شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر: ۳۲۱۳۴۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر
نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در دیدار با سفیر دائم هلند در وین گفت: اروپا و کشور‌های غربی همه موضوعات را سیاسی می‌دانند؛ در حالی که اقدامات ایران در مبارزه با موادمخدر صادقانه بوده و هرآنچه در مورد ایران گفته می‌شود خلاف واقعیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین ذوالفقاری روز سه‌شنبه در حاشیه شصت و هشتمین اجلاس سالیانه کمیسیون مواد مخدر در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در وین اتریش با پیتر پوتمن سفیر دائم هلند در وین و رئیس هماهنگ‌کننده‌های سیاست‌های ملی هلند در کنترل موادمخدر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در این دیدار ضمن تشریح برنامه‌های کاهش آسیب کشور برای افراد بیمار و بدون سرپناه و افرادی که داوطلبانه به دنبال ترک اعتیاد هستند، تجارب موفق کشور را در این رابطه تشریح کرد و گفت: به خاطر همین تجارب در سال ۲۰۱۹ مرکز منطقه‌ای مطالعات درمان ناشی از اختلالات سوءمصرف توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم (UNODC) در تهران تأسیس شده است.

وی با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید دارو‌های نانو، تصریح کرد: محصول این شرکت‌ها در ایران در حال آزمایش و بررسی است البته این محصولات توسط سازمان غذا و داروی کشور مورد تأیید قرار گرفته که در صورت مثبت بودن نتایج، شاهد گسترش استفاده «نانوداروها» در درمان معتادان خواهیم بود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد هزینه‌های مراکز درمانی در ایران، توسط مردم، خیرین، سمن‌ها و یاریگران زندگی تأمین می‌شود.

تولید هروئین و متامفتامین در افغانستان زیرزمینی شده است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره آخرین وضعیت کشت و تولید موادمخدر در کشور افغانستان نیز یادآور شد: تولید مواد مخدر مخصوصاً هروئین و متامفتامین در این کشور زیرزمینی شده و این یک خطر جدی است که در رابطه با آن باید چاره‌جویی شود.

وی تأکید کرد: اروپا و کشور‌های غربی تمام موضوعات را سیاسی می‌دانند درحالی که اقدامات ایران در مبارزه با موادمخدر صادقانه بوده و هرآنچه در مورد ایران گفته می‌شود خلاف واقعیت است.

ذوالفقاری با اشاره به شهادت حدود چهار هزار نفر و مجروحیت حدود ۱۲ هزار نفر در راه مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر و سوداگران مرگ، گفت: ایران دو هزار کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و پاکستان دارد که این مرز‌ها به صوررت یک‌طرفه کنترل می‌شود.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: تا زمانی که امنیت و توسعه در افغانستان ایجاد نشود، مشکل مواد مخدر و سایر مشکلات این کشور حل نخواهد شد.

قدردانی سفیر دائم هلند در وین از ایران به خاطر میزبانی میلیون‌ها مهاجران افغانستانی

سفیر دائم هلند در وین نیز در این دیدار از جمهوری اسلامی ایران به خاطر میزبانی از میلیون‌ها مهاجران افغانستانی قدردانی کرد.

پیتر پوتمن ضمن تشریح تجارب کشور خود در رابطه با کاهش آسیب، گفت: در راستای اجرای این سیاست‌ها، موضوع اعتیاد به هروئین در این کشور تحت کنترل قرار گرفته و نرخ شیوع آن رو به منفی است.

وی اضافه کرد: مصرف‌کنندگان هروئین در هلند، افراد مسن هستند و جوانان تمایلی برای مصرف این ماده مخدر ندارند، چون منجر به تخریب ظاهر و چهره آنها می‌شود.

نشست شصت و هشتمین کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل (CND) در وین برگزار شده است.

کمیسیون مواد مخدر نهاد مرکزی سیاستگزاری در درون سیستم ملل متحد به منظور برخورد با تمامی مسائل ناشی از مواد مخدر است که ضمن بررسی تمامی ابعاد وضعیت مواد مخدر در جهان، ساز وکار بین‌المللی کنترل مواد مخدر را ارتقا و رضایت نهاد‌های بین‌المللی در زمینه کنترل مواد مخدر را شناسایی می‌کند.

کمیسیون مواد مخدر از طریق بررسی و تحلیل وضعیت جهانی موادمخدر، برخورد متوازن با مسائل بهم پیوسته تقاضا، عرضه و ترانزیت غیرقانونی، نظارت بر اجرای کنوانسیون‌های بین‌المللی در زمینه مواد مخدر، دارو‌های روانگردان و مواد اولیه شیمیایی و ارائه توصیه به منظور تقویت فعالیت‌های بین‌المللی کنترل مواد مخدر، تسهیل تحقیقات علمی و مبادله اطلاعات، به شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد (اکوسوک) در انجام وظایف خود مساعدت و خط مشی فعالیت‌های دفتر مواد مخدر و جرم ملل متحد (UNODC) و منابع مالی آن را تعیین می‌کند.

سخنرانی در نشست مقامات بلند پایه و انجام ملاقات‌های دو و چند جانبه با مقامات کمیسیون مواد مخدر، مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد (UNODC)، رئیس هیات بین المللی کنترل مواد مخدر (INCB) وزرا و روسای هیات‌های نمایندگی کشور‌ها از برنامه‌های حسین ذوالفقاری نماینده رئیس جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این سفر است.

در این سفر، در نظر است با حمایت و مشارکت معاونت بخش پیشگیری و درمان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد مجموعه فعالیت‌ها و اقدامات کشور در حوزه کاهش آسیب، پیشگیری، درمان، بازتوانی و برگشت بهبودیافتگان به جامعه در قالب «رویداد علمی» به شرکت کنندگان، متخصصان و صاحبنظران این حوزه تبیین شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->