جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها
۳۴ میلیارد حجیم‌تر از خورشید:

رصد سیاه‌چاله‌ای با بیشترین سرعت رشد در جهان

  • کد خبر: ۳۲۴۸۳
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
رصد سیاه‌چاله‌ای با بیشترین سرعت رشد در جهان
محققان سیاه‌چاله‌ای را رصد کرده‌اند که بیشترین سرعت رشد در جهان را دارد و حجم آن ۳۴ میلیارد بار بیشتر از خورشید است.
به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی جدید نشان می‌دهد سیاه‌چاله‌ای که حجم آن ۳۴ میلیارد بار بزرگ‌تر از خورشید است، با بیشترین سرعت در جهان رشد می‌کند. این سیاه‌چاله روزانه حجمی معادل خورشید را می‌بلعد.

طبق تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا انجام داده اند، این سیاه‌چاله J ۲۱۵۷ نام دارد و حدود ۸ هزار بار بزرگ‌تر از سیاه‌چاله موجود در مرکز کهکشان راه شیری است.

کریستوفر اونکن یکی از محققان شرکت‌کننده این پژوهش می‌گوید: اگر قرار باشد سیاه‌چاله کهکشان شیری به اندازه J ۲۱۵۷ بزرگ شود، باید دوسوم ستارگان موجود در کهکشان را ببلعد.

به گفته اونکن آنچه محققان از سیاه‌چاله رصد می‌کنند مربوط به ۱/۲ میلیارد سالگی آن است که فقط ۱۰ درصد سن آن به حساب می‌آید. این بزرگ‌ترین سیاه‌چاله‌ای است که در بازه اولیه پیدایش جهان رصد شده است.

هنوز محققان نمی‌دانند این سیاه‌چاله چگونه رشد کرده، اما مشغول جست‌وجو برای سیاه‌چاله‌های بیشتری در جهان هستند تا بتوانند سرنخی در این باره بیابند.

فویان بیان یکی دیگر از محققان شرکت کننده در این پژوهش می‌گوید: هنگامی که نرخ سریع رشد J ۲۱۵۷ را رصد کردیم، متوجه شدیم با یک ابر سیاه‌چاله سروکار داریم. میزان اجسام آسمانی که سیاه‌چاله می‌تواند ببلعد به حجم فعلی آن بستگی دارد؛ بنابراین J ۲۱۵۷ که با چنین سرعت بالایی مواد را می‌بلعد، احتمالا رکورددار است.

محققان دانشگاه آریزونا با استفاده از تلسکوپ VLT در شیلی توانسته‌اند حجم سیاه‌چاله را به درستی اندازه‌گیری کنند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->