ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق (ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی سامان‌دهی ۲۰۰ مسجد محوری مشهد برای حضور در اجتماع صادقیون | استقرار ۳۰ مبلّغ در مسیر حرکت عزاداران «شیخ‌الائمه»، لقبی که از عظمت علمی امام‌صادق(ع) حکایت دارد
سرخط خبرها

۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است

  • کد خبر: ۳۲۵۱۹۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: در حال حاضر ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار ازدواج موفق در مساجد انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی بامی به تشریح آخرین دستاورد‌های این قرارگاه پرداخت و اعلام کرد: در مسیر تسهیل ازدواج جوانان و ترویج سبک زندگی اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان موفق شده است در سال ۱۴۰۳، گام‌های مؤثری در توسعه شبکه ملی پایگاه‌های ازدواج آسان بردارد؛ الگویی سازمان‌یافته که اکنون در سطح کشور در حال گسترش است.

وی افزود: مدل فرهنگی و ساختاری قرارگاه ازدواج آسان که بر پایه چهار مؤلفه کلیدی یعنی همسان‌گزینی، آموزش و مشاوره، تحصیل‌گری و فرزندآوری تدوین شده است، موفق شده در سال ۱۴۰۳ تعداد پایگاه‌های خود را به ۸۷ واحد در مشهد و ۱۲ واحد در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی افزایش دهد. همچنین، این مدل بومی شده طی همین سال، در قالب ۲۸ پایگاه کشوری به دیگر استان‌ها نیز صادر شده است.

بامی ضمن اشاره به استقبال گسترده فعالان اجتماعی سایر شهر‌ها از این مدل، افزود: تجربه موفق قرارگاه در مساجد کشور نشان از کارآمدی این رویکرد بومی در حل یکی از مهم‌ترین چالش‌های اجتماعیِ حال حاضر کشور یعنی تأخیر در ازدواج جوانان دارد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین دستاورد‌های سال ۱۴۰۳ می‌توان به برگزاری بیش از ۳۰ جشن عقد مسجدمحور و اجرای ویژه‌برنامه ازدواج ۱۱۰ زوج در شب میلاد حضرت زینب (س) در مساجد منتخب مشهد اشاره کرد. این مراسمات در راستای مفهوم «مسجد به‌عنوان پایگاه اجتماعی» برگزار شده و فضای معنوی و عفیفانه‌ای برای شروع زندگی مشترک زوج‌های جوان فراهم کرده است.

مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان تاکید کرد: آمار‌های اعلام‌شده حاکی از آن است که طی سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۵۰۰ ازدواج جدید از طریق رابطین همسان‌گزینی در مشهد و شهر‌های استان‌های خراسان صورت گرفته و مجموع پیوند‌های ازدواج در تمام دوره فعالیت این قرارگاه از مرز ۳۰۰۰ وصلت گذشته است.

وی بیان کرد: انتشار این آمار و روند تصاعدی اقبال جوانان به این الگو، نویدی روشن برای آینده‌ای با خانواده‌های مستحکم‌تر، سبک زندگی اسلامی-ایرانی و ارتقاء مؤلفه‌های سرمایه اجتماعی از طریق نقش‌آفرینی سازنده مساجد در زیست‌بوم فرهنگی کشور است.

بامی گفت: قرارگاه ازدواج آسان، با تبدیل مساجد به مراکز هدایت فرهنگی، آموزشی و مشورتی، گامی متفاوت در «مدیریت اجتماعی ازدواج» برداشته؛ اقدامی که به باور بسیاری از کارشناسان اجتماعی، می‌تواند به عنوان الگویی ملی و حتی منطقه‌ای در مدیریت تحولات جمعیتی ایفای نقش کند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->