تغییر ساعات سرویس دهی مترو مشهد از روز شنبه (۲٠ اردیبهشت ۱۴٠۴) مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس‌جمهور در بازدید از ایستگاه باب‌الجواد(ع) مترو مشهد: این ایستگاه از نظر معماری با همه ایستگاه‌های مترو متفاوت است + فیلم سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در خطوط منتهی به حرم مطهر به‌مناسبت سالروز میلاد امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات حس طبیعت در قاب نمایشگاه گل و گیاه مشهد + فیلم سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در سالروز میلاد امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: جمعیت مشهد سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیان می‌شود، اما در واقع ۶ میلیون نفر است + فیلم حاشیه‌نشینی موضوعی چندوجهی است که روزانه با زندگی میلیون‌ها انسان ارتباط مستقیم دارد تردد ۱۵۰۰ زائر پیاده در مسیرهای منتهی به مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس دبیرخانه برنامه‌های علمی خراسان رضوی: حاشیه‌نشینی واقعیتی انکارناپذیر در جوامع درحال‌توسعه است نمایشگاه گل و گیاه مشهد، ویترین دستاورد‌های یک‌ساله خدمات شهری است نمایشگاه گل و گیاه مشهد، برند فضای سبز این شهر است | فعالیت ۵۰۰ غرفه‌دار از سراسر کشور بیش از ۱۱۰ هزار گل و گونه کم‌نظیر در بیست‌ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد؛ ترکیب زیبایی، آموزش و اقتصاد شهری توسعه صادرات گل‌های شاخه‌ای، امسال برای اولین‌بار در نمایشگاه گل‌وگیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پلی به بازار‌های جهانی گل و گیاه افتتاح بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های خدمات شهری مشهد مقدس کاشت ۳ میلیون بوته گل فصلی مناسب بهار و تابستان در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است

  • کد خبر: ۳۲۶۱۸۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶
  • ۱
قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است
شهردار مشهدمقدس گفت: اقدامات استقبال از بهار و تمیزی شهر تحسین بسیاری را برانگیخته و کلان‌شهر‌های دیگر به دنبال الگوگیری از خدمات مدیریت شهری مشهد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در ششمین جلسه شورای مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری مشهد اظهار داشت: سال گذشته برای شهرداری خوب و موفق بود و پروژه‌های زیادی تکمیل و به بهره برداری رسید.

وی افزود: اقدامات استقبال از بهار و تمیزی شهر تحسین بسیاری را برانگیخته و کلان‌شهر‌های دیگر به دنبال الگوگیری از خدمات مدیریت شهری مشهد هستند.

شهردار مشهدمقدس اظهار داشت: در ایام سال جدید بیشترین زمان مستمر ارائه خدمات حمل و نقل در مشهد رقم خورد و با وجود حجم بالای تقاضا شهرداری مشهد به دلیل برنامه ریزی لازم غافلگیر نشد.

قلندرشریف ادامه داد: طی دو سال گذشته ۶۰ پروژه بزرگ و صد‌ها پروژه کوچک در مشهد تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

او ادامه داد: تمامی املاک دراختیار مناطق و سازمان‌های شهرداری باید به صورت متمرکز در خرانه املاک شهری ثبت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
0
0
آدم خندش می گیره باز اون چه شهرهای هستند که شهرداری ما الگوی اوناست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->