وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: اقلام اساسی بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان هستیم

  • کد خبر: ۳۲۱۹۱۷
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
استاندار خراسان رضوی: در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان هستیم
استاندار خراسان رضوی در مراسم روز ملی پاکستان بر اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور تأکید کرد و از توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی با ایالت‌های پاکستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری با اشاره به امضای اسناد همکاری در حوزه‌های مختلف با استانداران سند و پنجاب، افزایش پرواز‌های مستقیم میان مشهد و شهر‌های پاکستان را از دستاورد‌های مهم سفیر اخیرش به پاکستان برشمرد.

وی که شامگاه پنجشنبه ۲۳ اسفند‌ماه در مراسم روز ملی پاکستان در مشهد اظهار کرد: افتخار دارم که در جمع عزیزانی هستم که به مناسبت روز ملی پاکستان و برای اعلام تبریک و شادباش به ملت و دولت پاکستان گرد هم آمده‌اند. جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان برخوردار از اشتراکات فرهنگی، تمدنی، مذهبی و تاریخی گسترده‌ای هستند.

وی افزود: ایران و پاکستان همواره در طول بیش از ۷۵ سال در برقراری ارتباط و روابط دوستانه و برادرانه، متوازن و مبتنی بر اصول احترام متقابل و منافع مشترک پیشگام بوده‌اند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این روابط از عمق و گسترش بیشتری برخوردار گردید. علاقه و تاکید رهبر معظم انقلاب به توسعه همه‌جانبه روابط با پاکستان، بر استحکام این رابطه بیش از پیش افزوده است. اهتمام به توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با همسایگان از راهبرد‌های جدی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده و این سیاست در دولت چهاردهم نیز با قوت دنبال خواهد شد.

مظفری اضافه کرد: پاکستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشد و از همین رو است که هر روز شاهد تعمیق بیشتر پیوند‌های دوستانه و برادرانه میان دو کشور هستیم. علی‌رغم برخی موانع در روابط اقتصادی دو کشور، حجم مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و پاکستان در سال گذشته نیز با افزایش همراه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: سفر ماه گذشته با هیئت بزرگ اقتصادی و تجاری به کراچی و لاهور، سرآغاز فصل جدیدی از روابط و اقتصاد رو به رشد دو کشور و همکاری‌های استانی بوده و است. در این سفر که در چارچوب دیپلماسی استانی صورت گرفت، خیل وسیعی از موضوعات مورد علاقه دو طرف در مذاکرات و نشست‌ها و همایش‌های تجاری مشترک و گفت‌و‌گو‌هایی میان بخش خصوصی و دولتی در ایالت‌های سند و پنجاب مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: در این سفر همچنین ۶ سند همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری، حمل‌و‌نقل، گردشگری، فرهنگی و علمی و فناوری به امضا رسید. افزایش پرواز‌های مستقیم میان مشهد مقدس و شهر‌های کراچی و لاهور از دستاورد‌های این سفر بوده است.

وی افزود: امیدوارم با تلاش مشترک و اجرای توافقات صورت گرفته در این سفر، شاهد گسترش و تعمیق روابط میان استان خراسان رضوی و ایالت‌های سند و پنجاب باشیم.

مظفری ادامه داد: توافق دو دولت برای توسعه همکاری در زمینه‌های مختلف باعث شده تا همواره شاهد حضور بیش از پیش هیئت‌های عالی‌رتبه از بخش‌های مختلف باشیم که خود مبین همدلی و نتیجه‌گیری بیشتر در روابط برادرانه میان دو کشور می‌باشد.

وی اظهار کرد: ما در استان خراسان رضوی و مشهد مقدس افتخار داریم که سالانه میزبان خیل عظیمی از ارادتمندان و زائرین عزیز پاکستانی در بارگاه ملکوتی حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) باشیم و از این بابت خداوند را شکرگزار هستیم. در پایان مجدداً روز ملی پاکستان را به برادران و خواهران پاکستانی خود تبریک عرض نموده و بهترین آرزو‌ها را در جهت دستیابی به اهداف بلند ملی برای ملت و دولت پاکستان و تعمیق پیوند‌های دوستی میان دو ملت از خداوند متعال خواهانیم.

سرکنسول پاکستان در مشهد: پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک پیوند عمیق تاریخی مشترک دارند

در ادامه «محمد شهریار» سرکنسول پاکستان در مشهد نیز عنوان کرد: این افتخار بزرگی است که امروز در کنار شما هستم و با هم روز ملی پاکستان را گرامی میداریم، مناسبتی که در تاریخ ما بسیار مهم و سرنوشت‌ساز است.

وی افزود: پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک پیوند عمیق تاریخی مشترک دارند که ریشه در قرن‌ها ارتباطات فرهنگی، مذهبی و اقتصادی دارند. امروز، از آن جایی که ما در یک نقطه حیاتی در عرصه تجارت منطقه‌ای و جهانی قرار داریم، پتانسیل بالایی برای رشد و رونق دو جانبه برخورداریم.

شهریار گفت: سفر اخیر استاندار خراسان رضوی به پاکستان بیانگر تقویت روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی است. سفر ایشان فرصت‌های جدیدی برای همکاری در حوزه‌های مختلف شامل تجارت دو جانبه، سرمایه‌گذاری، آموزش، زیرساخت‌های توسعه و ارتباطات مرزی ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: پاکستان، خراسان رضوی را به دلیل موقعیت و نقش مهمش در تقویت تجارت بین پاکستان و جمهوری اسلامی ایران یک شریک اقتصادی می‌داند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->