فعالیت ۲۴ ساعته ادارات گذرنامه تا روز اربعین درباره بدعت نوازندگی در مراسم ترحیم | سوگواری، زیر سایه سازها موکب امام رضا(ع) در مسیر پیاده روی اربعین؛ میزبان ۸ هزار زائر با خدمات شبانه‌روزی نمایش آیینی «دختران آفتاب» روایتی از زنان گمنام کربلا برای دختران امروز آغاز فعالیت پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» (۵ مرداد ۱۴۰۴) آموزش ثبت نام ارز اربعین از بانک سپه، ملی، صادرات، تجارت و اپلیکیشن «بله» + زمان دریافت درباره شهید سردار دکتر فضل‌ا... نوذری جانشین عملیات قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) | او رفت تا وطن بماند روز و تاریخ دقیق اربعین ۱۴۰۴ در ایران و عراق ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت میلاد امام محمد باقر (ع) لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه مسئولیت در برابر مواهب دنیوی؛ بروز زندگی ایمانی گفتگو با دکتر محمدکاظم رحمتی درباره فعالیت‌های اسلام‌شناسانه یهودیان | عبری‌زبانان شیعه‌پژوه چه می‌کنند؟ حضور قاریان ۱۴ کشور در کاروان قرآنی اربعین ۱۴۰۴ + اسامی سردار فضلی: عملیات مرصاد، جلوه‌ای از ولایت‌پذیری رزمندگان بود راه‌اندازی ستاد مرکزی دانشگاهیان در کشور عراق با همکاری وزارت علوم و ستاد اربعین غیبت دانشجویان زائر اربعین در دانشگاه علوم پزشکی تهران موجه شد ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور چرا با وجود ممنوعیت پرواز چارتری، بازار سیاه بلیت اربعین داغ است؟ تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌ها برای زائران اربعین در مرز خسروی لزوم تبیین نسبت فناوری‌های نوین با اقامه نماز
سرخط خبرها

پیکر بیش از ۲ هزار تن از شهدای دفاع مقدس به وطن بازنگشته است

  • کد خبر: ۳۲۴۸۲۱
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
پیکر بیش از ۲ هزار تن از شهدای دفاع مقدس به وطن بازنگشته است
دبیر کنگره شهدای غریب گفت: بیش از دو هزار تن از اسیرانی که توسط رژیم بعث صدام در دوران جنگ تحمیلی به شهادت رسیده‌اند، پیکرشان هنوز به وطن بازنگشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد زمردیان درباره آخرین آمار و اطلاعات اسرای هشت سال دفاع مقدس که در عراق به شهادت رسیده‌اند، بیان کرد: در ابتدای آغاز به کار کنگره شهدای غریب تعداد اسرایی که در دوران اسارت در خاک عراق به شهادت رسیده بودند ۱۵۳ تن بود که به تدریج با انجام کار میدانی این آمار به ۲۴۰۰ تن افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: پیکر‌های تعدادی از شهدای غریب اسارت سال ۱۳۸۳ به وطن بازگشت، اما بر اساس اظهارات برخی از افسران رژیم بعث و سایر افراد مطلع همچنان نقاطی در خاک عراق وجود دارد که پیکر اسیران شهید ایرانی در آنجا دفن هستند و در حال رایزنی با عراق هستیم تا این نقاط هم توسط کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل کاوش شود.

زمردیان گفت: اسناد هزار و ۶۰۰ تن از شهدای غریب اسارت جمع آوری شده است، اما با توجه به گستردگی کار، این احتمال وجود دارد که تعداد این شهدای افزایش یابد. تاکنون نام هشت زن به عنوان شهید غریب اسارت در فهرست کنگره ثبت شده است.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۳ برنامه‌هایی برای گرامیداشت یاد شهدای غریب اسارت در سطح استان‌ها برگزار شد و قرار است در سال ۱۴۰۴ چندین برنامه در سطح ملی در راستای برگزاری اجلاسیه ملی شهدای غریب در ابعاد فرهنگی و هنری و ورزشی برگزار شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->