جانقربان/ شهرآرانیوز- محمدحسین صالحی در گفتوگو با شهرآرانیوز افزود: یکی از برنامههای ویژه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان از دام مواد افیونی است که در این راستا اقدامات ویژهای انجام شده است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته ۹۰ میلیون تومان برای کمک به بیمه افراد بهبودیافته اختصاص یافته است و همچنین کارآفرینانی که از افراد بهبودیافته بهکارگیری میکنند، بهصورت ویژه حمایت میشوند.
این مقام مسئول گفت: در کنار حمایتهای قانونی، با هماهنگی، آموزشهای فنیوحرفهای نیز به افراد بهبودیافته برای ارتقای توانمندیهایشان رائه میشود. مرکز تولید و عرضه محصولات صنایع دستی ویژه بهبودیافتگان نیز در سال ۹۹ برپا خواهد شد.
اجرای طرح یاریگران زندگی در مشهد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: طرح یاریگران زندگی با هدف اجتماعیشدن مبارزه با مواد مخدر در استان و بهویژه شهر مشهد اجرا شد.
محمدحسین صالحی در گفتوگو با شهرآرانیوز افزود: در سال تحصیلی ۹۸- ۹۹ این طرح را در مدارس شهرها شروع کردیم که با مشارکت ۲۰ درصدی مدارس خراسان رضوی همراه بود.
وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا مانع از تداوم این طرح شد، اظهار کرد: اقشار دیگر جامعه مانند جامعه کارگری هم در این طرح دیده شده بودند که متأسفانه شیوع کرونا آموزشها را تحت تأثیر قرار داد.
خانههای حمایتی به کمک بهبودیافتگان میآید
این مقام مسئول گفت: باتوجهبه اینکه هر فرد معتاد بیش از ۲۰ هزار تومان هزینه برای جامعه دربردارد، طرح خانههای حمایتی را برای پیشگیری افراد بهبودیافته در نظر گرفتهایم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار کرد: اسکان و پذیرش افراد بهبودیافته در جامعه از بزرگترین مشکلات آنهاست که با طرح خانههای حمایتی این مشکل رفع میشود.
صالحی گفت: مدیریت خانههای حمایتی برعهده خود افراد بهبودیافته است و هزینه آن بهصورت غیردولتی و با کمک خیران تأمین میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد جامعه معتادان را زنان تشکیل میدهند، افزود: اکنون یک مرکز حمایت ویژه مردان در مشهد فعال است و اولین مرکز زنان در حال دریافت مجوزهای قانونی برای راهاندازی است.