خوشبختانه در بودجه ۱۴۰۴ اعتبار مربوط به توسعه خوابگاه‌های متأهلین از ۶۸۰ میلیارد تومان به ۲ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و برای انجمن‌های علمی نیز ردیف اعتباری مستقلی پیش‌بینی شده است.

وی گفت: برای مدیریت ناترازی انرژی در دانشگاه‌ها، در بودجه‌های استانی، در دانشگاه‌هایی که دارای اراضی بزرگ و سایت‌های دسترسی به شبکه دارند، امکان استفاده از اعتبارات توازن فراهم و همچنین امکان استفاده از خط اعتباری فاینانس چین با تامین اعتبار ریالی فراهم شده است.

افزایش ۳ برابری اعتبار صرفه‌جویی در مصرف انرژی

پندار با تأکید بر اهمیت مدیریت سبز در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی اعتبارات این بخش در بودجه ۱۴۰۴ بیش از ۳ برابر رشد کرده است.

پرداخت پاداش پایان خدمت بیش از ۲۳۰۰ نفر از بازنشستگان

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم همچنین در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان نیز اظهار داشت: از محل فروش اوراق قرضه پاداش پایان خدمت بیش از ۲۳۰۰ نفر از بازنشستگان سال ۱۴۰۲ آموزش عالی با اعتباری بالغ بر ۹.۰۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده و باقیمانده آن به میزان ۱۱.۰۰۰ میلیارد ریال برای ترمیم تخصیص اعتبارات تملک دارائی‌های سرمایه‌ای دانشگاه‌ها؛ اختصاص یافته است.

حذف سقف حقوق پرداختی به اعضای هیئت علمی در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور

وی با تأکید بر حمایت از بهبود معیشت اعضای هیئت علمی اظهار داشت: از طریق حذف سقف حقوق پرداختی به اعضای هیئت علمی در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور، اعمال نرخ ۵ درصد مالیات برای طرح‌های پژوهشی و حق‌التدریس اعضای هیئت علمی و نرخ ثابت مالیات ۱۰ درصدی بر حقوق و مزایای دریافتی آنان سعی کردیم بخشی از دغدغه‌های اعضای هیئت علمی را رفع کرده و انگیزه آنان را برای نقش‌آفرینی در توسعه علمی کشور افزایش دهیم.

تخصیص ۱۰ هزارمیلیارد ریال اعتبار برای پرداخت مطالبات اعضای هیئت علمی

پندار اضافه کرد: تخصیص و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای پرداخت مطالبات اعضای هیئت علمی با اولویت حق‌التدریس؛ از دیگر اقداماتی بوده که در این حوزه اتفاق افتاده است.

این مقام مسئول در پایان، تلاش در جهت افزایش درآمد‌های اختصاصی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از طریق بین‌المللی‌سازی آموزش عالی، بهبود ارتباط با صنعت، تجاری‌سازی و توسعه فناوری و درنتیجه بهبود شاخص ضریب اتکایی این مراکز و همچنین تلاش برای توزیع عادلانه و هدفمند اعتبارات محدود حوزه آموزش عالی درجهت افزایش کارآیی و اثربخشی منابع دراختیار را از اقدامات پیش روی این معاونت عنوان کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->