۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر
سرخط خبرها

دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر: ۳۲۱۳۴۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر
نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در دیدار با سفیر دائم هلند در وین گفت: اروپا و کشور‌های غربی همه موضوعات را سیاسی می‌دانند؛ در حالی که اقدامات ایران در مبارزه با موادمخدر صادقانه بوده و هرآنچه در مورد ایران گفته می‌شود خلاف واقعیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین ذوالفقاری روز سه‌شنبه در حاشیه شصت و هشتمین اجلاس سالیانه کمیسیون مواد مخدر در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در وین اتریش با پیتر پوتمن سفیر دائم هلند در وین و رئیس هماهنگ‌کننده‌های سیاست‌های ملی هلند در کنترل موادمخدر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در این دیدار ضمن تشریح برنامه‌های کاهش آسیب کشور برای افراد بیمار و بدون سرپناه و افرادی که داوطلبانه به دنبال ترک اعتیاد هستند، تجارب موفق کشور را در این رابطه تشریح کرد و گفت: به خاطر همین تجارب در سال ۲۰۱۹ مرکز منطقه‌ای مطالعات درمان ناشی از اختلالات سوءمصرف توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم (UNODC) در تهران تأسیس شده است.

وی با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید دارو‌های نانو، تصریح کرد: محصول این شرکت‌ها در ایران در حال آزمایش و بررسی است البته این محصولات توسط سازمان غذا و داروی کشور مورد تأیید قرار گرفته که در صورت مثبت بودن نتایج، شاهد گسترش استفاده «نانوداروها» در درمان معتادان خواهیم بود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد هزینه‌های مراکز درمانی در ایران، توسط مردم، خیرین، سمن‌ها و یاریگران زندگی تأمین می‌شود.

تولید هروئین و متامفتامین در افغانستان زیرزمینی شده است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره آخرین وضعیت کشت و تولید موادمخدر در کشور افغانستان نیز یادآور شد: تولید مواد مخدر مخصوصاً هروئین و متامفتامین در این کشور زیرزمینی شده و این یک خطر جدی است که در رابطه با آن باید چاره‌جویی شود.

وی تأکید کرد: اروپا و کشور‌های غربی تمام موضوعات را سیاسی می‌دانند درحالی که اقدامات ایران در مبارزه با موادمخدر صادقانه بوده و هرآنچه در مورد ایران گفته می‌شود خلاف واقعیت است.

ذوالفقاری با اشاره به شهادت حدود چهار هزار نفر و مجروحیت حدود ۱۲ هزار نفر در راه مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر و سوداگران مرگ، گفت: ایران دو هزار کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و پاکستان دارد که این مرز‌ها به صوررت یک‌طرفه کنترل می‌شود.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: تا زمانی که امنیت و توسعه در افغانستان ایجاد نشود، مشکل مواد مخدر و سایر مشکلات این کشور حل نخواهد شد.

قدردانی سفیر دائم هلند در وین از ایران به خاطر میزبانی میلیون‌ها مهاجران افغانستانی

سفیر دائم هلند در وین نیز در این دیدار از جمهوری اسلامی ایران به خاطر میزبانی از میلیون‌ها مهاجران افغانستانی قدردانی کرد.

پیتر پوتمن ضمن تشریح تجارب کشور خود در رابطه با کاهش آسیب، گفت: در راستای اجرای این سیاست‌ها، موضوع اعتیاد به هروئین در این کشور تحت کنترل قرار گرفته و نرخ شیوع آن رو به منفی است.

وی اضافه کرد: مصرف‌کنندگان هروئین در هلند، افراد مسن هستند و جوانان تمایلی برای مصرف این ماده مخدر ندارند، چون منجر به تخریب ظاهر و چهره آنها می‌شود.

نشست شصت و هشتمین کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل (CND) در وین برگزار شده است.

کمیسیون مواد مخدر نهاد مرکزی سیاستگزاری در درون سیستم ملل متحد به منظور برخورد با تمامی مسائل ناشی از مواد مخدر است که ضمن بررسی تمامی ابعاد وضعیت مواد مخدر در جهان، ساز وکار بین‌المللی کنترل مواد مخدر را ارتقا و رضایت نهاد‌های بین‌المللی در زمینه کنترل مواد مخدر را شناسایی می‌کند.

کمیسیون مواد مخدر از طریق بررسی و تحلیل وضعیت جهانی موادمخدر، برخورد متوازن با مسائل بهم پیوسته تقاضا، عرضه و ترانزیت غیرقانونی، نظارت بر اجرای کنوانسیون‌های بین‌المللی در زمینه مواد مخدر، دارو‌های روانگردان و مواد اولیه شیمیایی و ارائه توصیه به منظور تقویت فعالیت‌های بین‌المللی کنترل مواد مخدر، تسهیل تحقیقات علمی و مبادله اطلاعات، به شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد (اکوسوک) در انجام وظایف خود مساعدت و خط مشی فعالیت‌های دفتر مواد مخدر و جرم ملل متحد (UNODC) و منابع مالی آن را تعیین می‌کند.

سخنرانی در نشست مقامات بلند پایه و انجام ملاقات‌های دو و چند جانبه با مقامات کمیسیون مواد مخدر، مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد (UNODC)، رئیس هیات بین المللی کنترل مواد مخدر (INCB) وزرا و روسای هیات‌های نمایندگی کشور‌ها از برنامه‌های حسین ذوالفقاری نماینده رئیس جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این سفر است.

در این سفر، در نظر است با حمایت و مشارکت معاونت بخش پیشگیری و درمان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد مجموعه فعالیت‌ها و اقدامات کشور در حوزه کاهش آسیب، پیشگیری، درمان، بازتوانی و برگشت بهبودیافتگان به جامعه در قالب «رویداد علمی» به شرکت کنندگان، متخصصان و صاحبنظران این حوزه تبیین شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->