گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) «علی طیب‌نیا» وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین تحلیل سی‌ان‌ان از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران | ریاض معتقد به غیرقابل پیش‌بینی بودن گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست اولین حضور معاون جدید پارلمانی دولت در صحن مجلس شورای اسلامی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم مجلس با مسکوت‌ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی مخالفت کرد تحلیلگر مسائل سیاسی: حل سریع مشکلات ایران و آمریکا بعید است | نتیجه مذاکرات به رفتار طرف مقابل بستگی دارد یک هواپیمای سبک در «ایلینوی» آمریکا سقوط کرد و ۴ نفر کشته شدند زلنسکی: باوجود اعلام آتش‌بس، روسیه به حملات خود ادامه می‌دهد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
سرخط خبرها

روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد

  • کد خبر: ۳۲۱۸۵۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد
خبرگزاری انگلیسی به نقل از منابع آگاه گزارش داد روسیه فهرستی از خواسته‌های خود را برای توافق احتمالی پایان دادن به جنگ علیه اوکراین و از سرگیری روابط با واشنگتن به ایالات متحده ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع آگاه می‌گویند که مقامات روس و آمریکایی طی سه هفته گذشته در گفت‌و‌گو‌های حضوری و مجازی درباره فهرست خواسته‌های مسکو برای پایان دادن به جنگ با اوکراین رایزنی کردند.

بنابر گزارش رویترز، گفته می‌شود که این شرایط گسترده تا حد زیادی منعکس کننده شرایطی است که روسیه پیش از این برای اوکراین، ایالات متحده و ناتو ایجاد کرده است.

محتوای دقیق این فهرست و به‌علاوه این موضوع که آیا روسیه مایل به شرکت در مذاکرات صلح با کی‌یف قبل از تحقق این شرایط است یا خیر، همچنان نامشخص است.

شروط مسکو که قبلاً اعلام شده بود، شامل کنار گذاشتن دائمی خواسته اوکراین برای پیوستن به ناتو، ممنوعیت استقرار نیرو‌های خارجی در خاک اوکراین و به رسمیت شناختن کریمه و چهار منطقه نیمه تصرف شده، شامل استان‌های دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا به‌عنوان قلمرو روسیه بود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پیشتر در ژوئن ۲۰۲۴ اصرار داشت که اوکراین باید از این چهار منطقه خارج شود تا پیش شرط مذاکرات باشد.

اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ۱۲ مارس تکرار کرد که اوکراین هیچ یک از این مناطق را به‌عنوان بخشی از روسیه در هیچ توافق صلحی در آینده به رسمیت نمی‌شناسد.

به‌رغم ادعای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در ۲۴ فوریه مبنی بر اینکه پوتین به نیرو‌های حافظ صلح اروپایی به‌عنوان بخشی از توافق‌نامه اجازه حضور در اوکراین را می‌دهد، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه این ایده را رد کرده است.

همچنین روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از سندی که توسط یک اندیشکده نزدیک به سرویس امنیت فدرال (FSB) روسیه تهیه شده بود، خواسته‌های حداکثری روسیه برای پایان دادن به جنگ را منتشر کرد که شامل یک منطقه حائل در شمال شرقی اوکراین در امتداد مرز‌های استان‌های بریانسک و بلگورود و یک منطقه غیرنظامی در جنوب اوکراین است.

این سند که در فوریه تهیه شد، همچنین خواستار برچیده شدن کامل دولت فعلی اوکراین است و می‌گوید که صلح تا قبل از سال ۲۰۲۶ بعید خواهد بود. مشخص نیست که این سند چه نقشی - اگر وجود داشته باشد - در تصمیم‌گیری کرملین دارد.

مقامات امنیتی غربی در ۱۰ مارس در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ مدعی شدند که پوتین عمداً خواسته‌های «حداکثری» در مورد امتیازات ارضی، حافظان صلح و بی‌طرفی اوکراین مطرح کرده است، زیرا می‌داند که احتمالاً برای کی‌یف و کشور‌های اروپایی غیرقابل قبول است.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->