راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۱۴۰۴ ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف
سرخط خبرها

بازدید سفیر عربستان از کلاس‌های آموزشی حجاج ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۶۰۰۴
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
بازدید سفیر عربستان از کلاس‌های آموزشی حجاج ایرانی
سفیر کشور عربستان سعودی با دعوت رئیس سازمان حج کشورمان ضمن بازدید از روند کلاس‌های آموزشی زائران ایران و تقدیر از برنامه‌های در دست اجرا گفت: عربستان و ایران دو ملت مسلمان و دوست هستند و تلاش دولت ما و وزارت حج سعودی بر این مسئله معطوف است که بتوانیم میزبانی خوبی برای زائران بیت‌الله از سراسر کشور‌های اسلامی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با برگزاری کلاس‌های آموزشی-توجیهی زائران حج تمتع آتی، عبدالله بن سعود العنزی، سفیر کشور عربستان سعودی با دعوت ریاست سازمان حج و زیارت کشورمان با حضور در مسجد بقیه‌الله و مجتمع پیامبر اعظم تهران از روند آموزشی زائران ایرانی بازدید کردند.

در این کلاس‌ها مجموعه اعمال و احکام مناسک حج، فرایند حمل و نقل و تردد زائران از هتل به حرم‌های شریف، شرایط پروازی، تغذیه و نحوه ارائه خدمات درمانی به حجاج در مکه و مدینه تشریح می‌گردد و به مجموعه سوالات و ابهامات زائران پاسخ گفته می‌شود.

سفیر دولت عربستان سعودی در کشورمان نیز در جریان این بازدید‌ها ضمن اطلاع از برنامه‌های دولت ایران برای ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران کشورمان گفت: امروز از نزدیک در جریان فرایند‌های آموزشی زائران قرار گرفتیم و شاهد تلاش خوبی از سوی دست‌اندرکاران سازمان حج ایران برای بهبود خدمت رسانی به حجاج هستیم و الحمدالله این روند هرسال رو به بهبود است.

عبدالله بن سعود العنزی ادامه داد: عربستان و ایران دو ملت مسلمان و دوست هستند و تلاش دولت ما و وزارت حج سعودی بر این مسئله معطوف است که بتوانیم میزبانی خوبی برای زائران بیت‌الله از سراسر کشور‌های اسلامی داشته باشیم. ارتباطات ما با مسئولان ایرانی در جهت نزدیک‌کردن دیدگاه‌ها در راستای تسهیل خدمات‌رسانی به حجاج در مسیر خوبی قرار دارد و انشالله این روابط خوب در همه زمینه‌ها بین دوکشور توسعه پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان حج و زیارت نیز ضمن تشکر از حضور نماینده کشور میزبان حج در کلاس‌های آموزشی زائران ایرانی گفت: همدلی هرچه بیشتر مسئولان کشور‌های اسلامی حتما دارای برکات فراوانی برای تسهیل روابط ملت‌های ما خواهد بود و برای عملیات حج پیش‌رو شاهد همکاری خوبی از سوی مسئولان دولت عربستان و وزارت حج آنها هستیم.

علیرضا بیات با اشاره به علاقمندی و اشتیاق ویژه مردم کشورمان برای سفر به بیت‌الله و حرم شریف نبوی تاکید کرد: همه تلاش عوامل سازمان حج و زیارت ارائه بهترین خدمات به زائرین عزیز به منظور فراهم کردن بیشترین فرصت برای بهره مندی حجاج از برکات عبادی و معنوی زیارت بیت الله الحرام، مسجدالنبی و قبور ائمه مظلوم بقیع و مناسک حج است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->