رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی اورژانس ۱۱۵ مشهد جهت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) افزایش کلاهبرداری با شگرد خدمات مسافرتی در آستانه نوروز | ارجاع ۲۷۰ پرونده در ۴ روز اجرای طرح صدور گواهی ولادت الکترونیک در کشور بازداشت ۳ متهم در پیگیری ۲ پرونده سرقت | «ریش طلایی» دستگیر شد ثبت ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در کشور توسط بازرسان نامحسوس طی شش‌ماهه دوم ۱۴۰۳ اختلاف حساب موجر و مستأجر منجر به قتل زن صاحب‌خانه شد مدیرکل بهداشت کمیته امداد: خدمات بستری مددجویان رایگان می‌شود روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند کمبود پزشک در تعطیلات نوروز معضل جدی برای کشور است پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف کشور | دما افزایش می‌یابد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تشدید بازرسی‌ها جهت شناسایی مداخله‌های درمانی غیرپزشکان توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفر‌های نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۰۶۳
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی در خراسان رضوی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی از اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال برای پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی در استان خبر داد.
طنین همتی/شهرآرانیوز، مدیرکل  منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان این مطلب درباره آتش‌سوزی‌های اخیر در مکان‌های مختلف استان افزود: بارش بسیار مطلوب در استان که حتی مناطق گرمسیر هم بارندگی بسیار اندکی را تجربه کرد، باعث رشد گیاهان و پوشش مناسب گیاهی کل اراضی ملی حتی در شهرستان‌هایی مثل خواف شده است.

علیرضا صحرائی ادامه داد: بی‌توجهی تعدادی طبیعت‌گرد در رفتار نادرست با طبیعت متأسفانه به افزایش سطوح حریق منجر شده است.

وی گفت: اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای پیشگیری و مقابله با حریق و تهیه و تجهیز لازم و همچنین صدور دستورالعمل لازم پیرامون جذب دیده‌بانان پیشگیری از حریق با عقد قرارداد با نیرو‌های بسیجی و بومی مناطق بحرانی و نیمه‌بحرانی از جمله اقدامات بوده است.

وی درباره اقدامات سازمان برای افزایش فضای سبز و حفظ پوشش جنگلی استان بیان کرد: باتوجه‌به پیش‌بینی برنامه‌های بلندمدت اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری، در صورت تحقق اعتبارات ملی و استانی در قالب طرح‌های ملی و استانی شامل طرح‌های صیانت از جنگل‌ها، صندوق توسعه ملی، مدیریت منابع جنگلی، جنگل‌کاری و توسعه پارک‌ها و فضای سبز، توسعه زیرساخت‌های گردشگری در دستورکار است.

وی افزود: با عملیات‌های نهال‌کاری ۲۱۰۰ هکتار از محل اعتبارات ملی و ۵۰۰ هکتار نهال‌کاری از محل اعتبارات استانی و توسعه پارک‌های جنگلی استان در قالب طرح‌های گردشگری و همچنین با بازنگری در طرح‌های قدیمی پارک‌ها و اقتصادی‌کردن طرح‌ها، مدیریت ۸ پارک در آینده به بخش خصوصی و شهرداری‌ها واگذار خواهد شد.

وی افزود: با رسیدگی بیشتر و اعتبارات بهتر شرایط گسترش و بهینه‌سازی فضای سبز موجود در این پارک‌ها فراهم می‌شود.


صحرائی در ادامه با اشاره به ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در بعضی مناطق استان تصریح کرد: حوزه عمل و مسئولیت اداره کل منابع طبیعی در خارج از محدوده حریم شهر‌ها و روستاهاست که اراضی انفال یا ملی اطلاق می‌شود. در این حوزه عمل ساخت‌وساز انجام نمی‌شود و اگر هم تصرفی اتفاق می‌افتد، به‌صورت شخم و شیار و گسترش فعالیت‌های کشاورزی است.
 
مدیرکل منابع طبیعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه از آنجایی که یگان حفاظت این اداره کل در بین یگان‌های موجود استان مقتدرترین یگان است، ادامه داد: در همین راستا اقداماتی برای پیشگیری از تخریب، تصرف و اعمال تبصره زیر ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع در دستورکار است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->