تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان ششمین نشست سه‌جانبه وزرای خارجه طالبان، پاکستان و چین در کابل برگزار شد مجسمه امیرعلی‌شیر نوایی در مزارشریف تخریب شد وزیر خارجه چین وارد کابل شد شمار تلفات حادثه رانندگی در هرات به ۷۶ نفر رسید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ۶۰ افغانستانی در یک حادثه رانندگی در هرات جان باختند +فیلم (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حامد کرزی: استقلال واقعی افغانستان با آموزش همگانی برای دختران و پسران ممکن است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پژمان‌فر: بی‌برنامگی برای حضور اتباع خارجی در کشور تهدید است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه در رابطه با مشکلات زائران افغانستانی اربعین امسال قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) تلاش طالبان برای مدیریت آب بحران را منطقه‌ای می‌کند عکس‌هایی از بارش شهابی برساوشی قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) هشدار اداره هواشناسی افغانستان درباره احتمال بارش شدید باران در ۱۴ ولایت (۲۶ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش نگران‌کننده فلج اطفال در افغانستان و پاکستان

  • کد خبر: ۳۲۶۱۵۰
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
ابراز نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش نگران‌کننده فلج اطفال در افغانستان و پاکستان
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که طی چهار ماه گذشته، موارد ابتلا به فلج اطفال در افغانستان و پاکستان به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته و نگرانی‌ها درباره شیوع نوع خطرناک‌تر ویروس فلح اطفال (پولیو) را افزایش داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز پنج‌شنبه ۱۰ آوریل اعلام کرد که در چهار ماه گذشته، دست‌کم ۹ مورد فلج اطفال در افغانستان و ۷۱ مورد در پاکستان به ثبت رسیده است. این آمار نسبت به دوره‌های مشابه پیشین افزایش چشم‌گیری داشته و موجب نگرانی شدید درباره گسترش نوع خطرناک‌تر ویروس پولیو شده است.

بر اساس گزارش این سازمان، موارد ابتلا عمدتاً در جنوب افغانستان شناسایی شده‌اند. همچنین در یک سال گذشته، افغانستان قادر به اجرای کارزار خانه‌به‌خانه واکسیناسیون فلج اطفال نبوده است؛ عاملی که ممکن است به شیوع بیشتر بیماری در مناطق مختلف کشور دامن زده باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که ویروس پولیو در سال ۲۰۲۵ نیز تهدیدی جدی برای افغانستان و پاکستان باقی خواهد ماند. تنها در کمتر از یک ماه گذشته، سه مورد جدید فلج اطفال در افغانستان گزارش شده است.

کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت نیز در گزارش خود به چالش‌های جدی در اجرای کمپین‌های واکسیناسیون در این کشور‌ها اشاره کرده است. به‌ویژه بازگشت مهاجران ثبت‌نشده از پاکستان به افغانستان، به‌خصوص در مناطق مرزی، خطر گسترش ویروس را افزایش داده است.

افغانستان و پاکستان همچنان از معدود کشور‌هایی هستند که موفق به ریشه‌کنی کامل فلج اطفال نشده‌اند. در همین حال، عربستان سعودی نیز اعلام کرده است که برای مقابله با این بیماری، مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار به افغانستان و پاکستان کمک خواهد کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->