قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟
سرخط خبرها

آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۰۴۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
در راستای ساماندهی نیرو‌های شرکتی مقرر شده در گام نخست، سازمان برنامه و بودجه اطلاعات دقیق برای پرداخت به نیرو‌های شرکتی را در اختیار گیرد و در گام بعد با استفاده از ظرفیت هیات وزیران، شرکت‌های واسطه حذف و پرداخت حقوق به افراد مستقیما انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح ساماندهی کارکنان دولت که به منظور تامین امنیت شغلی و ساماندهی نیرو‌های شرکتی تصویب و به شورای نگهبان ارجاع داده شد، پس از چند نوبت رفت و برگشت میان مجلس و شورای نگهبان و انجام برخی اصلاحیه‌ها سرانجام جهت تایید نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت، اما در مجمع تبصره ۲ طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی رد شد. چندی بعد رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از راه‌اندازی سامانه جدیدی جهت ثبت اطلاعات کارکنان شرکتی دستگاه‌ها خبر داد.

با راه‌اندازی این سامانه به تمام دستگاه‌های اجرایی مهلت داده شده تا اطلاعات نیرو‌های شرکتی خود را وارد سامانه کنند و پس از آن سازمان اداری و استخدامی بر اساس تحلیل‌های کارشناسی در خصوص نحوه برخورد با نیرو‌های شرکتی تصمیم‌گیری کند.

در همین راستا علاء الدین رفیع‌زاده - معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور - این اطمینان را داد که تکلیف ساماندهی نیرو‌های شرکتی تا یکی دو هفته آینده مشخص شود و با این کار ساماندهی جدی در حوزه جذب نیرو‌های مورد نیاز دولت به وجود آید.

بر اساس اعلام رئیس سازمان اداری و استخدامی مقرر شده برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی در وهله اول، سازمان برنامه و بودجه کشور اطلاعات دقیقی برای پرداخت به نیرو‌های شرکتی در اختیار داشته باشد و در وهله دوم با استفاده از ظرفیت هیات وزیران، شرکت‌های واسطه حذف تا پرداخت حقوق به افراد مستقیما انجام شود.

اما روند کند ثبت اطلاعات نیرو‌های شرکتی در سامانه باعث شد تا رفیع زاده نسبت به کند بودن روند ثبت اطلاعات نیرو‌ها در سامانه سایر کارکنان انتقاد کرده و وضعیت اطلاعات وارد شده نیرو‌های شرکتی، طرحی و سایر انواع بکارگیری در سامانه را رضایت‌بخش نداند.

به گفته وی سازمان اداری و استخدامی کشور هیچ تصمیمی را بدون داشتن داده‌های دقیق اتخاذ نخواهد کرد.

اما در روز‌های اخیر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور جزییات تازه‌ای از ساماندهی نیرو‌های شرکتی ارائه کرده است.

آنطور که وی گفته در گام نخست، برای جمع‌آوری آمار و اطلاعات نیرو‌های شرکتی، سامانه‌ای طراحی شده که بارگذاری اطلاعات در این سامانه علیرغم دو بار تاکید و تخصیص مهلت به دستگاه‌های اجرایی هنوز تکمیل نشده ولی بر اساس تصمیم کمیته مربوطه تا پایان سال برای تکمیل اطلاعات مهلت داده شده است.

وی درباره پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی گفته است: هدف ما این است که در وهله اول، سازمان برنامه و بودجه کشور اطلاعات دقیقی برای پرداخت به نیرو‌های شرکتی در اختیار داشته باشد و در وهله دوم با استفاده از ظرفیت هیات وزیران، شرکت‌های واسطه را حذف کرده تا پرداخت حقوق به افراد مستقیم انجام شود.

رفیع‌زاده درعین حال اتخاذ تصمیم کارشناسی در خصوص مسائل نظام اداری به جای تصمیم عجولانه را خواستار شد و گفت: بسیاری از مسائل موجود نظام اداری ما اکنون به دلیل تصمیم‌های غیرکارشناسی است که در ادوار مختلف گرفته شده است.

پیش از این علی بابایی کارنامی - رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس - عدم دسترسی به بانک اطلاعاتی افراد مشمول را یکی از نقاط ضعف در جریان تصویب طرح عنوان و ابراز امیدواری کرده بود تا پایان سال این موارد برطرف و بانک اطلاعاتی کامل شود.

از نگاه کارشناسان یکی از مشکلات اصلی نیرو‌های شرکتی، وضعیت نامناسب حقوق و مزایا و عدم امنیت شغلی آنهاست و این موضوع باعث نگرانی‌های جدی در میان کارگران و فعالان این حوزه شده است، به همین دلیل اصلاح وضعیت نیرو‌های شرکتی و تصویب قوانین حمایتی برای این افراد تاکنون ناموفق بوده است.

با توجه به نظر مثبت ارکان نظام از دولت و مجلس تا هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح ساماندهی کارکنان و دستور رئیس جمهور مبنی بر استخراج اسامی افراد مشمول طرح توسط ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، انتظار می‌رود با تکمیل و جمع آوری هرچه سریع‌تر بانک اطلاعات نیرو‌های شرکتی، تکلیف ساماندهی این گروه از نیرو‌های کار مشخص و بستر امنیت شغلی آنها فراهم شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->