همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

باورنكردنی روز؛ پژو ۲۰۷ با سقف پاناروما و فرمان برقی!

  • کد خبر: ۳۲۵۲۹
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
باورنكردنی روز؛ پژو ۲۰۷ با سقف پاناروما و فرمان برقی!
ماجرای پژو ۲۰۷ هم از آن جریانات پیچیده پژویی ایران‌خودرویی است که به نظر حتی خود مدیران پژو و ایران‌خودرو هم در توضیح جزئیات آن دچار سردرگمی می‌شوند.

گزارش آگهی

پژو ۲۰۷ خودرویی است که برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ میلادی به بازار عرضه شد و پس از آن، از سال ۲۰۰۸ در سایت‌های اسلواکی، اسپانیا و کانادای پژو ساخته و ارائه آن ادامه یافت. پژو این خودرو را بر روی پلتفرم PF1 طراحی و در نسخه‌های استیشن، هاچ‌بک سه‌در و پنج‌در، کوپه و سدان عرضه کرد. از این خودرو تا سال ۲۰۱۴ تنها یک نسل به بازار معرفی شده اما در سال ۲۰۱۰ تحت فیس‌لیفت قرار گرفت. اما ۲۰۷ عرضه شده در ایران،‌ در واقع خودرویی است که در جهان با عنوان ۲۰۶ پلاس شناخته می‌شود. این خودرو بر پلتفرم ۲۰۶ ساخته شده و در اصل فیس‌لیفتی از ۲۰۶ محسوب می‌شود. البته که ۲۰۶ پلاس در واقع بیشتر به همان ۲۰۷ جهانی شباهت دارد تا ۲۰۶. این خودرو را در ایران با عنوان 207i می‌شناسند. از این خودرو تاکنون نسخه‌های مختلفی عرضه شده و بنابر اخبار رسیده قرار است نسخه صندوقدار آن نیز با نام ۲۰۷صندوقدار تولید شود.

 

محصول متفاوت ایران‌خودرو

 

ورود ۲۰۷ آی به لیست خودروهای ایران‌خودرو در سال ۸۹ شمسی اتفاق افتاد. در این سال ایران‌خودرو تلاش کرد تا بازار هاچ‌بک‌های کوچک کشور را که سال‌ها در دست ۲۰۶ بود و در آستانه اشغال چینی‌های مدرن، برای خود احیا كند. پس ۲۰۶ ارتقا یافته‌ای که در جهان با عنوان ۲۰۶ پلاس عرضه می‌شد را به نام ۲۰۷آی روانه بازار کرد. ۲۰۷ به سرعت مورد توجه قرار گرفت و علاقه دیرینه جوانان ایرانی به ۲۰۶، موجب شد تا برادر کوچکش نیز مورد اقبال قرار گیرد.

 

هرچند ۲۰۷ به دلیل اعمال و تشدید تحریم‌ها از سال ۹۰ با مشکل تولید و تامین قطعات مواجه و در نهایت در سال ۹۱ تولیدش متوقف شد. اما دوران پسا برجام و تنفس موقت صنعت کشور فرصتی شد تا ایران‌خودرو بتواند زمینه تولید مجدد ۲۰۷ را با اعمال تغییراتی مثبت فراهم کند. خودروی جدید که در سال ۹۵ وارد بازار شد به ۲۰۷آی نیوفیس (جدید) معروف شد و این‌بار نیز مورد استقبال فراوان قرار گرفت. این خودرو با 2 گیربکس ۵سرعته دستی و ۴سرعته اتوماتیک عرضه شد و امکانات پایه‌ای کم‌نظیری از ایران‌خودرو مانند کروز کنترل، رینگ‌های آلومینیومی، صفحه ‌نمایش لمسی مجهز به دوربین و نویگیشن با خود همراه داشت. گرچه کروز کنترل و رینگ‌ها در پاییز ۹۷ از این امکانات حذف و به امکانات سفارشی اضافه شدند.

 

ایران‌خودرو همچنین وعده داده که ۲۰۷های ثبت‌نامی برای تابستان ۹۹ را با سقف پاناروما و فرمان برقی ارائه می‌کند. باید نشست و دید با بازار آشفته صنعت کشور این وعده تا چه حد تحقق می‌یابد. 

 

اشتراکات ۲۰۷ و ۲۰۶

 

ایران خودرو ۲۰۷ را با موتور TU5 موجود در ۲۰۶ تیپ 5 تولید کرده است. این موتور که نام‌آشنای ایرانیان است، ۱.۶ لیتر حجم دارد و ۴سیلندر است با سقف توان ۱۰۵ اسب‌بخار. بنابراین مزیت مصرف سوخت کم ۲۰۶ را برای ۲۰۷ هم می‌توان برشمرد.

 

از دیگر مشترکات این ۲ خودرو، ضعف عملکرد گیربکس در مدل‌های اتوماتیک است. ضرایب دنده در این خودرو نیز مانند ۲۰۶ خوب انتخاب نشده و جعبه دنده نوعی گیجی در عملکردش دارد. به این نقص‌های مشترک باید فضای کم کابین را هم اضافه کرد که با توجه به پلتفرم مشترک قابل پیش‌بینی بود. اما گیربکس مدل‌های دستی ۲۰۷ عملکرد بهتری نسبت به برادرش ۲۰۶ از خود نشان می‌دهند.

 

از مزایای ۲۰۷ می‌توان به کیفیت ساخت و مونتاژش در برابر دیگر محصولات ایران‌خودرو اشاره کرد. این خودرو به وضوح از کیفیت ساخت بهتری برخوردار است. اما مشکل دیگری که در کنار این مزیت دارد بالا بودن قیمت قطعات یدکی آن است که بر قیمت و نرخ ۲۰۷ کارکرده تاثیر بسزایی دارد. گرچه این موضوع که در حال حاضر ۲۰۷ از خودروهای لوکس تولید داخل محسوب می‌شود، به خودی خود باعث شده تا قیمت آن در مدل‌های صفر بسیار غیر معقول و غیر قابل باور باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->