گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد
سرخط خبرها

زنان و کسب‌وکار‌های کوچک دشوار

  • کد خبر: ۳۲۲۰۸
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
زنان و کسب‌وکار‌های کوچک دشوار
دوران همه‌گیری جهانی کووید١٩ در کنار تبعات منفی اقتصادی‌ای که برای تمامی مشاغل به بار آورد، به کسب‌وکار‌های کوچک، به‌ویژه آن دسته که توسط زنان اداره می‌شد، بیش از همه آسیب وارد کرد.
هدی جاودانی | مترجم، شهرآرانیوز، اما دشواری‌های پیش‌آمده برای این گروه از کارآفرینان تنها معطوف به بازه همه‌گیری نمی‌شود. ٢٧ ژوئن روز کسب‌وکار‌های کوچک، متوسط و بزرگ در دنیاست. از آنجایی‌که کسب‌وکار‌های کوچک ستون فقرات بسیاری از اقتصاد‌های دنیا به‌خصوص کشور‌های در‌حال‌توسعه را تشکیل می‌دهد، این روز می‌تواند به بهانه‌ای برای آگاهی‌بخشی درباره کارآفرینان زن و دغدغه‌ها و مشکلات موجود بر سر راه آنان بدل شود.
یافته‌های یک پژوهش در سال ٢٠١٨ نشان می‌دهد از هر ۵ کسب‌وکار کوچک، یکی پیش از پایان اولین سال فعالیت خود شکست می‌خورد؛ بنابراین شروع یک کسب‌وکار و اداره‌کردن آن چالش‌های فراوانی را به همراه دارد. از طرف دیگر، طبق داده‌های پژوهش «گروپون»، کارآفرینان زن که بیش از ۵٠ درصد نمونه آماری را تشکیل می‌دادند، شرایط دشوارتری را در مقایسه با مردان تجربه می‌کنند. تقریباً ۵٠ درصد از آنان مطرح می‌کنند که باید هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار‌های خود، از استاندارد‌های بالاتری پیروی کنند.
در نظرسنجی‌ای که توسط گروپون به بهانه رویداد ملی کسب‌وکار‌های کوچک زنان صورت گرفته، بیش از ٨۵٠ نفر از زنان صاحبان کسب‌وکار مورد بررسی قرار گرفتند.
٧١ درصد از زنان صاحبان کسب‌وکار گزارش داده‌اند که هنگام راه‌اندازی مشاغل خود با چالش‌هایی پیش‌بینی‌نشده روبه رو شده بودند. از جمله این چالش‌ها، برقراری تعادل میان کار و خانواده، تلاش برای جدی‌گرفته‌شدن، مقابله با هنجار‌های اجتماعی، تملک دستاورد‌های خود و رسیدن به سرمایه بود. ٣۴ درصد از این زنان گفته‌اند که برای بازگشایی کسب‌وکارهایشان باید از پس‌انداز‌های شخصی خود یا از طریق گرفتن وام از حساب‌های بازنشستگی هزینه می‌کرده‌اند.
با درنظرگرفتن فاکتور‌های مختلفی، چون موانع ورود به بازار کار، فرصت‌های اقتصادی و امکانات موجود برای کسب‌وکار‌های کوچک، برخی مناطق برای راه‌اندازی کسب‌وکار توسط زنان شرایط ایده‌آل‌تری داشته‌اند. روش‌هایی که این مناطق برای کمک به کسب‌وکار‌های کوچک به‌کارگرفته‌اند، شامل کاهش مالیات یا ساده‌کردن شیوه‌های پرداخت آن، قراردادن امکانات بیشتر در اختیار کسب‌وکار‌های کوچک، بهبود دسترسی به مزایای بیمه و خدمات سلامت، مقرون‌به‌صرفه‌کردن هزینه‌های مسکن و ایجاد دسترسی بیشتر به منابع سرمایه می‌شود.
طبق داده‌های این نظرسنجی، رئیس خود بودن، داشتن برنامه کاری منعطف، دنبال‌کردن آرزو‌های خود، به کنترل درآوردن آینده فرد و بهره‌مندی از درآمد برابر، از مهم‌ترین دلایل زنان برای ورود به دنیای کسب‌وکار بوده است.
میانگین پاسخ‎های این نظرسنجی نشان می‌دهد که رساندن یک کسب‌وکار به مرحله شکوفایی، به‌طور میانگین حدود ٣ سال زمان می‌برد. بر اساس گفته‌های این کارآفرینان زن، سخت‌کوشی فراوان، اهمیت‌دادن به کیفیت محصولات و خدمات، شبکه‌سازی فردی و داشتن ایده‌های تجاری خلاقانه مهم‌ترین فاکتور‌های موفقیت یک کسب‌وکار است.

منبع: Business Wire/ United Nations
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->