نرم‌افزار هوشمند «گفت‌و‌گو با احادیث» در قم رونمایی شد برای شهید داوود شیخیان، فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران | مدافع غیور آسمان چگونه گناه به‌واسطه توبه به حسنه تبدیل می‌شود؟ دشمنی در لباس اندیشه‌ورزی | مؤلفه‌شناسی پژوهش‌های شیعه‌شناسان یهودی روایت شهرآرانیوز از تجربه‌های شنیدنی خادمان شهر مشهد که به‌زودی رهسپار نجف می‌شوند | ساده، خالص، صادق مشهد میزبان برپایی سفره حضرت رقیه(س) برگزاری مراسم چهلم شهدای جنگ ۱۲ روزه با رویکردی جدید اگر گذرنامه زیارتی تا ۵ روز صادر نشد چه کار کنیم؟ ۸۵۰ نوع نیت واقف در کشور ثبت شده است تولیت آستان قدس رضوی: خون شهدا زمینه سقوط اسرائیل را فراهم می‌کند مهلت ارسال آثار به چهاردهمین سوگواره ملی «مَحرمِ مُحَرم» تمدید شد عبدالرضا هلالی: رسالت امروز هیئات، حمایت از مردم مظلوم غزه است روضه‌های خانگی تقویت می‌شود همایش جهانی سه ساله‌های حسینی برگزار می‌شود آمار ثبت نام اربعین ۱۴۰۴ میلیونی شد | کوچکترین زائر ۱۲ روزه است شهادت جواد کریم‌کُشته، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج در زاهدان (۶ مرداد ۱۴۰۴) ظرفیت گسترده اسکان متعلق به امامزادگان در شهر کربلا در ایام اربعین ۱۴۰۴ ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین خبرنگار افتخاری نماز باشید | آغاز پویش «نماز اول وقت در طریق‌الحسین» اعمال روز سوم ماه صفر چیست؟ + نماز و دعای مختص این روز
سرخط خبرها

داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی
بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی از فرماندهان پیشکسوت ارتش در خاطره‌ای درباره یکی از افسران دوره دیده ارتش در اسرائیل روایت می‌کند: یکی از افسرانی که لازم است از او نام ببرم «شهید علیرضا سنجابی» است. سرهنگ دوم علیرضا سنجابی از افسران ویژه و بنام نیروی مخصوص بود. انواع دوره‌های چتربازی، رنجری و دوره‌های سخت نیروی مخصوص را در داخل کشور و آمریکا و حتی اسرائیل در درجات پایین طی کرده بود.

بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. جناب سرهنگ صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد. ابتدا ایشان را به عنوان جانشینی تیپ پیرانشهر منصوب و پس از مدتی هم به فرماندهی تیپ منصوب نمود.

در سال ۶۲، هنگامی که من به فرماندهی قرارگاه منصوب شدم؛ ایشان به دوره فرماندهی و ستاد اعزام شده بود. پس از طی دوره فرماندهی و ستاد با پیشنهاد جناب صیاد در اوایل سال ۶۳، ایشان به عنوان جانشین من در قرارگاه شمال غرب مشغول خدمت شد. علاوه بر ورزیدگی جسمانی و دوره‌های مختلفی که دیده بود افسری با سواد بود و فوق لیسانس علوم سیاسی را هم از دانشگاه تهران داشت.

ایشان از اوایل سال ٦۳ تا پایان آذر ٦٥ جانشین من در قرارگاه عملیاتی شمال غرب بود. پس از مدت کوتاهی رابطه خوبی با من پیدا کرد و خدمات خوبی را در عملیات‌های مختلف در طرح‌ریزی‌ها داشت. در پایان عملیات قادر مجروحیت شیمیایی پیدا کرد. در آن زمان اقدامی نکرد و بعد‌ها در سال‌های ٧٥ و ٧٦ که کارش به بیمارستان کشید صورتجلسه سانحه شیمیایی او را ابتدا تیمسار صیادشیرازی کرد و بعد من امضا کردم.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۹۱ پس از تحمل بیماری طولانی به شهادت رسید. ارتباطش با من تا روز‌های آخر حیاتش بود و به خانواده‌اش وصیت کرد در موقع مشکلات یا هر کاری داشتند به من رجوع کنند. مزارش در مزار شهدا در قسمت جنوبی مزار شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->