دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۰۴۰۸
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو
رسانه‌های سوری گزارش دادند که شورای نظامی آزادسازی سوریه به ریاست سرتیپ «غیاث سلیمان دلا» اعلام موجودیت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این شورا پس از اعلام موجودیت در نخستین بیانیه، اهداف خود را از تشکیل شرح داد.

«آزادسازی سراسر خاک سوریه از اشغال گروه‌های تروریستی و خارجی، سرنگونی حکومت کنونی و انحلال همه نهاد‌های سرکوبگر آن، دفاع از جان و مال شهروندان، بازسازی نهاد‌های دولتی براساس اصول ملی و مردم سالار، فراهم کردن شرایط برای بازگشت آوارگان به وطن و ساخت سوریه یکپارچه و مستقل براساس رعایت حقوق بشر و عدالت» از اهداف این شورای نظامی اعلام شده است.

شورای نظامی آزادسازی سوریه از جامعه جهانی خواست تا از خواست ملت سوریه برای رهایی از ظلم و استبداد تزئین شده با اصطلاحات زیبا حمایت کند.

ریاست این شورا بر عهده سرتیپ ستاد غیاث سلیمان دلا از فرماندهان با سابقه ارتش سوریه است.

نیروهای جولانی از طرطوس رانده شدند

لازم به ذکر است که مردم غرب سوریه از جمله شهر‌های لاذقیه و طرطوس امشب (پنجشنبه) به پا خواسته و علیه سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به الجولانی دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صد‌ها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند. حتی برخی منابع خبری اعلام کردند که مردم شهر طرطوس سوریه با بیرون راندن نیروهای حکومت جولانی از شهر، کنترل آن را به دست گرفتند.

عناصر وابسته به الجولانی در ادامه سیاست سرکوب علویان، حملات شدیدی به استان لاذقیه انجام دادند که با مقاومت شدید مردمی رو‌به‌رو شدند و به گفته منابع محلی، یکی از عناصر شورشی هم کشته شد.

پیشتر مجلس اسلامی علویان سوریه در فراخوانی از مردم این کشور خواست تا تظاهرات کنند و در برابر ظلم دولت الجولانی ایستادگی کنند.

بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) نیز مردم جنوب سوریه در تظاهراتی مشابه علیه سیاست‌های دولت موقت به ریاست الجولانی، خواستار برکناری او از قدرت شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->