ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد
سرخط خبرها

درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی

  • کد خبر: ۳۲۹۱۷۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵
درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی
نگران مصرف دارو‌های اختلال بیش‌فعالی که برایتان تجویز شده هستید، زیرا فکر می‌کنید ممکن است به سلامت قلب شما آسیب برسانند؟ طبق یک بررسی شواهد جدید، نیازی به نگرانی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که دارو‌های اختلال بیش فعالی عموماً تأثیر کمی بر فشار خون، ضربان قلب و فعالیت الکتریکی قلب فرد دارند.

علاوه بر این، محققان دریافتند که هیچ تفاوت معنی‌داری بین دارو‌های محرک اختلال بیش فعالی مانند متیل فنیدات و آمفتامین و دارو‌های غیرمحرک مانند اتوموکستین و ویلوکسازین وجود ندارد.

دکتر «ساموئل کورتس»، محقق ارشد و استاد روانپزشکی کودک و نوجوان در دانشگاه ساوت‌همپتون در بریتانیا، در یک بیانیه خبری گفت: «به طور کلی، نسبت خطر به فایده برای افرادی که دارو‌های اختلال بیش فعالی مصرف می‌کنند، اطمینان‌بخش است.»

برای این مطالعه، محققان نتایج ۱۰۲ آزمایش بالینی شامل بیش از ۲۲۷۰۰ فرد مبتلا به اختلال بیش فعالی را جمع‌آوری کردند.

آنها دریافتند که همه دارو‌های اختلال بیش فعالی عموماً با افزایش اندک فشار خون و ضربان قلب همراه هستند.

نتایج نشان داد که فقط داروی گوانفاسین، منجر به کاهش فشار خون و ضربان قلب شد. محققان نتیجه گرفتند که یافته‌های جدید نشان می‌دهد که مزایای این دارو‌ها از خطرات آن بیشتر است.

کورتس گفت: «مطالعات دیگر مزایای واضحی را از نظر کاهش خطر مرگ و میر و بهبود عملکرد تحصیلی و همچنین افزایش اندک خطر فشار خون نشان می‌دهند، اما سایر بیماری‌های قلبی عروقی را نشان نمی‌دهند.»

با این حال، این یافته‌ها همچنین تأکید می‌کنند که پزشکان باید فشار خون و ضربان قلب را در افرادی که دارو‌های اختلال بیش فعالی مصرف می‌کنند، چه دارو‌ها محرک باشند و چه نباشند، زیر نظر داشته باشند.

محققان افزودند افرادی که بیماری‌های قلبی دارند باید قبل از شروع درمان، عوارض جانبی دارو‌های اختلال بیش فعالی را با یک متخصص قلب در میان بگذارند.

آنها افزودند که برای درک بهتر اثرات طولانی مدت این داروها، مطالعات بیشتری لازم است.

کورتس گفت: «اگرچه در حال حاضر شناسایی افراد در معرض خطر بالاتر امکان‌پذیر نیست، اما امیدواریم تلاش‌های مبتنی بر رویکرد‌های پزشکی دقیق، بینش‌های مهمی را در آینده ارائه دهد.»

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->