شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

دید و بازدید در مناسبت‌های شب‌های قدر؛ فرصت عبادت یا عاملی برای غفلت؟

  • کد خبر: ۳۲۲۷۵۸
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
دید و بازدید در مناسبت‌های شب‌های قدر؛ فرصت عبادت یا عاملی برای غفلت؟
برخی معتقدند که در شب‌های قدر باید از دید و بازدید پرهیز کرد که دراین‌زمینه یک کارشناس مذهبی تاکید کرد که اگر این دیدار‌ها همراه با ذکر اهل‌بیت(ع) و آموزه‌های دینی باشد، خود نوعی عبادت محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مناسبت‌های مذهبی، به‌ویژه شب‌های قدر، فرصت‌هایی برای تقویت ارتباط با خداوند و تعمیق معنویت هستند. امسال با توجه به هم‌زمانی این شب‌ها با ایام ابتدایی نوروز و تأکید اسلام بر صله‌رحم و ارتباط با خانواده، این پرسش مطرح می‌شود که آیا دید و بازدید‌های خانوادگی در چنین‌ایامی می‌تواند هم‌راستا با اهداف دینی باشد یا ممکن است موجب غفلت از عبادت شود؟ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد آقایی، کارشناس مذهبی، دراین‌باره در گفت‌وگو با خبرنگار ما توضیح می‌دهد که چگونه می‌توان میان صله‌رحم و بهره‌گیری از معنویت این شب‌ها تعادل برقرار کرد.

وی در ابتدا به بررسی اهمیت صله‌رحم در مناسبت‌های مذهبی پرداخت و تصریح کرد: برخی افراد معتقدند که در شب‌های قدر باید دیدوبازدید‌ها را کنار گذاشت و فقط به عبادت پرداخت؛ درحالی‌که اسلام همواره بر صله‌رحم تأکید داشته است.

حجت‌الاسلام آقایی افزود: آنچه اهمیت دارد، کیفیت این دیدوبازدیدهاست. اگر این نشست‌ها همراه با گناه، تهمت، غیبت و سخنان بی‌ارزش باشد، نه‌تنها ثواب ندارد، بلکه آثار منفی نیز خواهد داشت؛ اما اگر در خلال این دیدارها، فضائل اهل‌بیت(ع)، سیره و رفتار آن‌ها، وصایای حضرت علی(ع) و آموزه‌های دینی بازگو شود، نه‌تنها به معنویت این ایام لطمه‌ای وارد نمی‌شود، بلکه خود به عبادتی ارزشمند تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از سیره اهل‌بیت(ع) در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد: امام علی(ع) در نهج‌البلاغه و سایر کتب اسلامی توصیه‌های فراوانی درباره حقایق دینی و اجتماعی شده است که اگر در محافل خانوادگی به آن‌ها پرداخته شود، می‌تواند تأثیر عمیقی بر افراد داشته باشد.

این کارشناس مذهبی در پایان اظهار داشت: بهترین روش برگزاری مراسم مذهبی، ایجاد تعادل بین عبادت، دعا و صله‌رحم است. بدین ترتیب، هم می‌توان از برکات معنوی شب‌های قدر بهره‌مند شد و هم سنت پسندیده صله‌رحم را زنده نگه داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->