راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید

  • کد خبر: ۳۲۵۷۷۰
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
بر اساس یافته‌های جدید پژوهشگران، دارو‌های اِی‌دی‌اِچ‌دی (اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی) پس از چند هفته یا چند ماه استفاده، اثرات کمی بر فشارخون و ضربان قلب دارند که ضرورت کنترل دائمی این شاخص‌ها را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وبگاه نوروساینس نیوز در گزارشی آورده است: نگرانی‌هایی درباره عوارض جانبی مصرف دارو‌های اِی‌دی‌اِچ‌دی وجود داشته است؛ اما یافته‌های جدید نشان می‌دهد مزایای مصرف این دارو‌ها (از جمله بهبود عملکرد تحصیلی و کاهش مرگ‌ومیر) از مضرات آن بیشتر است.

اِی‌دی‌اِچ‌دی یا اختلال نقص توجه - بیش‌فعالی، یک اختلال عصبی‌رشدی است که با اختلال عملکرد اجرایی و علایمی همچون نقص در توجه و تمرکز، بی‌احتیاطی، بیش‌فعالی و تکانشگری که فراگیر، مخرب و در عین حال برای سن فرد غیرطبیعی هستند، مشخص می‌شود.

پژوهشگران بین‌المللی به سرپرستی دانشگاه ساوت همپتون انگلیس با تجزیه‌وتحلیل ۱۰۲ کارآزمایی بالینی دریافتند که دارو‌های اِی‌دی‌اِچ‌دی به طور کلی اثرات اندکی بر فشارخون و ضربان قلب کودکان و بزرگسالان دارند و آنها را افزایش می‌دهند. در این میان داروی گوانفاسین که فشارخون و ضربان قلب را کاهش می‌دهد، استثنا است.

هر دو نوع داروی اِی‌دی‌اِچ‌دی، چه محرک (از جمله متیل‌فنیدات و آمفتامین) و چه غیرمحرک (آتوموکستین و ویلوکسازین)، اثرات قلبی‌عروقی مشابهی نشان دادند که در تقابل با این فرضیه است که فقط محرک‌ها خطرآفرین هستند.

پژوهشگران بدون در نظرگرفتن نوع دارو توصیه می‌کنند همه بیماران فشارخون و ضربان قلب خود را به صورت مرتب کنترل کنند.

آنها می‌گویند کسانی که به بیماری قلبی مبتلا هستند باید قبل از شروع درمان اِی‌دی‌اِچ‌دی درباره عوارض جانبی دارو‌های خود با متخصص قلب مشورت کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->