هزینه خرید اوراق برای وام جدید مسکن چقدر می‌شود؟ رشد ۵۰ درصدی مصرف برق در میانه بهار ۱۴۰۴ از طراحی تا تولید؛ نقش حیاتی انواع ورق در صنعت خودروسازی قطعی‌های برق ۴ساعته شد بورس به تعادل رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل افزایش یافت وام خرید مسکن افزایش یافت | محدودیت سن بنا برای وام حذف شد قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا به کانال بالاتر صعود کرد آغاز عملیات اجرایی بوستان کرامت | هشت باغ جدید در انتظار شهروندان مشهدی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ریزش کرد پیش‌فروش لاماری ایما مدل ۱۴۰۴ با تحویل ۱۲۰ روزه از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) واگذاری زمین برای تولید انرژی تجدیدپذیر با اجاره کم نرخ مشارکت اقتصادی در ایران، ۱۹ درصد کمتر از متوسط منطقه است ارزش دارایی صندوق‌های طلا ۳.۶ همت افت کرد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرمصرف‌ها هر ۱۵ روز منتظر دریافت قبض برق باشند تراکنش ماهانه چقدر باشد یارانه نقدی قطع می‌شود؟ برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر تهران- مشهد و برعکس در دهه کرامت ۱۴۰۴ کارمزد کارت‌به‌کارت افزایش یافت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترانزیت ۴.۲ میلیون تن کالا از مرز‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۴ هزار تومانی قیمت هندوانه رکود در بازار خودرو از ابتدای سال تاکنون (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | در صورت توافق، قیمت خودرو چه تغییری می‌کند؟ راهبرد‌های توسعه صادرات خراسان رضوی صادرات پژمرده گل رز | دخالت دلال‌ها در بازار، صادرات گل رز از مشهد به ترکمنستان را ۴ میلیون شاخه کاهش داد قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد کارشناس مسائل اقتصادی: در صورت توافق، قیمت دلار به ۶۰ هزار تومان بازمی‌گردد، اما پایدار نیست در دیدار معاون وزیر راه و شهرسازی و استاندار خراسان رضوی مطرح شد؛ مطالعات قطار برقی مشهد-تهران انجام شده است ایران خودرو گزارش داد | توقف تولید یک خودرو پر فروش در سال ۱۴۰۴ در سال ۱۴۰۴، عوارض خودرو‌های وارداتی ۲.۴ برابر شد؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ترمز طلا کشیده می‌شود؟
سرخط خبرها

خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند

  • کد خبر: ۳۲۵۴۲۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند
وزارت صمت پیش بینی کرده بود که در سال ۱۴۰۳، ۱.۳ میلیون خودرو تولید شود، اما در این سال ۸۹۷ هزار و ۶۲۷ خودرو تولید شد که عقب ماندگی ۳۱ درصدی نسبت به برنامه‌های صمت را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت صمت پیش بینی کرده بود که تولید خودرو تا پایان سال ۱۴۰۳ به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه برسد، اما بررسی آمار تولید خودرو در طول سال ۱۴۰۳ از سوی سه خودروساز بزرگ کشور (ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو) حکایت از آن دارد که طی سال گذشته ۸۹۷ هزار و ۶۲۷ دستگاه خودروی سواری تولید شده که نسبت به سال ۱۴۰۲ (۹۱۹ هزار و ۴۹۹ دستگاه) ۲.۴ درصد -۲۱ هزار و ۸۷۲ دستگاه- کاهش یافته است؛ بنابراین در سال ۱۴۰۳ تولید خودرو بالغ بر ۳۱ درصد از برنامه‌های وزارت صمت عقب ماند.

همچنین تولید خودروی سواری در یک ماهه اسفند با افت ۲.۵ درصدی نسبت به بهمن مواجه بوده است. بر این اساس خودروسازان در بهمن ماه ۸۹ هزار و ۹۶۳ دستگاه محصول سواری را تولید کرده بودند، اما در اسفند ماه، تیراژ آنها به ۸۷ هزار و ۶۵۹ دستگاه رسیده است؛ بنابراین تولید ماهانه خودروسازان نیمه‌دولتی، ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

تولید ۵۳۷ هزار خودرو در ایران خودرو

ایران‌خودرو در سال گذشته ۵۳۷ هزار و ۴۲۹ دستگاه خودروی سواری تولید کرده که نسبت به سال ۱۴۰۲، (۵۳۵ هزار و ۶۳۶ دستگاه) رشد یک هزار و ۷۹۳ دستگاهی، معادل ۰.۳ درصد، را ثبت کرده است.

در این مدت ۱۶۹ هزار و ۳۳۵ دستگاه پژو -فقط پژو ۲۰۷- تولید شده که با توجه به تولید ۲۶۸ هزار و ۹۹۲ دستگاهی خانواده پژو در سال ۱۴۰۲، افت ۳۷ درصدی را نشان می‌دهد.

پارسال ۱۳۶ هزار و ۶ دستگاه خودرو از گروه سورن تولید شد که نسبت به تولید ۶۲ هزار و ۸۲۸ دستگاه از این گروه خودرویی در سال ۱۴۰۲، تولید این خودرو بالغ بر ۲ برابر افزایش یافته است.

در سال گذشته ۹۱ هزار و ۹۲۱ دستگاه دنا تولید شد که نسبت به تیراژ ۸۶ هزار و ۶۹۴ دستگاهی این خودرو در سال ۱۴۰۲، تولید دنا ۶ درصد افزایش یافته است.

در این مدت ۱۵ هزار و ۸۶۱ دستگاه رانا نیز تولید شده که با در نظر گرفتن تیراژ ۲۴ هزار و ۵۶ دستگاهی سال پیش از آن، تولید رانا ۳۴ درصد افت را ثبت کرده است.

همچنین در سال گذشته ۱۶ هزار و ۴۷۵ دستگاه هایما مونتاژ شده که این در حالی است که نسبت به مونتاژ ۲۲ هزار و ۸۱۰ دستگاهی در سال ۱۴۰۲، مونتاژ هایما حدود ۲۷ درصد افت کرده است.

پارسال ۷۱ هزار و ۶۶۷ دستگاه تارا تولید شده که نسبت به تولید ۴۹ هزار و ۷۵۱ دستگاه از این محصول در سال ۱۴۰۲، تولید تارا رشد ۴۴ درصدی را تجربه کرده است.

در ردیف مربوط به «دیگر محصولات» نیز تولید ۳۶ هزار و ۱۶۴ ثبت شده است.

در آمار تولید ایران‌خودرو آیتمی به نام خودرو‌های تولیدی تجاری‌نشده سایت‌ها وجود دارد که عدد درج‌شده در مقابل آن، ۳۲۱ دستگاه است.

همچنین در یک ماهه اسفند ۵۹ هزار و ۷۷۸ دستگاه خودروی سواری در ایران خودرو تولید شده که در مقایسه با تیراژ ۵۷ هزار و ۲۱۴ دستگاهی بهمن، نشان از رشد دو هزار و ۵۶۴ دستگاهی معادل ۴.۵ درصد دارد.

افت ۹.۴ درصدی تولید خودرو در سایپا

پارسال در گروه خودروسازی سایپا ۲۵۶ هزار و ۹۷۱ دستگاه خودروی سواری تولید شده که نسبت به تولید ۲۸۳ هزار و ۶۱۵ دستگاه در سال ۱۴۰۲، ۲۶ هزار و ۶۴۴ دستگاه، معادل ۹.۴ درصد کمتر خودرو تولید شده است.

در این مدت ۲۰۸ هزار و ۹۸ دستگاه خودرو خانواده ایکس ۲۰۰ (تیبا، کوئیک و ساینا) تولید شده که نسبت به تولید ۲۳۲ هزار و ۷۷۷ در سال ۱۴۰۲، افت ۱۰.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

۴۸ هزار و ۸۴۲ دستگاه از خانواده شاهین تولید شده که نسبت به سال ۱۴۰۲ که ۵۰ هزار و ۸۱۹ دستگاه تولید شده بود کاهش ۳.۹ درصدی داشته است.

در این مدت ۳۱ دستگاه آریا اتوماتیک تولید شد که البته در سال ۱۴۰۲ تنها ۱۹ دستگاه از این خودرو تولید شده بود.

همچنین سایپا در یک ماهه اسفند ۱۹ هزار و ۵۸۴ دستگاه تولید کرده که در مقایسه با تیراژ ۲۳ هزار و ۲۷۷ دستگاهی بهمن افت ۳ هزار و ۶۹۳ دستگاهی معادل ۱۵.۸ درصدی را ثبت کرده است.

رشد ۳ درصدی تولید پارس خودرو

پارس خودرو پارسال ۱۰۳ هزار و ۲۲۷ دستگاه محصول سواری تولید کرده که در مقایسه با تیراژ ۱۰۰ هزار و ۲۴۸ دستگاهی سال ۱۴۰۲، تولید این شرکت دوهزار و ۹۷۹ دستگاه معادل ۳ درصد بیشتر شده است.

گروه Q ۲۰۰ پارس‌خودرو تیراژ ۶۸ هزار و ۳۴۵ دستگاهی در سال ۱۴۰۳ داشته که نسبت به سال پیش از آن با تیراژ ۷۸ هزار و ۲۹۷ دستگاهی، از افت ۱۲.۷ درصدی حکایت دارد.

یک هزار و ۲۳۴ دستگاه کوئیک معمولی دنده‌ای پارسال تولید شد که در سال ۱۴۰۲، میزان تولید این خودرو ۲۱ هزار و ۹۱۶ دستگاه بود. تولید این خودرو تا مهر ماه بود و طی نیمه نخست دوم هیچ محصولی از این خودرو در پارس خودرو تولید نشده است.

پارسال ۱۴ هزار و ۱۳۱ دستگاه سهند تولید شده بود که این رقم سال ۱۴۰۲ تنها ۵۳ دستگاه بود.

همچنین سال گذشته ۱۹ هزار و ۵۱۷ دستگاه ساینا اس تولید شده است. این خودرو در سال ۱۴۰۲ هیچ تولیدی در پارس‌خودرو نداشت.

پارس‌خودرو در یک ماهه اسفند ۸ هزار و ۲۹۷ دستگاه تولید کرده بود که نسبت به تولید ۹ هزار و ۴۷۲ خودرو در بهمن ماه، افت یک هزار و ۱۷۵ دستگاهی معادل ۱۲.۴ درصد را نشان می‌دهد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->