جوهر صدقت خفی شد در دروغ* یادی از میرزا عبدالجواد ادیب نیشابوری در سالروز درگذشتش | او که با چشم دل می‌دید نگاهی به فروش گیشه سینماهای خراسان رضوی در ماهی که گذشت | نسبت آشنا تفاوت های تازه آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش سوم) اجرای نمایش «گالری نقاشی» در مشهد | وقتی صحنه تئاتر به بوم نقاشی بدل می‌شود + تیزر اکران دردسرساز «گور» به دلیل اتهامات واردشده به کوین اسپیسی فیلم سینمایی «در آغوش درخت» در لبنان روی پرده می‌رود ۲ چهره ایرانی عضو افتخاری «یونیما» شدند معرفی وبگاه «باشگاه شاهنامه پژوهان»: مرجعی جامع برای شناخت فردوسی و «شاهنامه» برگزاری دومین «شب نغمه‌های ایرانی» | اذان به روایت موسیقی ملی ایران کریستوفر مک‌کوری برای نگارش فیلم‌نامه «تاپ گان ۳» دست‌به‌قلم شد تجلیل فیلم تائورمینای ایتالیا از مایکل داگلاس اجرای برنامه «محفل» در تانزانیا آهنگ «اِلس» را با محمدرضا اژدری منتشر شد+ صوت اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی را بشناسید توافق جدید خانه سینما و صندوق اعتباری هنر تجربه‌های هنری رسول صدرعاملی در برنامه اکنون سروش صحت گریم متفاوت هوتن شکیبا در سریال «سووشون» + عکس
سرخط خبرها

هنر انقلاب زبان گویای جامعه

  • کد خبر: ۳۲۵۷۰۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
هنر انقلاب زبان گویای جامعه
سید محمدرضا میری، هنرمند طراح و گرافیست در قالب فعالیت‌هایی نظیر نهضت پوستر انقلاب اسلامی کوشیده است تا نوعی همراهی و وحدت بین هنرمندان انقلاب ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدرضا میری که در سال ۱۳۹۹ نیز به عنوان چهره برتر هنر انقلاب در خراسان رضوی معرفی شد، در معرفی شاخص‌های هنر انقلابی می‌گوید: انقلاب اسلامی ایران پدیده‌ای چند وجهی بوده و شامل مسائل صرفا سیاسی نبوده است.

انقلاب ما در فرهنگ، اقتصاد، صنعت، مسائل اجتماعی، مسائل بین الملل نظراتی داشته و دارد و اتفاقا در همین زمینه‌ها نیز با چالش‌هایی روبه رو است. بر همین مبنا، هنر انقلاب نیز هنری است که در هر زمینه‌ای که انقلاب در آن با چالش روبه رو می‌شود، تلاش می‌کند در برطرف کردن آن چالش و نیز بروز و ظهور اندیشه‌های اصیل انقلابی در آن مؤثر باشد.

وی می‌افزاید: اگر امروز ما در اقتصاد و تولید چالش داریم، هنر انقلاب اسلامی باید کمک کند تا مسائل و مشکلات این عرصه را بررسی کند و برای متخصصان و مخاطبانش پیشنهاد‌هایی ارائه کند تا آن مشکلات برطرف شود.

میری بیان می‌کند: اگر نسل فعلی بدانند که هنرمندان انقلاب به مشکلات آن‌ها فکر می‌کنند، زبان گویای آن‌ها هستند، مسائل آن‌ها را مطالبه می‌کنند و امیدآفرین هستند، از هنر و هنرمند انقلاب دفاع می‌کنند و دلبسته این هنر و این هنرمند خواهند شد.

وی ادامه می‌دهد: هنر انقلاب را اگر فقط در عرصه‌های خاص یا مناسبت‌های تقویمی خاص محصور کنیم، نه پاسخگوی مأموریتی است که در عرصه‌های مختلف دارد و نه نسل جدید با آن ارتباط برقرار خواهد کرد. به هر اندازه این هنر باری از روی دوش نسل جدید بردارد، نسل جدید هم به هنر و هنرمند علاقه‌مند خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->