آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سئول چگونه کرونا را مدیریت کرد؟

  • کد خبر: ۳۲۱۵۵
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
سئول چگونه کرونا را مدیریت کرد؟
از همان روز‌های نخست همه‌گیری کرونا، کره جنوبی مؤثرین روش‌ها را برای پیش‌گیری از ابتلای شهروندانش در دستور کار قرار داد و یکی از موفق‌ترین برنامه‌ها را پیاده کرد. میزان موفقیت کره جنوبی در کنترل کووید ۱۹ چنان بود که محبوبیت مون جائه این، رئیس‌جمهور کره، ۲ درصد افزایش یافته است.
عماد پورشهریاری/شهرآرانیوز - حدود ۶ ماه از آغاز همه‌گیری کرونا در جهان می‌گذرد. هنوز نه خبری از انتشار دقیق و سراسری واکسنی مؤثر منتشر شده و نه درمانی قطعی برای آن به دست آمده است. فعلا برنامه جهان برای ادامه زندگی، پیشگیری و مراقبت است.
از همان روز‌های نخست همه‌گیری، کره جنوبی مؤثرین روش‌ها را برای پیش‌گیری از ابتلای شهروندانش در دستور کار قرار داد و یکی از موفق‌ترین برنامه‌ها را پیاده کرد. میزان موفقیت کره جنوبی در کنترل کووید ۱۹ چنان بود که محبوبیت مون جائه این، رئیس‌جمهور کره، ۲ درصد افزایش یافته است. این افزایش در حالی است که در دوران همه‌گیری بیماری مِرس که شیوع کمتری نیز داشت، محبوبیت پارک گون-هه، رئیس‌جمهور پیشین، ۲۹ درصد کاهش داشت.
برنامه عملی کره جنوبی برای جلوگیری از رشد شیوع کرونا بیماری‌یابی سریع از طریق آزمایش‌های گسترده بود. اما برنامه کره جنوبی برای سپری کردن این دوران چیست؟ مسئولان شهری سئول، پایتخت کره جنوبی، در اقدامی ابتکاری، علاوه بر کارشناسان اپیدمیولوژی، اقتصاددان‌ها و سایر متخصص‌ها، شهروندان را نیز در فرایند این تصمیم‌گیری مشارکت می‌دهند. برای این کار، شهرداری کلان‌شهر سئول، از شهروندانش دعوت کرد در یک کنفرانس بزرگ آنلاین شرکت کنند و به‌طور ویژه به این سؤال پاسخ دهند که «سئولِ عادی و جدید در دوران کرونا چگونه خواهد بود؟»
با مشارکت ۳۰۰۰ شهروند سئول و کسب نظرات کارشناسان، ۵ موضوع مختلف برای کنفرانس تعیین شد. شهرداری سئول از این بین، ۳ دسته موضوع انتخاب کرد: نخست اینکه در صورت ادامه شیوع ویروس کرونا باید چه آمادگی‌هایی داشته باشیم؟ موضوع دوم درباره تغییراتی بود که کرونا در زندگی شهروندان ایجاد کرده است و سومین مورد با موضوع دموکراسی و حقوق بشر در دوره کووید ۱۹ انتخاب شد.
تاکنون ۲ کنفرانس برگزار شده و یک برنامه دیگر در صف برگزاری است. در این نشست مدیران شهری سئول فعالیت‌های اجرایی، گندزدایی، حمایت‌های مالی و ارتباطات با شهروندان را توضیح دادند. علاوه بر این یک استاد دانشگاه و یک پزشک سیاست‌های شهرداری را نقد کردند و موضوعاتی که شهروندان باید در آن حدود بحث می‌کردند مشخص شد.
برگزاری این کنفرانس علاوه بر جنبه‌های فنی از نظر بزرگی نیز شایان توجه بود. تمام این برنامه از طریق یک شبکه تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی به‌طور زنده پخش می‌شود و ظرفیت مشارکت هم‌زمان ۳۰۰۰ شهروند در مباحث ایجاد شده است. علاوه بر این شهرداری پیش از برگزاری نشست، از طریق نظرسنجی، پرسش‌نامه و جست‌وجو در فضای مجازی سؤالات شهروندان را طبقه‌بندی کرده است.
متخصصان، مدیریت بیماری کرونا را در ۲ جنبه اقدامات دولت‌ها و همکاری شهروندان امکان‌پذیر می‌بینند. به همین دلیل فعالیت‌های مختلفی برای مشارکت دادن شهروندان در نظر گرفته شد. ایجاد گروه‌های داوطلب در محله‌ها برای امدادرسانی به گروه‌های خاص، اطلاع‌رسانی دقیق و سریع در مورد بیماری از طریق تبلیغات نفربه‌نفر، ایجاد احساس مسئولیت برای قرنطینه شدن در زمان بیماری و رعایت امور پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک از مواردی است که دولت‌های محلی و ملی تلاش می‌کنند شهروندان خود را به انجام آن ترغیب کنند. شهرداری سئول امیدوار است با مشارکت دادن شهروندانش در برنامه‌ریزی‌های دوران کرونا، علاوه بر استفاده از نظرات، آن‌ها را به همکاری و مراعات هر چه بیشتر تشویق کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->