جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف: آمریکا کشورهایی را که به قعطنامه سازمان ملل عمل می‌کنند، جریمه می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۳۰۳
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۲
ظریف: آمریکا کشورهایی را که به قعطنامه سازمان ملل عمل می‌کنند، جریمه می‌کند
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارچه کشورمان در توئیتر خود نوشت: آمریکا نه‌تنها برجام را نقض کرده است، بلکه دیگران را به نقض آن وادار می‌کند. آمریکا، کشورهای تابع قانون را به‌دلیل نقض نکردن یک قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند.  

به گزارش شهرآرانیوز؛ ظریف دوشنبه شب در پیامی توئیتری نوشت: آمریکا نه تنها برجام را نقض کرده، بلکه دیگران را به نقض آن وادار می‌کند. این کشور، ننگ تبدیل شدن به نخستین کشوری در تاریخ سازمان ملل را دارد که کشورهای تابع قانون را به دلیل نقض نکردن یک قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند.  
ظریف همچنین افزوده که فردا (سه‌شنبه) در نشست مجازی سازمان ملل در این باره سخنرانی خواهد کرد.

سید عباس موسوی، سخن‌گوی وزارت امور خارجه ایران، روز دوشنبه از حضور و سخنرانی ویدئوکنفرانسی ظریف در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ خبر داد.
موسوی درباره تهدید آمریکا مبنی بر فعال کردن مکانیزم ماشه از سوی آمریکا تصریح کرد: آمریکایی‌ها حق و توان این کار را ندارند. آن‌ها بدعهدی‌هایی کردند و اقدامات تخریبی‌ علیه برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ انجام دادند. آن‌ها در مقامی نیستند که برجام و دستاوردهای آن را از بین ببرند.
این دیپلمات افزود: در رایزنی‌هایی که با اعضای شورای امنیت داشتیم، آن‌ها مخالف این رویه هستند. پیش‌بینی ما شکست آمریکا در این زمینه است. توصیه ما این است که آزموده را نیازمایند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->