پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در فرودین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند
سرخط خبرها

سئول چگونه کرونا را مدیریت کرد؟

  • کد خبر: ۳۲۱۵۵
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
سئول چگونه کرونا را مدیریت کرد؟
از همان روز‌های نخست همه‌گیری کرونا، کره جنوبی مؤثرین روش‌ها را برای پیش‌گیری از ابتلای شهروندانش در دستور کار قرار داد و یکی از موفق‌ترین برنامه‌ها را پیاده کرد. میزان موفقیت کره جنوبی در کنترل کووید ۱۹ چنان بود که محبوبیت مون جائه این، رئیس‌جمهور کره، ۲ درصد افزایش یافته است.
عماد پورشهریاری/شهرآرانیوز - حدود ۶ ماه از آغاز همه‌گیری کرونا در جهان می‌گذرد. هنوز نه خبری از انتشار دقیق و سراسری واکسنی مؤثر منتشر شده و نه درمانی قطعی برای آن به دست آمده است. فعلا برنامه جهان برای ادامه زندگی، پیشگیری و مراقبت است.
از همان روز‌های نخست همه‌گیری، کره جنوبی مؤثرین روش‌ها را برای پیش‌گیری از ابتلای شهروندانش در دستور کار قرار داد و یکی از موفق‌ترین برنامه‌ها را پیاده کرد. میزان موفقیت کره جنوبی در کنترل کووید ۱۹ چنان بود که محبوبیت مون جائه این، رئیس‌جمهور کره، ۲ درصد افزایش یافته است. این افزایش در حالی است که در دوران همه‌گیری بیماری مِرس که شیوع کمتری نیز داشت، محبوبیت پارک گون-هه، رئیس‌جمهور پیشین، ۲۹ درصد کاهش داشت.
برنامه عملی کره جنوبی برای جلوگیری از رشد شیوع کرونا بیماری‌یابی سریع از طریق آزمایش‌های گسترده بود. اما برنامه کره جنوبی برای سپری کردن این دوران چیست؟ مسئولان شهری سئول، پایتخت کره جنوبی، در اقدامی ابتکاری، علاوه بر کارشناسان اپیدمیولوژی، اقتصاددان‌ها و سایر متخصص‌ها، شهروندان را نیز در فرایند این تصمیم‌گیری مشارکت می‌دهند. برای این کار، شهرداری کلان‌شهر سئول، از شهروندانش دعوت کرد در یک کنفرانس بزرگ آنلاین شرکت کنند و به‌طور ویژه به این سؤال پاسخ دهند که «سئولِ عادی و جدید در دوران کرونا چگونه خواهد بود؟»
با مشارکت ۳۰۰۰ شهروند سئول و کسب نظرات کارشناسان، ۵ موضوع مختلف برای کنفرانس تعیین شد. شهرداری سئول از این بین، ۳ دسته موضوع انتخاب کرد: نخست اینکه در صورت ادامه شیوع ویروس کرونا باید چه آمادگی‌هایی داشته باشیم؟ موضوع دوم درباره تغییراتی بود که کرونا در زندگی شهروندان ایجاد کرده است و سومین مورد با موضوع دموکراسی و حقوق بشر در دوره کووید ۱۹ انتخاب شد.
تاکنون ۲ کنفرانس برگزار شده و یک برنامه دیگر در صف برگزاری است. در این نشست مدیران شهری سئول فعالیت‌های اجرایی، گندزدایی، حمایت‌های مالی و ارتباطات با شهروندان را توضیح دادند. علاوه بر این یک استاد دانشگاه و یک پزشک سیاست‌های شهرداری را نقد کردند و موضوعاتی که شهروندان باید در آن حدود بحث می‌کردند مشخص شد.
برگزاری این کنفرانس علاوه بر جنبه‌های فنی از نظر بزرگی نیز شایان توجه بود. تمام این برنامه از طریق یک شبکه تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی به‌طور زنده پخش می‌شود و ظرفیت مشارکت هم‌زمان ۳۰۰۰ شهروند در مباحث ایجاد شده است. علاوه بر این شهرداری پیش از برگزاری نشست، از طریق نظرسنجی، پرسش‌نامه و جست‌وجو در فضای مجازی سؤالات شهروندان را طبقه‌بندی کرده است.
متخصصان، مدیریت بیماری کرونا را در ۲ جنبه اقدامات دولت‌ها و همکاری شهروندان امکان‌پذیر می‌بینند. به همین دلیل فعالیت‌های مختلفی برای مشارکت دادن شهروندان در نظر گرفته شد. ایجاد گروه‌های داوطلب در محله‌ها برای امدادرسانی به گروه‌های خاص، اطلاع‌رسانی دقیق و سریع در مورد بیماری از طریق تبلیغات نفربه‌نفر، ایجاد احساس مسئولیت برای قرنطینه شدن در زمان بیماری و رعایت امور پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک از مواردی است که دولت‌های محلی و ملی تلاش می‌کنند شهروندان خود را به انجام آن ترغیب کنند. شهرداری سئول امیدوار است با مشارکت دادن شهروندانش در برنامه‌ریزی‌های دوران کرونا، علاوه بر استفاده از نظرات، آن‌ها را به همکاری و مراعات هر چه بیشتر تشویق کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->