بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت درخشش بورس در مهرماه ۱۴۰۴ | بورس آخرین روز مهرماه را مثبت به پایان رساند راه‌های گذر از  تحریم‌ها و  حفظ بازار‌های هدف در میزگرد اقتصادی شهرآرا | ناکارآمدی علیه صادرات قیمت مرغ در مشهد ارزان‌تر شد | کاهش قیمت تخم‌مرغ و قطعات مرغ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) طلا امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ماندگاری دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) سایپا قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول امید‌های تازه برای رونق اقتصاد محلی | روایت نشست بررسی مشکلات تولید و تجارت با حضور نخبگان اقتصادی ایران در مشهد جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد ترانزیت و صادرات در خراسان؛ پلی بین ایران و آسیای میانه شاخص جدید حذف یارانه خانوارها چیست؟ | خرید خُرد، معیار عدالت اقتصادی؟ ۴ شهرک صنعتی در صدر کشفیات مزارع غیرمجاز رمزارز ۱۷۲ واحد فعال قارچ خوراکی در خراسان رضوی شاخص کل بورس تعدیل شده با تورم بررسی قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند
سرخط خبرها

ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی در مشهد آغاز شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۹۳۸
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
  • ۱
ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی در مشهد آغاز شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)
ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی در خاورمیانه و شمال آفریقا، در شهرک صنعتی خادم‌الرضا (ع) در حومه شهر مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی در این آیین که جمعی از مسئولان و مدیران اقتصادی و صنعتی کشور هم حضور داشتند، با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در شرایط اقتصادی کنونی کشور، اجرای چنین طرح‌هایی را ضروری دانست و گفت: این اقدامات علاوه بر تولید ارزش افزوده و رشد اقتصادی، موجب افزایش اقتدار ملی و توسعه دانش و فناوری خواهد شد. 
 
غلامحسین مظفری افزود: این‌گونه مراکز همچنین می‌توانند از مهاجرت نخبگان جلوگیری و بستری برای جذب و پرورش آنها فراهم کنند. 
 
او با تاکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری‌های فناورانه گفت: نیازمند حمایت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری هستیم و علاقه‌مندیم که از این ظرفیت برای حل مسائل و چالش‌های استان بهره بگیریم.
 
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر ایجاد زنجیره‌های مکمل در صنایع مختلف تصریح کرد: پالایشگاه پلاسمای انسانی امید ملل، می‌تواند نقطه عطفی در توسعه صنایع مرتبط با فناوری‌های پیشرفته باشد و شکل‌گیری چنین زنجیره‌هایی لازمه یک جامعه توسعه‌یافته است و کمتر مجموعه اقتصادی چنین نگاه آینده‌نگرانه‌ای را در تامین نیاز‌های کشور دارد.
 
مظفری با انتقاد از طولانی بودن برخی فرآیند‌های اداری در مسیر سرمایه‌گذاری گفت: اگر از فرصت‌های اقتصادی به درستی استفاده نکنیم، آنها را از دست خواهیم داد، باید از عملکرد‌های جزیره‌ای پرهیز کنیم و راهکار‌هایی برای برون‌رفت از چالش‌ها بیابیم.
 
وی بر لزوم کاهش کاغذبازی‌های زائد و تسریع در صدور مجوز‌های سرمایه‌گذاری تاکید و اظهار کرد: فرآیند سرمایه‌گذاری باید کوتاه شود چراکه زمان، مهم‌ترین عنصر در این حوزه است و با توجه به هزینه‌های زیاد، تورم فزاینده و کاهش ارزش پول ملی، ضروری است که شرایط سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناورانه تسهیل شود.
 
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه طرح‌های اقتصادی مورد نیاز کشور که قابلیت اجرا در خراسان رضوی را دارند، فهرست شده‌اند، افزود: به اعتقاد من، باید «مجوز‌های بدون نام» همراه با تمامی امکانات فراهم و فرآیند سرمایه‌گذاری بدون معطلی انجام شود، علاوه بر این، نمایشگاه بزرگ «مشهد اینوکس» برای اولین بار در اواخر اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار خواهد شد و امیدواریم که این رویداد، آغازگر تحولات اقتصادی مهمی در استان باشد.
 
پالایشگاه پلاسمای انسانی امید ملل، گامی راهبردی در مسیر خودکفایی دارویی و توسعه فناوری‌های نوین پزشکی خواهد بود و با تسریع در روند اجرای این طرح و حمایت‌های لازم، این مجموعه می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در خاورمیانه و شمال آفریقا تبدیل شود.
 
این طرح، گامی مؤثر در بی‌نیازی کشور از واردات دارو‌های مشتق از پلاسما و توسعه فناوری‌های پیشرفته در صنعت سلامت محسوب می‌شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
0
0
همون کلنگی رو تو زمین زدن اهنش اکسید بشه وخاک شه تو زمین جذب شه. اثری از پیشرفت پروژه نمیشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->